שדח"ם.

shanchan

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם.

כי עברו ארבעה ימים מאז הקודם.
דולי אחת לשרשור.
בייס קרדיט.
שרשור להודעה הראשית. have a nice day.

shanchan

New member
מוזרה כזאת שממש לא מתאים לי לעשות.

בייס מNevermore. בהתחלה חשבתי שהיא יצאה נחמד, אבל במבט שני היא לא. נעזרתי בציור אחד מדויאנטארט, והתעצלתי לעשות הדפס של דונאט על החולצה.

sha chan XD

New member
זה לא אמור להיות הפוך? XD

קודם להסתכל ולהגיד שלא אהבת, ואח"כ להסתכל שוב ולהגיד שזה דווקא נחמד? D:; לא משנה היא ממש ממש חמודה D:: את יכולה לשלוח את הקישור לאתר של הבייס? <:

shanchan

New member
אמור זה שם של דג.

לא, סתם, פשוט בהתחלה הייתי די מרוצה ואח"כ היא נראתה לי מעוותת, בעלת הצללות מכוערות ואפילו קצת מטרידה. האתר- http://www.nevermore.cc/ [אתר מגניב, ד"א]

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזו חמודה!!../images/Emo23.gif

הכל נחמד ויפה
לא מצאתי ממש מה לתקן חוץ מהסיום של הקוקיות כי הוא מעוגל/שפיצי שכזה. אבל הכל באמת יפה D=

TheWingedPig

New member
איזה מתוקה

אני מסתכלת עליה וממש בא לי להגות "אוווו"... P: הצללות טובות, כהרגלך (אם כי אני הייתי מפרידה קצת בין הקווצות בשיער).

sha chan XD

New member
או~ ממש יפה ../images/Emo99.gif

דרך-אגב, מתי צריך להגיש את הדוליז למיס פורום ולאן?

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifההצללות שלך מדהימות!

הן כל כך ריאלסיטיות. אני ממש יכולה להרגיש את כפלים במכנסיים, את הכיווצים בשרוולים ואת השיער על הכתפיים שלה! למה היא כל כך עגומה? :O היא צריכה להיות מאושרת עם כאלו הצללות! P: רק שני דברים שהפריעו לי, השרשת הגדולה, קצת מרובעת מידי.. והחצאית הסגולה שעליה, או שזה מכנס קצר? קצת צל על המכנסיים לא יזיק, ואולי תחושת "התנפנפות", והצל שבין הרגליים כהה מידי, כאילו זה נעלם שם. מקסים!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo99.gif

היא ממש יפה :) נראה לי שכדאי להוסיף עוד קפלים בחולצה התכשיטים מגניבים ומוסיפים לדולי
יש בה משהוא ייחודי כזה,אהבתי

TheWingedPig

New member
הצללות מאוד מעניינות

אני לא חושבת שראיתי כאלה עדיין, בדיוק כשחשבתי שראיתי כבר הכול:) מאוד מיוחד ושונה (אבל במובן הטוב).

Dandoka

New member
וואו מדהים!

הצללה נפלאה ואהבתי ת'עיצוב:) כיף לראות דוליז שלך

הנה ../images/Emo13.gif

זה תיאור שקארינה נתנה לי. ולא ממש סיימתי, אבל אשמח לקבל תגובות על מה שיש
בייס מגראפיק דולז.

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifאני מתה על המשקפיים../images/Emo2.gif

הקשת מקסימה בפשטות שלה! לתלתלים חסר המאחורה שלהם [איפה שהם בולטים לצד השני] והחלק הכהה שמאחורי העורף גדול מידי. זה מוזר לראות הרבה חום ואז פתאום תלתלים. כי הם כאילו משום מקום. החלק הלמעלה של השיער לא מסתדר.. הצורה הכללית שם, אולי תוציאי שוונצים קצת? ויש גוון כהה שכאילו תוחם אותו על הפנים, זה לא נראה שם טוב, זה כאילו מקובע כזה. תבהירי אותו ותוסיפי גוונים מעניינים. העגילים הכסופים נראים ממש יפה על רקע השיער, אבל הם ישרים מידי, ונראים נוקשים. אני מציעה לעקם אותם טיפה לכיוון הפנים שלה.. זהו, מחכה לראות איך זה יראה בסוף, הכל מוצלל!

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש מגניב D:

המתאר בכללי של הבגדים נורא ישר,גם במכנסיים וגם בחולצה. והשיער חמוד ויפה מאוד D= גם המשקפיים ^^

TheWingedPig

New member
נחמד:)

קצוות השורט והחולצה ישרים מדי, תעגלי קצת. אני לא בטוחה שהצללה לאורך מתאימה כ"כ להצללת הקשת :/ בשיער, אני חושבת שכדאי לך להבהיר מעט מהאזור המוצלל הזה, שמאחורי הצוואר, ולהוסיף עוד צל מתחת לידיים ומעל הכתפיים. העיצוב מאוד חביב (בכל זאת, כל אחד מקבל תיאור בצורה אחרת).

למעלה