שדח"ם?

ga0

New member
ואוו! פשוט ואוו

מדהים! השיער כל כך יפה! את מצלילה מדהים רק בנעל ימין לא ממש הבנתי מה הולך ובשמלה יש כמה קפלים שנראים לי קצת לא קשורים .... בקשר לרשת אני לא ממש יכול לעזור כי אין לי שמץ איך נראית רשת פרפרים אבל בהצלחה!

Dancing Apple

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo99.gifוואווו!

השיער והשמלה פשוט מדהימים
אממ.. רגל ימין אמורה לא להיות אותו סגנון נעליים כמו רגל שמאל? כי בכל אופן, זה די נראה ככה
לדעתי תעשי קצת שינויים ברגל ימין ^^ לדעתי הרשת נראת בסדר גמור ואפילו יפה, חוץ מהעובדה שהיא מחזיקה את המקל של הרשת בדרך קצת מוזרה
נממ.. אבל בעיקרון, הדולי פשוט יפהה

וואו וואו

השיער מקסים, אחד היפים יותר שלך:]
לגבי הרשת, היא נראית לי כמו בועת סבון או אקווריום>< זה לא יכול להיות מקל של בועות סבון במקום רשת פרפרים? אם את מעדיפה רשת, שימי לב שהעיגול ש המקל (החום) צריך להיות גדול יותר, או שהרשת תהיה קטנה יותר. בד"כ, אאל"ט, לרשת יש גם צורה חרוטית. הבייס שבחרת מתוק וזו אחת הפוזות היפות יותר שלו (בחאיית, איזה תחת יש לו!
).

shanchan

New member
../images/Emo99.gif

זו שמעלי צודקת, אם להצליל עוד קצת בחלק שבלולאה של המקל זה יראה ממש כמו מקל של בועת סבון. זה מגניב דווקא :) ואכן כפי שכבר אמרו לפניי, משהו טיפה לא מסתדר בנעליים. כל השאר מדהים

TheWingedPig

New member
איזה יופי של שיער!

כמו שנאמר מעלי, משהו מוזר עם הנעליים, וגם הקפלים בשמלה לא ממוקמים ממש במקום:/ הכובע קטן מדי לראש שלה (כדאי להוסיף קצת ברוחב), וגם להוסיף טיפה לרוחב השמלה, זה נראה ממש דבוק לבייס. לגבי הרשת - אני אומרת שתשאירי את זה ככה, בועתי, ואולי תוסיפי כמה בועות קטנות ליד, ממש באותה ההצללה. שמחה שחזרת:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יופי../images/Emo99.gif

רעיון מקסים!
ובאמת טוב שחזרת

Dandoka

New member
תודה על כל התגובות!../images/Emo24.gif -->

חחח אוקיי, בקשר לסוגיית הנעל
- עד עכשיו (עד התבוננות נוספת בבייס עצמו) חשבתי בכלל שרגל ימין כאילו מעוכה בפוינט על הרצפה (בגלל זה הנעל נראית שונה, כי זו הסוליה) אבל עכשיו התבוננתי שוב ובעצם היא פשוט מסובבת, לא יודעת. איך אני אמורה להצליל אותה?! =0 HELP! (צירפתי את הקובץ של הרגל להמחשה) =) והאמת היא שהחלטתי לצייר את הבובה הזאת כי אני רוצה לפתוח את האתר שלי מחדש עם עיצוב חדש, בגלל זה רציתי שהיא תהיה דווקא ציירת פרפרים, כי אני רוצה לצייר מאחוריה גבעות ירוקות ופרפרים חמודים.. אז תודה על ההצעות לרשת! אני אנסה לבצע, למרות שזה קשה"\ בלעע. ואממ עדיין אבל לא הבנתי איך לצייר את הרשת עצמה? את החוטים זתומרת ושזה יראה באמת עם עומק בתוכו. אוף זה קשההה תודה על כל התגובות החמודות, כיף לחזור!! XD :)

TheWingedPig

New member
לא ידעתי איך להסביר את ההצללה

כעקרון, הנעל של רגל ימין אמורה להיות מצויירת במבט מלמטה. לכן רואים את הסוליה, אבל בעיקר את העקב בסוליה, כי החלק של האצבעות הולך קדימה (אל "תוך" הציור) והרגל עצמה מסתירה אותו. הזוית של הנעל השניה היא אמנם לא מלמטה, אבל הרגל פונה קדימה גם כן, ולא הצידה ב-180 מעלות, כמו שציירת. בגלל שקשה לי להסביר איך לצייר את זה בזוית הזאת, ציירתי לך כבר:) בעניין הרשת, כדי שיהיה לך עומק, תדאגי שהגוונים של הרשת שבחלק הקדמי יותר יהיו משמעותית יותר בהירים ממה שנמצא בחלק האחורי, זה יתן לך מספיק עומק:): מתי באמת את מתכננת לרענן את האתר שלך? יש עוד תחרויות לא גמורות שם...

Dandoka

New member
וואיי חנה ממש תודה!!!../images/Emo99.gif../images/Emo140.gif

ממש התקשיתי עם הנעליים ועשית מושלם! רק שיניתי קצת ת'פלטה אבל ממש עזרת לי! חח איך את תמיד מבינה כל-כך בפוזיציות מסובכות איך זה אמור להראות?-_-' טוב הנה זה, כמעט גמור.. רק שאלה- אם מבינים שבתוך הרשת זה פרפרים ואיך אני אמורה להצליל את הקטע בתוך הלולאת עץ עצמה..? אמור להיות שם כאילו יותר כהה כי זה צל ולא באמת רואים? אין לי מושג..."\ אהה והאתר יקום כמה שיותר מהר! ברגע שאני מסיימת את העיצוב ומעלה הכל.. ובעצם גם אחרי שאני אסיים להכין את כל הפרסים מכל התחרויות.. אז זה יקום=)

TheWingedPig

New member
אחלה בחלהP:

שמחה מאוד שעזרתי לך:) שני פלטה בכיף, השתמשתי בגוונים שלך רק כדי להראות איפה יש צל ואיפה מואר. והקטע עם כל הזויות, זה אחרי שנים של ציור קלאסי. ציור בזויות זה אחד הדברים הכי מסובכים>< נמנמ, הקטע שבתוך הלולאה אמור להיות הכי בהיר, כי כל שאר הרשת זה בעצם 2 שכבות, אחת על השניה (חלק קידמי+אחורי). רק תצלילי איפה שה"שק" עצמו מטיל צל פנימה, וזהו:) אני חושבת שאם תציירי פרפרים גם מסביב לדולי, יבינו טוב מאוד מה זה בתוך הרשת. בקשר לכובע - הוא באמת קטן מדי לראש שלה, תגדילי לרוחב ממש בכמה פיקסלים בודדים:) הרעיון ממש ממש מקסים:)

Miss Naama

New member
*מתפגרת*../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

מה זה השיער הזה OOOOOO: !!!! כל הכבוד!! כ"כ השתפרת! היא מוצללת ומעוצבת מדהים, ממש כל הכבוד לך 3>.

Dandoka

New member
תוודההה יווו../images/Emo24.gif../images/Emo2.gif../images/Emo67.gif../images/Emo23.gif

איזו חמודה את! ממש שימחת אותי=)))

למעלה