שדח"ם

cecilia L

New member
זה ענק!! ../images/Emo2.gif

אבל ממש!
(אגב, the for horsemen of the apocalypse זו לא בדיוק אגדה, אלא יותר חלק מתיאור חזון אחרית הימים בנצרות או משהו כזה.) :]

LudaGirl

New member
ממש יפה

מקורי וכו' וכו'. אין לי מה להגיד לך לשפר כי אני לא הייתי עושה כזה..

DaRk ShinES

New member
ממש תודה לכולן../images/Emo9.gif

כן הרעיון והביצוע יצאו ממש מעל למה שציפיתי, שאר הבנות היו פשוט מעולות

Blue Pencil

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

<רק הלשון של הסוס קצת הפריעה לי, היא לא מספיק נופלת, תנסי להאריך אותה?>

DaRk ShinES

New member
ממש יפה../images/Emo99.gif

לדעתי השיער על הגוף קצת עבה מדי וחבל כי הוא מסתיר את השמלה היפה
הצבע של הגוניות קצת מפריע בעיין

Nakuro

New member
באניסטיק

אני יודעת שהיא לא גמורה ושיט ;; אבל אני עובדת כבר שלוש [תהרגו אותי, אני לא אומר שלושה
בגרות שלשון פיכ.] ימים ;_; זו אמורה להיות מתנת יומודלת לחברה שלי, ואני בנתיים מרוצה מהתוצאה. ותתעלמו מהמגף-הבקושי-מכון-עם-הפלטה-הנוראית והשרשרת שגם לא מוכנה בגרוש. נראלי אני הולכת לראות דיסטרביה

LudaGirl

New member
את יודעת..

לא מלמדים אותך לשון כסתם עוד מקצוע חרא. מלמדים אותך כדי שיהיה לך אוצר מילים נכון ולא תצאי מטומטמת כל פעם שאת לא אומרת דברים לא נכון. אם אומרים שלושה, זה אומר שיש סיבה. יש סיבה לדקדוק. אבל זו בחירה שלך, ואת יכולה להשמע איך שבא לך. הבובה מאוד נחמד. כמו שאמרת היא לא גמורה, החצאית קצת ישרה מדי בסופה, הייי מעדלת אותה למטה. והרעיון של החולצה נורא יפה

cecilia L

New member
ייס מפיירו פורלואר...

(או משהו כזה ><.) בהשראת השעה המאוחרת, בעיקר. :] מרוצה מהשיער (מאוד!) ומהטופ. המכנסיים סתם מעפנים כי לא היה לי כבר כוח. XD לילה טוב
.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gif

בייס -אפטר דה באטל מישהו מכיר את האנימה "טסובאסה"? מישהו מזהה את הדמות?T.T זה דומה בכלל?XD נכון ששיניתי את המעיל העליון..:p אבל זה אמור להיראות דומה..XP זאת מתנה ליומולדת של חברה..3=

Miss Naama

New member
השיער מדהייייים../images/Emo99.gif

ואני לא מכירה את האנימה, מצטערת O; אני חושבת שהצללת את המכנסיים לפי הגוף, וזה נראה קצת מוזר עם כ"כ הרבה צבעים בפלטה. אני מציעה להקטין את מס' הצבעים ^^".

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה..3=

ניסיתי סגנון שונה מהסגנון שלי בד"כ בשיער..=] וכן הצללתי לפי הגוף כי לדמות יש מכנס ממש ממש צמוד..=]

sha chan XD

New member
יפה D:

השיער באמת ממש יפה *__* אממ אני יודעת מי זה, אבל אני לא זוכרת איך קוראים לו
פאי? (או משהו כזה) אני לא אוהבת את האנימה הזו פשוט ._. אבל דול ממש יפה

למעלה