ש.שד.שדח. שדח"ם^^.

morusha

New member
עשיתי את זה תוך דקה

אני עדיין לא מבינה מה הבעיה בזה..

../images/Emo42.gif../images/Emo45.gifובנוסף,

הדולי ממש נחמדת ^.^ במכנסיים יותר קפלים, אין בכלל
טיפה יותר אור בחולצה...

RRonitka

New member
בייס מאי-קנדי../images/Emo110.gif

אני לא יודעת אם אני אוהבת אותה. היא קצת ריקה. ><

NoaBab

New member
מקסים!!!!../images/Emo23.gif

יצא מהמם ואם היא ריקה לדעתך את יכולה להוסיף לה אביזרים וכל מיני שטויס וכאלהD:

../images/Emo66.gifתגובהבונה^^

(התמכרתי לזה^^)
שיער
אני לא חושבת שההפרדה בין השיער לפוני אמורה להיות בשחור
חוצמזה השיער בסדר. זת'ומרת, מוצלל טוב
טופ
בשרוולים יש קצת יותר מדי קפלים, הקפל הבולט בגופיה הלבנה נראה קצת לאקשור... לפי התנוחה של הבייס אני לא חושבת שהוא אמור להיות ככה השרשראות ממש יפות
בוטום
ההצללה בג'ינס קצת מבולגנת, אולי אני אצרף לך טיוט' אומשו... בכל מקרה, תדגישי את הברכיים שכמעט לא רואים (פשוט תוסיפי צל מתחת למקום שאמור להיות ברך). הדפס, טלא (טלאים ביחיד><) או תפר יכולים להוסיף המון
נעליים
המממ....הנעליים סבבה, אין הרבה מה להעיר. זה אמור להיות אולסטאר, נכון? כי אם כן, הקו השחור לא אמור להמשיך עד הסוף. גם לזה אני חושבת שאני אצרף לך טיוט' (בסוף אני עוד אתעצל להוסיף את כל הטיוטים
)
מקווה שעזרתי!

Stinki Winki

New member
יש לך טעות בהערה על האולסטאר

הקו העליון כן מקיף את כל הנעל כפי שהיא ציירה, הקו התחתון לא- והיא גם לא ציירה אותו, כי לא רואים אותו מקדימה

morusha

New member
היא ממש חמודה..

אני דווקא אוהבת את הפשטות שבה.. ותוסיפי עוד אור בג'ינס.

Dandoka

New member
גם אני אוהבת את הפשטות שבה! ^^

היא יצאה ממש מקסים! אהבתי מאוד מאוד &_& כמה היערות קטנות: עוד אור בג'ינס ועוד גוון אחד יותר כהה לפי דעתי. אבל אם את אוהבת פלטה כזאת מצומצמת אז לא... אבל אני חושבת שיש קטעים שיהיה טוב להדגיש עם צבע יותר כהה- כמו בקפלים עם סיום הג'ינס ולמעלה! תוסיפי לחולצה עוד גוון לבן לברק. שם את דווקא מדגישה יותר את הצל, לא מספיק את האור @_@ וו.. עוד אור בשרוולים בחולצה השחורה! כבר אמרתי שהיא נורא יפה? =]

RRonitka

New member
תקנתי חלק מהדברים ^^../images/Emo110.gif

השארתי את הקפלים בחולצה השחורה, ניסיתי להפחית אותם וזה נראה פחות טוב. תודה לכל מי שהגיבה:]

יאי ^^

היא עוד לא גמורה, אבל הבייס הזה דורש המון המון המוןןןןןןןן עבודה
בייס באני סטיק P:

Miss Naama

New member
ידעתי P:! זה הסגנון שלך וזה ;;

|מתה| נונו, היא ממש ממש יפה [[: ח"ח על העבודה על הבייס הגדול הזה. רק החלק הקטן הזה של המתכת [?] על הזרוע שלה, אני חושבת שיוסיף עוד ברק ולהצליל אותו יותר כמו שהצללת את הרצועה הירוקה שהוא מתחבר אליה ;;. וזהו בערך, מחכה שתסיימי [:

NoaBab

New member
פאקקקק יו ביץ'../images/Emo99.gif

מהמם אין לי מילים ואין לי הערות! פשוט מקסים מה אני יגיד לך...
פרח|
את ממש מוכשרת תמשיכי לעשות בייסים ודוליז יפים כאלה.

יש לי בעיה><../images/Emo29.gif

מעל לחוגרה, זה לא נראה כאילו הבד נופל עליה, אם ככה הוא אמור להראות. ואם לא, הוא לא נראה כאילו הוא מתוח מלמטה>< זה נראה גושי שם ואני לא יודעת להסביר לך למה זה מפריע לי. ואל הבנתי מה יש לה בכתף.

למעלה