שדח"ם.

sha chan XD

New member
השדח"ם הקודם לא קפץ-

ואפילו אין לי כוח לרדת לחפש אותו ולבדוק אם יש תגובות או אין
אז אני מעלה אותה שוב, בייס מגראפיק דולז ההצללה שלה יצאה נורא פשוטה, אבל אני מניחה שזה מתאים בגלל המתאר המסובך (מתוסבך נפשית XD; ) תגובות? <:

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gifמקסים! כל הפרטים הקטנים

וכל ההשקעה! דולי מעניינת ועמוסה כמו שהתגעגעתי! :] אני מאוהבת בשוונצים המטורפים בשיער, ובל הדברים הקטנים שמוסיפים [הפפיון הזה לא אמור להיות מאחורי הגב? D:]. הארנבון על החותלת טיפה גושי והגרביים הלבנות נראות עכורות כאלה כיאלו הן מלוכלכות, והימנית נראית כבדה. אני מציעה גם להוסיך לנעליים טיפה נפח, כי הן נראות קצת שטוחות מידי.. מאוד אהבתי את כל הטופ המבולגן שלה! [הפס הירוק בשרוולון זוהר נורא!] וקצת יותר גיוון בצבעים לא היה מזיק. שמרת דיי על צבעים קבועים וחבל שכל מיני דברים מתחברים ורואים אותם פחות טוב... שמחה לראות שוב אופנת רחוב יפנית! DD:

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

רק שתדעי שלמטה הגיבו לך
וזה ממש יפה עם ההצללות וכל הפרטים הקטנים המושקעים הללו
איך הצלחת להכניס את כל הדברים האלה לבייס אחד? זה ממש יפה
אהבתי ^^

cecilia L

New member
../images/Emo99.gifוואו!

היא ממש יפה. :] רק שני דברים קטנים שאני חושבת שאמרו כבר לפניי: כדאי להחליף את צבע העיניים, והנקודות השחורות על התות הגדול- לפזר אותן על כל התות. זה מפריע לי, אני קטנונית ^^.

sha chan XD

New member
נו ../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif../images/Emo122.gif

זה פרצוף מחייך*
- לא התכוונתי שהפרצוף אמור להיות כזה XD

morusha

New member
סוף כל סוף יש לי קצת חופש...

למיס פורום. אני מתלבטת בין הגירסאות, מההתחלה תיכננתי לעשות חצאית מעל הבגד ים, אבל היא יצאה מוזרה אז אני לא יודעת אם להשתמש בה. וזה לא גמור.. אני צריכה להמשיך להצליל אבל אני לא מצליחה להצליל את השיער
אהה כן.. הבייס מאי קנדי

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifמאוד יפה!../images/Emo13.gif

אהבתי את הכל,ומחכה שתצלילי את השיער
עם החצאית ללא ספק D=

sha chan XD

New member
החצאית מגניבה D:

דאמ לא באלי להשתתף עכשיו >< אתן עושות יותר מידי יפה ;; טוב.. כבר הכנתי דוליז אז אני מניחה~ עם החצאית הכי יפה D; והכובע נראה ממש אמיתי

TheWingedPig

New member
כמה אבסורדי, שדווקא

בבגד ים אני גם הסתבכתי, כשהוא אמור להיות הכי קל מכל שלות התלבושות, לא? P: הבגד ים נראה ממש יפה (והכובע כזה ריאליסטי!), אבל החצאית דיי מוסיפה. אולי אם החצאית תהיה בקשירת צד כזאת, עם איזה הדפס קטן למטה (סתם הצעה).... אני חושבת שכדאי להוסיף טיפה יותר נפח בשיער, בצד הימין של הדולי (נראה מעט צמוד מדי לקרקפת). את לא מציירת גם כפכפים? נראה לי שיוסיף משהו קליל ועדין :)

דנדוש 3

New member
מדהיים

אהבתי את זו עם הבגד-ים בלבד.. אגב.. אם היית עושה הצללות\גוונים בשיער זה היה יוצא יותר יפה.

morusha

New member
תודה לכל מי שהגיב!!

שוב לא היה לי זמן אז לא ממש המשכתי, אבל כשיהיה לי זמן אני אמשיך..

LittleDiddle

New member
דולי חדשה

הכנתי דולי מרוב שיעמום לפי טוטוריאלים היא יצאה מכוערת רצחחח ופשוטה אני לא מבינה איך אתם מצליחים לעשות כל כך יפות ויש לכם רעיונות :( כל מה שאני יודעת זה טי שירט פשוטה ומכנס רגיל. ואין לי שמץ איך לצייר את זה בפיקסלים בצייר אוף :{ ויש לי שאלה מה זה מיס פורום? http://www.fainelloth.de/

שאלומ../images/Emo13.gif

בעיקרון, הדולי לא כל כך גרועה. השיער יפה, הנעליים סבירות, ולמכנסיים יש פוטנציאל. מיס פורום היא תחרות דוליז של הפורום. אם יש לך בעיות בהשראה, אני יכולה לעזור לך

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהשיער יפה../images/Emo9.gif

לפי דעתי לא כדאי להשתמש באפקטים של הפוטושופ,אבל אני לא מבינה בזה הרבה אז..
מיס פורום היא תחרות שבה צריך להכין 3 דוליז שהן בעצם אותו אחת אבל בסיצואציה שונה (לא יודעת איך להסביר את זה) דולי אחת קייצית,דולי אחת יומיומית,ודולי אחת אלגנטית לערב..אבל שזו תהיה אותה אחת רק בתסרוקות שונות אולי,או איפור ותכשיטים שונים. הבנת?

למעלה