שדח"ם?

cecilia L

New member
../images/Emo110.gifשדח"ם?

[מקווה שזה בסדר. פשוט כבר שבוע לא נפתח, והקודם לא קופץ.]
איזכור בייס חובה.
דולי אחת לשרשור.
לשרשר להודעה הראשית בלבד. [איך הייתי?
]

cecilia L

New member
בייס מstuff by lena.

(נוראאאאא רציתי להתלהב ממנה!
) אני ממש מרוצה.
גם מהשיער, מה שבד"כ לא קורה. החצאית נעשתה מטיוט' של theWingedPig ועם הרבה סבלנות. :]

TheWingedPig

New member
:)

לא רואים כ"כ את ההצללה בחצאית, כדאי לך להגדיל את ההבדלים בין הגוונים. באופן כללי, הקפלים אצלך ממוקמים דיי טוב, אבל העניין הוא שכשאת מצלילה, תמיד קטעי האור אצלך ממש מפוזרים, כאילו אין קשר בין קטע לקטע, וזה נראה מעט מקושקש (במיוחד זה בולט בשיער). כדאי, לפחות בכמה אזורים, לקשר בכמה פיקסלים בין קטעי האור, ובין קטעי הצל. ההצללה בשרוולים לא נכונה, הקפלים פה יהיו לרוחב ולא לאורך (את יכולה, למשל, להוסיף כמה שיוצאים מבית השחי, היות וזה מקום של קיפול). בנעליים, החלק שמכסה את האצבעות ממש קטן יחסית לכף הרגל, כדאי להגדיל אותו טיפה (או על חשבון על רגל או להוסיף קצת מעבר למתאר הבייס). חסרה הצללה במצח, מתחת לשיער... רעיון חביב:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifכל מה שהיא אמרה../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

הייתי צריכה ממש להסתכל טוב בשביל לראות אם יש קפלים בחולצה,כי בהתחלה לא ראיתי, כדאי באמת להוסיף עוד גוונים
גם בשיער לדעתי,או שפשוט לסדר את ההצללות כי לא הבנתי ממש איך השיער מוצלל ^^" דולי חביבה

sha chan XD

New member
מיס פורום דוליז ^^

זה עוד קיים בכלל? XD (התחרות מיס פורום '.') בכל אופן גמרתי סופית דולי אחת מהשלושה D: (השתיים האחרות עוד בתהליכים) בייס של דולקאט עם כמה עריכות פרצוף קטנות הפלטה של השמלה משירשור הפלטות שהיה ^^ יש לי בעיה עם החלק של השיער שיוצא מהתסרוקת שלה XD והנעליים יצאו... ._________.; לא טוב נו~ בכל אופן חדל קשקשת XD שה צ'אן

TheWingedPig

New member
בטח שזה קייםP:

אבל יש עוד זמן... אחלה הצללות, והפלטה של השמלה ממש מדליקה (בחירה טובה ושימוש מעולה). החלק האחורי של השיער, אולי פשוט תעגלי אותו במתאר? שיהיה יותר עגול, כדורי כזה? אני חושבת שאז זה יסתדר לך:)

sha chan XD

New member
תודה D:

אממ דווקא התכוונתי לחלק שיוצא מהתסרוקת הזו (המורמת) אממ הצורה שלה מפריעה? O.O - (לא ידעתי ממש איך לעשות אותה XD) תודה בכל אופן D;

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifממש יפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo23.gif

כן התחרות קיימת
יש לך זמן עד ה30 לחודש. בכל מקרה ממש אהבתי את השמלה וההצללה בשיער טובה,אבל המתאר,השיער שיוצא בצד-לא ממש הבנתי מה הוא אמור להיות
אבל זו בטח רק אני :p סכ"ה אהבתי
,מצפה להמשך הדוליז לתחרות

ga0

New member
*שה צ'אן תעשי לי מיני מרקט*

ואווו X.X ת מצלילה מדהים!!! את חייבת לעשות איזה טיוט לאיך שאת מצלילה. בבקשה? הפלטה של השמלה ממש מדהימה ובכללי דולי מושלמת ...

sha chan XD

New member
עשיתי פעם טיוט

לשיער ^^ טיוט מאוד מאוד מפורט למאוד מתחילות ויצא לי דיי חביב אני חייבת לומר :] אבל למשהו שהוא לא שיער אף פעם לא הצלחתי לעשות >>;

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאם יש לך/בא לך לעשות..

טיוט של קפלים והצללה? @_@ את פשוט מעולה בזה

sha chan XD

New member
אני יכולה לנסות O.O

כשיהיה לי זמן וכוח מתישהו (שילוב מנצח P:)

t6ella

New member
שלי =]

אוקיי אז מכיוון שצריך דולי אחת לשרשור והקודמת לא קפצה אני אשים אותה עוד פעם.. היא הראשונה שעשיתי עם הצללה ידנית. ולא עשיתי מכנסיים.....

t6ella

New member
אה שכחתי קרדיט לבייס

פינק לנד http://www.pinkland.net

cecilia L

New member
[אין לי כותרת../images/Emo3.gif]

בעקרון ההצללה טובה לפעם הראשונה, אבל יש לי כמה הערות [בבקשה אל תעלבי או משהו, אני רק מציעה את מה שלדעתי כדאי לשפר]: קודם כל קווי המתאר ישרים מדיי, וזה לא נראה ריאליסטי. אם תעמדי מול המראה, את תשימי לב שהחולצה שלך לא נגמרת בקו ישר, אלא מתעקלת קצת כלפי מעלה בצדדים (סימנתי בכחול בקובץ). כמו כן, ההצללות בחולצה- גם הן לא אמורות להיות ישרות כ"כ (סימנתי באדום). חוץ מזה שמתי לב שנשתמשת בפלטה של 4 צבעים. לדעתי כדאי 5 (או במקרים מסוימים אפילו 6), כי זה נראה יותר טוב. אני מציעה לך להעזר בטיוט' כלשהו, לפחות בהתחלה. בקשר לשיער אני לא אגיד שום דבר, כי אני לא הכי טובה בזה ולא הכי אוהבת את זה, אבל ההצללה לא ממש מסודרת. שוב, אני מציעה להעזר בטיוט'. אין לך מושג כמה שזה עוזר (אני עושה את זה כל הזמן
). וזהו, מקווה שאת לא נעלבת מההערות שלי. :] (אגב, למה שלא תמשיכי אותה ותעשי לה גם מכנסיים?
)

t6ella

New member
../images/Emo13.gif תודה רבה

לא אני לא נעלבת =] זאת תגובה בונה בשבילי שתעזור לי
תודה על העצות אני אשפר ואשתמש בטיוט'

TheWingedPig

New member
קודם כל, אם את רוצה

להקל על התגובות, אל תשמרי כ"כ הרבה מהרקעD: כמו שנאמר מעלי (מצטערת, אני לא יודעת את שמך הפרטי, Cecilia), הטיפ הכי גדול לגבי הבגדים, זה "חשבי עגול!". כמו שאמרתי כבר פעם באת התגובות שלי, בגוף יש מעט מאוד מקומות בהם יהיו "קווים ישרים", אז בבקשה לעגל הכול. קצוות של מכנסיים, או שרוולים, או צווארונים, יו ניים איט. אמרתי לך בהודעה הקודמת שיש לך פיקסלים כפולים, אז בבקשה תמחקי את המיותר. מבחינת ההצללה, יש יותר מדי קפלים באזור הבטן (בעצם כל מה שמתחת לחזה). בגלל שהחזה הוא איבר בולט, נקודות האור בו יהיו יותר עגולות ולא בדיוק אותם הקווים שיש באזורים אחרים של הגוף. המתאר של הבטן חלק מאוד (אם יש קפלים, אז לפחות אחד מהן יצא מחוץ למתאר החלק הזה). לגבי השיער, יש כמה אזורים קרחים (ליד האוזן, מסומן באדום, ומן "חור" כזה שסימנתי בכחול), ואין חלוקה מוגדרת לקצוות. ההצללה לא מסודרת (לא מסודרת, כוונתי שפה ושם יש פיקסלים בודדים של אור, וזה נראה מקושקש ולא אחיד), ממליצה לך מאוד להעזר בטיוטים:) מסומן בסגול, האזורים שחסרה בהם הצללת על. תיקנתי לך קצל את הפלטה (תזכרי שככול שהבייס יותר קטן, ככה ההבדלים בין הגוונים יותר גדולים. בשיער, למשל, לא רואים כמעט את ההצללה, במיוחד את הגוון הבהיר. עם זאת, צריכה להיות אחידות מסויימת, ובגלל זה הפלטה של החולצה לא כ"כ טובה, כי ההבדלים בין הגוונים בה לא שווים. ואז זה הורס את ההצללהP:) וכל השאר שלא מובן, סימנתי בקובץ:)

sha chan XD

New member
חנה את גורמת לי להראות ככה-O_O

אחרי כל תגובה שלך כל הכבוד על ההשקעה D;

למעלה