שדח"ם?

LittleDiddle

New member
הימנית.. דווקא הציור יותר יפה אצל הימנית

כי הוא עדין שם ורואים את ההצללות זה ממש יפה

ga0

New member
עוד אחת ../images/Emo140.gif

טוב זאת דולי קצת מוזרה כי עשיתי בה ניסויים.... השיער והבגדים והצבעים הכל מישמש כזה אבל שיהיה השיער זה ניסיון לסגנון חדש.... יצא חביב מינוס.... הבגדים ראיתי באתר שהביאה לי בתגובה cecilia L טיוטים להצללה שהמיתאר בפיקסל ארט וההצללה עצמה היא בBRUSH TOOL אז ניסיתי והאמת אני ממש אוהב את התוצאה! הבייס מDOLLKAT נ.ב. אם יש לכן יותר מדי זמן פנוי אתן יכולות לחפש את השירים בכותרות של הדוליז... הם טובים.... באמת

TheWingedPig

New member
השיער יצא טוב:)

תוצאה מעניינתP: לגבי ההצללות של הפוטושופ, הצללות כאלה עדינות מתאימות לבדים מאוד רכים כמו משי, אל תטשטש את ההצללות יותר מדי. בחלק העליון של החולצה אין הצללות בכלל (מה עם קפלי מתיחה, קפלים באזור בית השחי?). לגבי המכנסיים, הפלטה שם ממש מבולגנת (אני יכולה לשער ששאפת לג'ינס?), ולא כל הקפלים ממוקמים נכון (במיוחד אלה שנמצאים בקצוות. אם המכנסיים כ"כ רופפות, למה יש קפלים למטה?). יש טיוט ממש טוב לג'ינס בפוטושופ, באתר שלhttp://www.stvgr.net/dhf/ , מאוד מומלץ להעיף מבט:) ההצללה בגרביים מאוד חלשה, ומעט פלסטיקית שכזאת (הכוונה שלי בפלסטיקית, היא שהוספת צל רק במתאר, ואז טשטשת). אם אתה כבר מצליל בכלים של פוטושופ, תעבור באותה ההזדמנות על קווי המתאר, שישתלבו בהצללות ולא סתם יבלטו. ואפשר לדעת, למה כל הצללות העל פה סגולות?P:

ga0

New member
כל הכבוד ששאלת :]

חסחכת לי את הבושה..... 0.0 לא ישנתי כל הלילה ואין לי כוח לתגובה מסודרת אבל תודה רבה על ההערות ואחרי שאני אשן קצת אני אתייחס אליהן GA OUT!

TheWingedPig

New member
הצללת על זהו לצ שהבגדים מטילים

על הגוף, ומצלילים אותה בגוון הכי כהה של פלטת הבייס (לא כולל גוון המתאר).

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo178.gifהממ..

אוקיי, זה לקח המוןןןןן זמן. יומיים- ביום הראשון שעתיים וביום השני 3 שעות. אני לא מאמינה שהשקעתי כ"כ הרבה זמן
מילא אם זה היה איזה משהו ברמה של.. אלוהים יודע, מישהו עם יותר כישרון בקיצור. בייס מ-nevermore ואני די מרוצה
זו הפעם הראשונה שאני מציירת משהו והוא לא הדולי עצמה :0

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifוהמ..

זו פעם ראשונה שאני עושה בקבוקים אז אשמח אם תעזרו לי :) ועל החצאית עבדתי המון בגלל שאף פלטה לא התאימה :/ הדולי הזאת פשוט נולדה לכישלון :X

TheWingedPig

New member
התכוונתי להגיב לך יותר מוקדם

אבל רציתי לתת לאחרים הזדמנות, יש לי הרגשה שאני קצת משתלטת על הפורום בזמן האחרון>< לא חשוב
.... הרקע ממש חביב, היה יותר נחמד, לדעתי, להשתמש בפלטה לבן- תכלת לעננים, אפור עושה אותם מעט מלוכליםP: השיער גושי בחלוקה הנוכחית שלו לקווצות, עדיף לחלק את השיער לקווצות יותר דקות, וכנ"ל לגבי הבקבוקים. יותר דק. הרעיון של השמלה מאוד חמוד, אבל בקטע הורוד אין קפלים (באזור האגן) והקפלים הן של החצאית והן של הסינר מאוד מקבילים בצורה לא ריאליסטית. הקפלים במקרה כזה הולכים לפי צורת החצאית (מתפצלים לכיוונים שונים, כלפי חוץ, בצורה פעמונית כזאץ, כמו צורת החצאית). קיצקץ, סימנתי לך:) הצללת הנעליים מאוד גושית, והאמת מזכירה לי יותר בייגלה מנעל :) (עכשיו אני חשה בהתקפי רעב לפתע><) קשה לי לסמן לך הצללה אחרת, כי חצי מהנעליים מכוסות דשא... חסרה לך הצללת על בכמה מקומות (מסומן בכחול). סך הכול הדולי חמודה, והרקע מאוד חביב:) אה, ומאוד יוסיף כמה פרחים קטנטנים, בגוונים שיבלטו על הרקע הירוק.

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gifתודה רבה ../images/Emo9.gif

XDD, לדעתי זה נפלא שאת מגיבה המון :] תודה רבה על התגובה (פעם שניה), אני אתקן וכו' וכו' ^_^

InbarChanX3

New member
התייאשתי

שלום 3: קוראים לי ענבר בת 12 ואני חדשה בפורום[וגם בתפוז בכללי ^^"] אממ.. התייאשתי מהשיער של הדולי~ ו... אין לי שמץ איך משרשרים,, תנסו לא להרוג אותי אם התגובה הגיעה למקום הלא נכון O.ם" וגם אם הקובץ לא פה O.O" אז... אממ.. תגובות? D:?

sha chan XD

New member
שלום גם לך D:

מניחה שאת מכירה אותי מאיפשהו? |מוחע~| שירשרת למקום הנכון :] תעשי לה אולי איזה קוקו גבוה כזה ^^ או משו >>; (דוגמא מכוערת ולא מושקעת לרעיון בצד >>;; )

Dandoka

New member
אחרי שניםםם..........

דולי חדשה! היא תהיה ציידת פרפרים, הממ כולה דיי סופית, אבל הרשת שלה בכלל לא סופית. אני שונאת אותה, היא גם לא גמורה כל-כך... טיפים אולי איך מציירים רשת? מה אתן חושבות? :) בייס- קרייזי צ'ריז גראפיק

למעלה