שדח"ם?

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifזו חנה? ../images/Emo2.gif

מיניקאט לשעבר?

t6ella

New member
אוקיי אז..

אין לי מושג איך להצליל כמו שצריך. הכל מטיוטים . אני לא מבינה באיזה צורה צריך לעשות את זה, ובאיזה גדלים, ובגלל זה הצללה שלי לא טובה. אני אשפר בדולי הבאה את הפיקסלים הכפולים כי אין לי שמץ איך עושים את זה בדולי קיימת. בינתיים עשיתי מכנסיים. מותר לשים את זה פה?

TheWingedPig

New member
באופן עקרוני אין שום איסור מוחלטP:

אבל יותר נוח להגיב על הדולי השלמה, אז פעם הבאה עדיף שתסיימי את הדולי כולה, או את רובה לפחות, כדי שיגיבו לך בשלמות:) אני מבינה שאת מתחילה (וכל הכבוד שעזבת לרגע את האפקטים, אני בטוחה שזה לא היה קלXD), בשביל זה התגובה הארוכה מקודםD: בקובץ המצורף ששלחתי, יש מסגרת כזאת בפינה הימנית שמסבירה מה זה פיקסלים כפולים, וכדי להפתר מהם. עוברים על מה שמיותר, ומתקנים את השאר בהתאם, כדי שהקו יהיה רציף ולפי הצורה הרצויה (קורה שמוחקים פיקסלים כפולים ואחר כך הקו שנשאר הוא מאוד משונן ועקום, אז מתקנים ומעגלים בהתאם). כן, את יכולה לשרשר את המששך הדולי, תשרשרי את זה להודעה הראשונה שלך. וכמובן, המטרה היא להשתפר מדולי לדולי, ככה שאם את באמת רוצה להגיע לשיפור, תמשיכי לנסות:)

t6ella

New member
ההמשך שלה

תיקנתי את הצללה הבהירה, מקווה שזה טוב. הורדתי פיקסלים כפולים, ועשיתי את המכנס עם ממש טיפה עזרה של פוטושופ. =[ הנה היא:

LittleDiddle

New member
הגיזרה של הג'ינס למעלה לא עגיונית

צריך להיות הפוך.. תחשבי איך את לובשת ג'ינס , שיהיה קעור ולא קמור :p

TheWingedPig

New member
טוב, הבא נבהיר משהו אחד

או שאת מציירת בפיקסלים, או שאת מכינה את הכול בכלים של הפוטושופ, כי חצי חצי זה לא משהו שהולך. כמו שנאמר מעלי, הגזרה של הג'ינס יצאה לך הפוכה, מה גם שהגזרה כזאת נמוכה שכמעט כל המפשעה שלה יוצאת החוצה>< לא ממש הבנתי מה זה הקוצים האלה בג'ינס... ונחמד לך מאוד שיצרת בד "ג'ינסי", אבל אין בו הצללות בגכל, אין קפלים. אני ממליצה לך בחום להתחיל ממדריכים, וללמוד על קפלים. בהצללת החולצה, השארת פיקסלים כפולים בצווארון, ונקודות האור עדיין פזורות על גבי החולצה. ולמשהו יותר ויזואלי, סימנתי לך איך להצליל (שיניתי את המתאר). את עוברת עם הפלטות שתיקנתי לך בהודעה הקודמת (והוספתי פלטת ג'ינס). מתחילה בגוון המתאר (שחור), ומתקדמת הלאה עם הגוונים (לפי כיוון החץ), ומוסיפה הצללת על איפה שיש את הצבע הורוד. מקווה אז תביני קצת יותר על מה אני מדברת:)

t6ella

New member
אוקיי תודה

אני אתחיל דולי אחרת ואני אשפר תודה על העזרה =]

shanchan

New member
בגלל שהדל"צ לא בדיוק מקפץ.

בייס מפיקסלנס, אני לא מאוד מרוצה, אבל אני אוהבת את הצבעים ומוצאת את זה חביב למרות ההצללות-הלא-מושלמות.

TheWingedPig

New member
איזו דולי צבעוניתP:

אהבתי את ההצללות בשיער:) אני יודעת שהמתאר לא שלך, אבל ממש מפריע שהשיער מתחיל כ"כ גבוהה ב"חתך" הזה, זה נראה ממש מקריח - מצטערת תמר:( ו...תוסיפי הצללה מתחת למשקפיים, בגוון שיבלוט:)

shanchan

New member
זהו, גם לי הפריע שהשיער מתחיל גבוה.

אבל שיערתי שזה חלק מהתסרוקת הפסיכוטית, לכן לא תיקנתי את זה. תודה

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifהיא מיוחדת D:

אהבתי ^^ הצללות יפות!

Dandoka

New member
יוווווו

איזה כיף לראות בובות שלך! כרגיל השיער מושלם.. והכל בכלל :)

TheWingedPig

New member
טוב, מזמן לא שמתי פה דוליז חדשות:)

כחלק מברכת יומולדת לחברה שלי, הבייס מ - www.lilacblizzard.co.uk הפלטות של אקלקטיק בלו (אדיט קליל של הבייס ואדיט להצללתו).

super cat

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo115.gifגאד../images/Emo99.gif

וואי איך השתפרת מאז שאני זוכרת אותך זה פשוט מקסים D:::

למעלה