D:

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif!

מצח גדול זה אנחנו.
(כאילו, גם אני.>>) הזנב!
הכל מוצלל נפלא!!
מאוהב| עוד טיפה ברק בנעליים[:

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifתודה לשלושתכן../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

המצח זה לא אשמתי, אלו הקווי מתאר
תיקנתי, הוספתי סרט ופוני וגם ברק בנעלים
תודה שוב^^

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif

|אוספתמקוריות| היא ממש יפה. ומקורית. איך לעזאזל חושבים על זה? [ולמה לי אין השראה אף פעם?
] היא ממש יפה, ואני מריירת כרגע על החצאית

להלהלהלהלהללהלהלה../images/Emo3.gif

בייס חדש שלי^^ תמיד רציתי לצייר תסרוקת כזו, ואני מרוצה^^ אני יודעת שחלק מהשיער בצד שמאל למעלה לא הגיוני, הוא צריך לצאת מהשורשים ולא מאחור, אני אשים לב בדוליז הבאות.. אני לא ממש החלטית בקטע של השיער>< אני קצת משנה את הטכניקה כל דולי וחצי>< הערות (גם על הבייס)? איזו כדאי לבחור?

behind the masc

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo99.gifארגגגגגגג

את כל כך מוכשרת|אמוהב| כמו תמיד, כבר עייפתי מלאמר זאת[
] את מוכשרת כל כך, ויש לך סגנו הצללה יחודי שאני כל כך אוהבת^^ אני פשוט אגיד על הדולי הזאת שהיא רקיעD: היא רקיעית כזאתD: גמאני רוצה דוליז רקיעיות=[
מקסים מקסים מקסים!

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifוואו, ממש אהבתי../images/Emo99.gif

בעיקר את הכפלים המדהימים בשמלה
גרסא שמאלית

../images/Emo163.gif שונאת אותך ../images/Emo7.gif

אהבתי ימנית. לעגל טיפה את הברק בשיער ארג.... מעצבנת
וחוץ מזה לדעתי יש לך סגנון אחיד לכל הדוליז, ישר אפילו בלי לדעת מי זה מזהים שזה שלך
וחוץ מזה הסגנון מדהים
אין מה לשנות בו!

אחיד?../images/Emo2.gif

מה מאפיין את הסגנון?
חוץ מההצללת רשת שאני משתמשת בה בד"כ, אני לא רואה משהו שמאפיין הרבה דוליז שלי.. אף פעם לא ציירתי שיער בסגנון כזה, וגם לא חצאית כמו זו שבתחתית השמלה.. את הברק בשיער אני לא אעגל, אני די מקפידה שהברק יהיה ישר ובשיפוע של קו y=x. זה נותן לו אפקט שאני אוהבת. תודה על התגובה^^
אופיר וליאור, תודה גם^^

Dandoka

New member
מדהים!!

הבסיס מדהים, הבובה מושלמת. ואת מעצבנת אותי עכשיוווו "\ חהחה . סתם נו את מוכשרת כ"כ!!! אהה ובנוגע לשאלתך- כן יש לך סגנון מאוד ברור שישר רואים שזו את! - נראה לי בבגדים לפחות שזו הצללה סימטרית מאוד (בשמלות) נגיד השמלה כאן הזכירה לי בצורת ההצללה את הבובה על הבסיס הגדול יחסית עם שמלה כחולה ושיער חום (יודעת על מה אני מדברת?) זה גם היה ישר כזה.. אהבתי נורא!!!!

Stinki Winki

New member
../images/Emo99.gif

הנעליים ממש חמודות! הקפלים בשמלות (בשני השלבים הראשונים) קצת יותר מדי ישרים לטעמי... אבל זה די יפה ככה[: החלק התחתון נהדר.
הירוקה יותר יפה...
צמידים יוסיפו.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gif$@#%@#&$#*#@

זה מה שיש לי להגיד לך
נו, מושלם כרגיל
[ואני הכי אוהבת את הגרסא הימנית עם הסנדלים החומות^^]

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אני שונאת אותך!! ואני אוהבת את זה שעכשיו את כל הזמן מנסה סגנונות שיער חדשים, כי ככה גם יוצא מדהים..וגם מרענן! את כ"כ מוכשרת.
אני יותר אוהבת את הירוקה..אבל הנעליים של הכחולה!!
פשוט בגלל שזה זוהר כזה ושרואים את האבזמים כ"כ טוב!!
אוף איתך.
השמלה מוצללת מצויין, כמובן. והשיער בכלל! תסרוקת ממש יפה!
אה..ואפשר לראות את הבייס שלם?

Kurokawa

New member
בכל פורום שאני נמצאת בו

אני כותבת פעם בשנה~_~ לא נורא. ואחרי התלבטויות רבות מה לשים.. החלטתי ללכת דווקא על הבובה שעשיתי בשניות. she's in fashion - suede בייס מוואיוקי פלייס.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifלבמה, בייס מאיקנדי../images/Emo13.gif

ואני יודעת שההצללה בכובע קצת לא הגיונית.. תגובה למגיבה

מקסימה../images/Emo99.gif

אני מאוד אוהבת את הסגנון, והצלחת להצליל יפה גם בשטח קטן יחסית. אפשר להבדיל בין הפרטים וזה יפה^^ אני אוהבת במיוחד את הקפוצ'ון, הוא מקסים^^
כתבת שאת יודעת שההצללה לא הגיונית. נראה לי שהצללה "עגולה" יותר תתאים פה.. השיער הוא הדבר העיקרי שמפריע לי - הצללה בולטת יותר או שימוש בפלטה עם הבדלי גוונים בולטים יותר תעזור לדעתי. המכנסיים מוצאות חן בעיני הקרעים יצאו טוב וממש רואים אותם. יש מצב להשאלה?><

Dandoka

New member
../images/Emo99.gif

ממש אהבתי את הסגנון שלך!! אני מסכימה עם רקיע שגוונים נוספים בשיער יוסיפו, הוא קצת גושי.. אבל הבגדים מצויינים! ממש אין הערות! אהבתי!

למעלה