קח אותי לשםםם

sha chan XD

New member
מי מכיר את סינדרלה? D:

אני אהיה טיפשה ולא מבינה ואשאל למה כל הזמן עושים שדח"ם חדש? O: סינדרלה (יצא לא בכוונה) - עם שמלה יותר יפה מסינדרלה של דיסני D: ובלי הכריות האלה בצדדים. (לא גמורה כמובן..) שה צ'אן

shanchan

New member
OMFG ../images/Emo99.gif

מדהים! מה היא עושה בדיוק עם השמלה אבל? כלומר, היא תופסת הרבה בד או קצת? שימי לב לזה כשתצלילי את הקפלים בשמלה :)

TheWingedPig

New member
איזה יופי:)

האמת, אני גם תוהה למה עושים שדח"ם חדש, גם ככה זה שומם בזמן האחרון..הו וול P: תמשיכי את הדולי, היא נראת מעולה!

o0Invisible0o

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif

ועושים שדח"ם חדש כי הוא מפסיק לקפוץ ויורד אל סוף העמוד עד שהוא נעלם..:S

וואו!

אני עם הפה פתוח עכשיו, מול התמונה..:p ועוד סינדרלה היא האלילה שלי D: זה לא יאמן, הקפלים בשמלה גאוניים, העיצוב, ההצללה של השיער, הכל! אני כל כך נהנית לראות אותה:] היא לא כל כך סינדרלית, השיער לא בלונדיני, השמלה, אבל שטויותD: אגב סינדרלה, יש עכשיו ליין שמלות כלה של דיסני, בהשראת הדמויות. חלק מהשמלות מזכירות את זו:] אני מתה לראות את הדולי מוצללת, זה יהיה כיף:] אני כ"כ אוהבת דוליז עם שמלות ארוכות וקפלים כאלו:] יאללה, התלהבתי D: אבל בצדק!

sha chan XD

New member
אה XD בייס מ-rainy day crap box

ותודה רבה על התגובות D: רציתי סתם לעשות דולי עם שמלה כזו.. מהודרת [?] בהתחלה לא היה בכלל את כל הקטע הזה על הקפלים (החלק התחתון של השמלה) אבל הוספתי ואחרי שהוספתי שיער היא נורא הזכירה לי סינדרלה XD (לא הצלחתי לצייר את הנעל) הצללות בקרב :] (אני מקווה X.X) שה צ'אן

sha chan XD

New member
משהו כמו שנתיים?

משהו בסגנון ><; זה נראה לי יותר אבל זה יותר מידי זמן.. בו~ אני גרועה בתאריכים שה צ'אן

J Lafferty girl

New member
את ממש ממש מוכשרת. ממש.

אני לא כ"כ מגיבה פה ,כתבתי פה לפני כמה חודשים כמה הודעות ואז נמאס לי מדוליז כי אני לא מתמידה בשומדברXD אבל אני קוראת קבוע. והדולי שלך פשוט צועקת "תגיבי!!!!!1111 תגיבי כבר!!!!!!!!!!" פאאאאק צריך לשווק את השמלה הזאת!! באמתת. את מרשה לי להתחתן בה?P:

Dandoka

New member
מדהיםםם!! ואוו!

לי תמיד הכי קשה לצייר את הקפלים בשמלה- ואת עברת את זה בהצלחה+++++ חחחחח זה פשוט מדהים!! מחכה להצללות=)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gif0_0 ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

זה מדהים!!!! הקפלים פשוט נראים כל כך טוב!! מחכה להצללה
והשיער גם כן יפה! ממש יפה! אהבתי את הגוון שלו ממש יפה! ^^

sha chan XD

New member
הדולי הגמורה למטה דרך אגב ^^;;

הייתי צריכה לשים בהמשל להודעה הזו אבל.. מילא ^^; ותודה על התגובות D: שה צ'אן

TheWingedPig

New member
הבייס ההוא של שירליז דולז...

נו, איך? עכשיו הבייס נראה מספיק שמיש?
זאת הייתה דולי מעצבנת, במיוחד שהרגליים שלה לא שוות באורך (אז קצת קיצרתי והארכתי בכמה מקומות). לא השקעתי במיוחד בהתאמת צבעים
... כבר אמרתי שהדולי הזאת מעצבנת?:/

sha chan XD

New member
אז מה? נתעקש עד שיראה נורמלי XD

למרות שהרגליים איכשהו מסתדרות יותר עכשיו~~ אהבתי D; צבעוני - שה צ'אן אוהבת צבעוני (דיבור בסגנון הטלטאביז) אני קצת איטית היום _ _ דולי ממש יפה D: שה צ'אן

למעלה