קח אותי לשםםם

LudaGirl

New member
חמוד

ממש ממש ממש חמוד. הרבה זמן לא ראיתי בובות "פריקיות". אהבתי

TheWingedPig

New member
../images/Emo24.gif תודה, דארלינג

אני ממש ממש ממש לא תכננתי מראש לצייר פריקית...(נו, כמה שדח"מים אחורה, אמרתי לרוית שאנסה לצייאר משהו על הבייס הזה שוב, כדי לראות אם הוא באמת שמיש מספיק, וזאת התוצאה). מזמן לא ציירתי דולי פריקית בעצמי..הממ. אגב, איך את מרגישה, הבראת כבר?

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifכן, עכשיו הכל נראה יותר הגיוני ^-^

הבייס שמיש אחרי הכל
ויצא לך ממש יפה!
וחוץ מהצבע של המחוך הצבעים בסדר גמור לדעתי

TheWingedPig

New member
תודה^^

עדיין הייתי צריכה לשנות את אורכי הרגליים..ממ..P: וכמובן עשיתי אדיט רציני מאוד לפנים, כי לפי הבייס המקורי, הפנים ממש "נזלו" כלפי מטהXD

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה יפה!!

ההצללות בשמלה מעולות. אני אוהבת כשאת עושה חצאיות/שמלות D:את מעולה בזה ^^ הדוליז שלך אף פעם לא נראות ריקות! D: הן תמיד מאובזרות D: חחח המשיכי ככה

LudaGirl

New member
עשיתי בובה

והיא יצאה נורא באסה. באמת שאני צריכה לחזור לכושר. לא הסתדרתי עם השמלה ועם השיער. והכל נהיה לי מוזר. ניח בייס מאנג'י איך מתקנים את השמלה? תמיד הייתה לי בעיה עם החיבור בין הלמטה ללמעלה של השמלה

TheWingedPig

New member
לפחות יש לך זמן לדוליז:)

אני חושבת שהעניין הוא שאת משתמשת באותה הצללה גם לשיער וגם לבגדים (לשיער זה מתאים - רקע כהה ועליו פסים של אור). בהצללת קפלי בגד זה לא כ"כ מתאים, כי אז יש הרבה שטחים כהים, ובינהם קווים דקיקים כאלה של גוונים בהירים. מה גם שהמתאר הגלי בשולי השמלה בעצם מבטא, פחות או יותר, את מספר הקפלים, ואצלך על כל גל בשוליים יש לפחות 3-4 קפלים בתוך השמלה..(אז או שתציירי פחות קפלים בתוך השמלה, או שתוסיפי יותר "גלים" בשולי המתאר. את יכולה גם לקצרכמה קפלים בתוך כל "קבוצה", כדי שהם יהיו בעצם רק ממש מתחת למחוך, ובקצוות שלהם למטה ישתלבו בגוון האמצעי של השמלה...
הבנת?) הקפלים באזור הבטן שהולכים לרוחב, הם מיותרים. הקפלים באזור הזה יהיו כולם לאורך (ולא קפלים ישרים, אלה קעורים, ולפי צורת הגוף [הקפלים האמצעיים יהיו דיי ישרים, והשאר ילכו ויתעגלו יותר ויותר כלפי חוץ]). בשיער, ממליצה לך להגדיל את המצח בפיקסל או שניים, ולהוסיף פאות לחיים. לא יודעת באיזו תוכנה את עובדת, אבל אם יש לך אפשרות להקטין את השקיפות של הצבע, תנסי להשתמש בשחור שקוף למחצה כשאת מציירת איפור, יש לזה אפקט מאוד נחמד ויותר ריאליסטי:) מצרפת לך כמה דוגמאות של קפלים, מקווה שיעזרו:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifזה מאוד יפה../images/Emo13.gif

כמו שחנה אמרה בקשר להצללה,שאת משתמשת באותה הצללה גם לשיר וגם לבגדים,וזה לא ממש מתאים. המחוך-אנחנו לא אמורים לראות את המחוך בשלמותו,אלא רק חצי ממנו מכיוון שהמחוך אמור להיוץ מקדימה של השמלה ובאמצע, לא על הצד ^^, סכ"ה ממש חמוד

רחלי03

New member
גראפיקדולז.

כי מזמן לא שמתי כאן משהו ומשעמם לי. סתם חמודה כזאתי, וזאת אמורה להיות אצבעונית. לא הצלחתי לעשות פוני נורמאלי

TheWingedPig

New member
באמת חמוד:)

אפשר לתקן את הפוני אם תוסיפי כמה מרווחים באורכים שונים. הרעיון נחמד, אם כי הדולי סימטרית מדי לטעמי (אבל, היי, מה שבא לךP:). קצת ריקה, אולי תוסיפי אילו עיטורים על החצאית? זה יכול ממש להוסיף (משהו בהיר, אולי לבן-כסוף).

LudaGirl

New member
היא ממש חמודה!

החצאית מצוינת. הייתי מוסיפה עוד קצת ברק בנעליים

sha chan XD

New member
אני לא יודעת אם אפשר לפרסם אבל..

זה אותה תבנית שפירסמתי פה TT גמרתי אותה D: אני לא יכולה לחכות היא צריכה לצאת לעולם הפתוח XD אז.. זהו ^^; עבדתי עליה מאוד קשה XX בייס מRainy day crap box שה צ'אן~

TheWingedPig

New member
רואים שעבדת עליה טוב:)

והיא נראת מעולה! (כמו שחשבתי שתצא) כל הכבוד!:) להבא, את לא צריכה לשרשר הודעה חדשה בשרשור, פשוט תשרשרי להודעה הקודמת שלך, שזה יהיה יותר רציף:) אחלה דולי!

M o o M o o

New member
ואואואואו

הקפלים מהממים OO:: השתפרת כל כך!#1@#$
אין הערות, חוץ מ - מה דעתך להוסיף גוון כהה קצת בקפלים למטה? קצת חסר לי, אבל זאת רק דעתי
.

LudaGirl

New member
בא לי לבכות|!

אפשר? נדבר כשאסיים, חחח סתם. זה ממש ממש יפה! אורים שעבדת קשה. כל הכבוד

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif0__________0../images/Emo99.gif

זה מדהים! הצללה מדהימה!! בחיים לא ראיתי כזאת הצללה! איזה יופי!

למעלה