D:

אפיטצ'ו

היא לא הכי טובה שלי, ובוודאי לא הכי מדהימה, אבל אני אוהבת אותה ^^. ובייחוד את הכובע.

sillyputty

New member
איזה חמודה^^ ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

כדי להוריד קווי מתאר

את מתכוונת לבד השקוף?

קו המתאר שלו מאוד כהה, אבל אם אני מורידה זה נראה כאילו זה חלק מהשמלה\אוויר.

נׁעה

New member
היא מקסימה...!

אין לי הערות על הדולי, אבל דבר שנורא צורם זה הבאר - היא בעובי של חתיכת קרטון!! וזה לא הגיוני. ללבנים יש עובי מסויים. צריך לראות את העובי הזה מנקודת המבט הזאת.

../images/Emo163.gifOMG

הדולי ממש נחמדה, אבל כל הרקע והפיקבלארטים פשוטטטטט |*אלף מאוהביםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם*| איך את יודעת לצייר דשע כל כל נהדר? והמים? והשביל?!

sillyputty

New member
../images/Emo7.gif.... ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

זה כזה מעפן
ההצללות יצאו מבחילות. בייס מחנה לנד.

יש הבדל בין הגופיה הימנית לשמאלית?

כי אם כן, אז הימנית כי זה נרא לי מוצלל יותר טוב והקפלי מתיחה בחזה רחבים מדי, אני חושבת הקפלים בג'ינס לא כ"כ הגיוניים, יש... יותר מדי קפלים
מקווה שעזרתי

sillyputty

New member
טנקס ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

אין הבדל בין הגופיות.. אני יודעת שהכפלים דפוקים
..

lizka90

New member
תגובה קצרה

ההצללה בשיער היא סבבה רק שהצבע האחרון בפלטה יותר מידי כזה...תתשתשי קצת...ותעשי צל מתחת לפוני. בחולצה...אני חושבת שההצללה שבחולצה בחלק התחת...לא כל כך רצוייה...ההיתי פשוט מוסיפה נקודות אור...וגם עושה כמה קפלים. במכנס גם...ההצלהלה מתחת גם לא רצוייה...היא עושה מן מראה מרובע כזה...תתשתשי ותעשי 2 גפים או משהו.וכמובן הצללה מתחת לחוצלה ומתחת למכנס. הנעליים קצת מרובעות...תעגלי... וסה"כ היא חמודה

../images/Emo163.gif תגובה בונה? ../images/Emo2.gif

אמ.. כן הנתחיל? יכול להיות שאני אקצר טיפה, ואשלח טיוט' אחר כך כי אנחנו מאחרים לחתונה
אבל עד שכולם יגמרו ייקח שנה. שיער 1.להוריד קווי מתאר. אם כבר קווי מתאר אז שיהיו בצבע הכי כהה בפלטה. 2. לחלק שיער לקבוצות. (דוגמא בירוק.) 3. יש לה יותר מדיי מצח. 4.לדעתי הצבעים בפלטה בהפרשים קטנים מדיי.ותעשי את הפלטה צבע כזה יותר חי ויפה. כלומר מציאותי כזה.(את יכולה לקחת לנסיונות פלטות מקנדי בר הם הכי טובים לדוגמא כזאת. צירפתי לך כמה.) 5.צבעי גבות בצבע השיער. 6.אמ... אני יודעת שזה בייס באפקטים אבל נסי לעשות הצללת על
7.אם כבר קווי מתאר בלי פיקסלים כפולים. 8. ניסיתי לעשות לך דוגמא לקצוות שיער (בסגול) טיפה יותר מציאותיים. (9) שימי לב שהשיער התרחב בסוף השיער! חולצה 1.בחזה בכחול- לדעתי תעשי את קוו המתאר ככה, זה יותר עדין ויפה. 2.בתכלת- שמה צריכה להיות נקודת האור... טיפה לחזק את הצבע הזה בפלטה 3.להצליל קטפיות! גם הם קיימות 4. חלק תחתון- קפלים! (עשיתי לך דוגמא+ טיוט') תראי את הדוגמא... כמו פלטה לא טטובה
סתכלתי על הצבע הכהה ביותר עד לבהיר ביותר. הכהה מסמן את הכפלים עצמם. אני מסויפה לא טיפה חוזק בצבע טיפה פחות כהה ממנו. 5.שוב, קווי מתאר להוריד! חגורה(?) הדבר הירוק מתחת לחולצה זו חגורה? אם כן... 1. להוסיף אבזם -_-" 2. אם את רוצה אז את החורים האלה בחגורה היפים האלה... 3. צבע בוהק מדיי... אישית לא אוהבת כזה ירוק. 4.יותר אור! הרבה יותר ברק.... מכנסיים להוריד קווי מתאר. לעשות קצת קפלים כמו שעשיתי בסגול, תעריכי טיפה את זה, כי זה כל כך צמוד למפשעה
נעליים גרביים- להוריד קווי מתאר הנעליים מצלילים על הגרביים... לכן צל! הנעל- תעגלי אותה טיפה שתהיה יותר... כאילו עבודה נקיה ויפה. וזהו
מקווה שלא נעלבת מכלום ושתתקני ^^

../images/Emo163.gif טיוט' לשיער ועוד משהו...

במקרה ואת לא יודעת מזה טיוט'
טיוט' זה מדריך כלשהוא שמסביר משהו בנושא. ובמקרה גם קיצור של טיוטראל -_-" הטיוט' של שני! טיוטראל מעולה

למעלה