קח אותי לשםםם

InvisibleTouch

New member
אני די מיואשת ממנה,

פשוט אני לא מצליחה לעשות תסרוקת נורמלית, והכל די התחרבש לי אחרי שציירתי את השרשרת תות המכוערת הזאת, ולא הצלחתי למחוק אותה בצורה נורמליתP: קיצר. ככה [בערך] התלבשתי אתמול לבית קפה עם ידיד שלי. הבייס [אמ, לפחות הגוף><" אחרי עריכה קטנה שלי] של פקולינה.

TheWingedPig

New member
העיצוב חמוד:)

הגימור של המכנסיים (בלמעלה ובלמטה) ישר מדי, והמתאר חלק מדי מהקפלים...ואממ..תוסיפי אולי עוד גוון או שניים למכנסיים? צריכה עזרה עם המתאר של השיער? ואו, ככה התלבשת? המכנסיים מאוד מיוחדות, אבל בטוח לא לגזרה שליXD ותנחומיי על הטסט, אבל לא נורא (אני לא הוצאתי רשיון מפעם ראשונה, וגם לא שניה...אחרי שאת נוהגת כמה שנים טובות, מי זוכר כמה זמן לקח לך להוציא רשיון, רייט? :) תתעודדי

InvisibleTouch

New member
התלבשתי ככה אבל בלי השרשרת.

[למרות שיש לי כזאת בכסוףP:] הייתי עם קשת אדומה במקור, אבל בציור לא עשיתי שיער והיה חסר לי משהו אדוםP:p: אני אוהבת את המכנסיים ככה כי ככה הם [בערך!] במציאות. אין להם יותר מדי קפלים וכאלה, אבל אני באמת אעגלת קצת בסיום שלהם ואולי אוסיף קצת קפלים כאלה של סקיני.[מבינה למה אני מתכוונת?
!] רוצה לעזור לי עם השיער?
מלכה. לא יודעת הראש של הבייס לא פרופורציונלי.];]; אני אעלה אותו עוד מעט. תודה על העידוד
.

TheWingedPig

New member
P:

קפלים של סקיני - אלה שממש למטה? (אגב, לא ממש מתים מחום בכזאת גזרה של מכנסיים?) אני מבינה שאין הרבה קפלים במכנסיים כאלה, אבל כדאי להוסיף כמה בודדים בצדדים, ממש אחד או שניים (וכמה שיוצאים מהמפשעה). יאללה, תעלי את הראש של הבייס, ותגידי לי איזו תסרוקת את רוצה:) (אם הראש לא פרופורציונלי, נשפץ את זה עם השיער, או נעשה לראש קצת אדיט) תכלס, אני מתארת לעצמי שחשוב לך להוציא רשיון לפני הצבא, לא? אם כך, יש לך המון זמן:)

../images/Emo100.gif../images/Emo42.gif(*&^%$#@&^%$#

זה מכנס כזה שהוא ממש גבוה? OOOOO: יוווו! איזה יפה!!
וכמובן הדולי, יפהפיה! תוספי קצת הצללה בסיום של המכנס- למטה. וגם סולייה לנעל לא תזיק... הנעל קצת נבלעת בכף רגל. שמי תמונה!!

InvisibleTouch

New member
איזה חמודי קטן../images/Emo23.gif.

חח כן זה מכנס כזה. אני אנסה:] אבל הנעל שטוחה]; ניסיתי להוסיף קצת סוליה וזה לא יצא משהו:/ רוצה לנסות אולי?^^ תמונה של המכנס?
!! אני אצלם מתישהו כשיהיה לי כוח. מבטיחה.:] אבל הוא לא כמו בדולי, כי הוא מגיע עד הברך כזה. והוא לא סקיני בסיום מן הסתם. [בגלל זה ה"בערך"P:]

shanchan

New member
Real Fantasy.

מה זה? לא באמת ברור. מה שכן, זה לא גמור :/

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifחחח איזה מתוק../images/Emo99.gif

אני עדיין בהלם שאת יכולה להצליל שיער כה טוב בכאלו פיסלים קטנים...זה מדהים

shanchan

New member
זה עובד רק בפיקסלים כאלה קטנים.

ככה לא רואים את הטעויות שלי ואת העובדה שאני בעצם לא יודעת להצליל

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאילו שטויות!!../images/Emo2.gif

אני ראיתי גם את הדוליז היותר גדולות שלך,הצללה מדהימה בכל מצב ^_^

silver fairy

New member
דולי לא גמורה

אני גם צריכה לצייר לה משו שהיא תשב עליו אבל אין לי רעיון

TheWingedPig

New member
את יכולה למשל להוסיף לה כרית ענקית כזאת...

נדמה לי מאוד יתאים לה^^ הצללת הקפלים בשמלה ממש לא הגיונית... במקומות השקועים יותר יהיה צל, באלה שיותר בולטים יהיה אור. לפי ההצללה שלך לא מרגישים את התלת מימד של הקפלים (מצרפת לך סימון על הדולי, מקווה שתביני את כוונתי:) אם את רוצה לצייר יותר קפלים, את צריכה לשנות את המתאר כדי שיהיה יותר גלי, ולא להוסיף הרבה קפלים בהצללה, כשלפי המתאר יש ממש מעט (משהו כזה:/). ותצלילי את המלמלה גם, זה ממש יוסיף:)

dinora12

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo175.gifאיזה רעיון חמוד!../images/Emo13.gif

ולפי דעתי ההצללה די מגניבה,גם אם היא לא הגיונית.. אבל הרעיון מאגניב,אהבתי ^^

למעלה