ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

shmeksit

New member
חמודה ^^

רק מפריע לי השילוב צבעים
הפלטה של החצית לא קשורה כל כך..

שלי שלי שלי!../images/Emo29.gif

אפיצ'ו. מרוצה מאוד מהג'ינס והחולצה. רוב הפלטות הן מהאוסף שלי, לא יודעת שלי מי, והפחטה של החולצה מאנג'י צ'אן. אממ.. אני מרוצה ממנה למרות שהיא ריקה קצת ואני ממש פוחדת להתחיל את השיער>< אני אל יודעת להצליל או לעשות קווי מתאר. אממ. אני אנסה לתת תגובה בונה למגיבה.

morusha

New member
חמוד..

ההצללה בג'ינס טיפה גושית.. אבל אהבתי את הפלטה! תנסי להוריד קווי מיתאר.. ומה זה הכתום הזה בג'ינס? זה ריצ'רץ'? אם כן אני לא חושבת שאמורים לראות אותו.. חוץ מזה זה ממש חמוד.. תנסי לעשות שיער.. למה את מפחדת?

בג'ינס אין קווי מתאר../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

ועשיתי שיער, הוא יצא זוועה. נמ. תודה על התוגבה^^

morusha

New member
התכוונתי לקווי המתאר בחולצה

ותשרשרי את השיער שעשית..

Dandoka

New member
דולקאט

לתחרות על הבייס הזה, מיבי אני אזכה בפרס המקוריות! XD חהחה איך זה?

LudaGirl

New member
השיער יפה יפה

אולי קצת ברק בשרשרת ותורידי קווי מתאר בעלים, והצבע הכהה ביותר בפלטה של העלים, כהה מדי. תבהירי מעט. הבובה אחלה, בהצלחה

זה מדהים../images/Emo2.gif../images/Emo29.gif

תוסיפי לה קצת פרחים או משהו>< דובדבנים
או סתם עלה בצבע ורוד/אדום קרוב לעלים.

morusha

New member
XD זה באמת מקורי

אני ממש אוהבת את השיער שאת עושה..!! גם השרשרת יפה!

roni727

New member
יש לה קן על הראש XDDDD

מזכיר לי את איזו סבתא שקרובה לחברה שלי גם לה יש קן על הראש.. רק שהשיער שלה הוא הקן

M o o M o o

New member
אעאע מדהים!!!|מופתע|../images/Emo99.gif

השיער.
אני מסכימה לגבי קווי המתאר של העלים. :]

Miss Naama

New member
מדהים לחלוטין [[: ../images/Emo99.gif

השיער/קן מדהימים בטירוף!%!%# DDD: כלכך 3> והשרשרת ממש מוסיפה. בהצלחה בתחרות [[:

LudaGirl

New member
קיבלתי תגובה אחת?

בד"כ לא נותנים תגובות על בובות בגלל שהם כל כך באסה שלהתחיל להגיב לעולם לא יגמר. (חחחח כי לפעמים גם אני ככה) אני מאוכזבת כי אהבתי אותה. הייתי מתקנת דברים אבל לא אמרו לי מה לתקן ואיך. בייס מדולקאט

הו ^^

אולסטאר! O= אהבתי בייחוד את השמאלית. ומה שחשבתי הרגע - "תעשי לה מגבעת! תעשי לה מגבעת!" - אבל את מוזמנת להתעלם ממני ^^. ובתכלס אין לי מה להעיר! |כבוד|.

הו ^^

אולסטאר! O= אהבתי בייחוד את השמאלית. ומה שחשבתי הרגע - "תעשי לה מגבעת! תעשי לה מגבעת!" - אבל את מוזמנת להתעלם ממני ^^. ובתכלס אין לי מה להעיר! |כבוד|.

למעלה