תודה..3= כןן זה פאיי..D:D:D: וואו אני שמחה שזיהית..*-* חיחי תודה שוב..3=
נ נושיfay New member 12/11/07 #37 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה..3= כןן זה פאיי..D: וואו אני שמחה שזיהית..*-* חיחי תודה שוב..3=
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifתודה..3= כןן זה פאיי..D: וואו אני שמחה שזיהית..*-* חיחי תודה שוב..3=
L LudaGirl New member 12/11/07 #33 אהבתי בחלק מהמקומות ההצללה די גושית, אבל אני מבינה שהוא יותר ציורי, ופחות אמור להראות כמו בד באמת.. השיער באמת נחמד
אהבתי בחלק מהמקומות ההצללה די גושית, אבל אני מבינה שהוא יותר ציורי, ופחות אמור להראות כמו בד באמת.. השיער באמת נחמד
נ נושיfay New member 12/11/07 #38 ../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחיחיD: באיזה מקומות זה נראה גושי?=0 ותודה..^_^
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifחיחיD: באיזה מקומות זה נראה גושי?=0 ותודה..^_^
P Painted Fairy New member 13/11/07 #41 אוקיי הממ. עשיתי דולי אני דיי מרוצה אשמח להצעות לשיפור כיוון שאני כבר לא ב"כושר"... בייס מג'ישין.
D DaRk ShinES New member 15/11/07 #42 ממש יפה../images/Emo99.gif ממש אהבתי את הצבעים הסתווים הייתי מוסיפה איפור או משו זה יוסיף. לגבי השיער בפוני צריך קצת יותר קבוצות וחלוקה על ידי הצבע הכהה קצת הוא לא בולט מספיק מזמן לא ראיתי דולי שלך
ממש יפה../images/Emo99.gif ממש אהבתי את הצבעים הסתווים הייתי מוסיפה איפור או משו זה יוסיף. לגבי השיער בפוני צריך קצת יותר קבוצות וחלוקה על ידי הצבע הכהה קצת הוא לא בולט מספיק מזמן לא ראיתי דולי שלך
P Painted Fairy New member 17/11/07 #44 יאא תודה רבה! ../images/Emo24.gif כן, לא ראיתי דולי שלי מזמן כי אני כבר לא כל כך עושה... אבל עכשיו אני במהלכה של דולי נוספת ואולי בשדח"ם הבא היא כבר תהיה מוכנה
יאא תודה רבה! ../images/Emo24.gif כן, לא ראיתי דולי שלי מזמן כי אני כבר לא כל כך עושה... אבל עכשיו אני במהלכה של דולי נוספת ואולי בשדח"ם הבא היא כבר תהיה מוכנה