../images/Emo110.gif ארכדי קונה את כולנו? ../images/Emo41.gif
אני מודע לזה- שמה שאני כותב עכשיו יש בו בעיתיות מסויימת אבל אני לא יכול שלא להביע את דעתי בנושא, גם אם הוא פוליטי במידת מה. כן הייתי רוצה לשמוע את תגובתכם בעיניין, אבל לעשות זאת בצורה מכובדת ולא משתלחת... היום בצהריים פתחתי ת'עיתון וראיתי את הפרסומת-המתפרסת-על דף-אחד של ארכדי גיאדמק: "מכינים הפתעה למדינה". ולמי שלא מאורע בפרטים: גיאדמק שפך כסף והחליט להעמיד בגני יהושוע מופע גראנדיוזי עם מיטב זמרי ואומני ישראל ביום העצמאות עצמו- משעות הצהריים המוקדמות ועד הלילה. במופע יופיעו מיטב הזמרים והרשימה ארוכה מנשוא: ריטה ורמי, מאיה בוסקילה, שרית חדד, אייל גולן, משינה, הדורבנים, מוקי, נינט, שי גבסו, שירי מיימון, עברי לידר, כוכבי ערוץ הילדים ועוד. במתחם שמצפה לכ-200 אלף איש יהיה הפנינג ענק עם מכירת אוכל במחיר סימלי והפעלות שונות. כל הכסף שיאסף יתרם לעמותות שונות. לכאורה- עוד צעד מבורך של אדון גיאדמק. אבל היום, בסלון אצל סבתא שלי הרגשתי מוזר. ולא רק אני הרגשתי מוזר אלא גם דוד שלי ועוד בני משפחה. לאט לאט ובשקט עושה רושם שמר גיאדמק פשוט "קונה" את המדינה. קונה את המופעים, קונה את התקשורת- ולבסוף- קונה גם את הציבור...את האנשים. זה התחיל עם רכישת בית"ר ירושלים, עבר למפגן אוליגרכים אצלו בקיסריה בליל הסילבסטר עם מאות מוזמנים למסיבה, עבר לרכישת תחנת הרדיו 99ESC, המשיך עם הכפר לאנשי הצפון במלחמת לבנון השניה, אירגן ליל סדר ענקי למשפחות נזקקות, סידר חופשות באילת ועוד ועוד. מכל הפעילויות האלה נודף ריח רע מאוד של שתלטנות, איום, וחתירה למזימה. ארכדי פשוט קונה את העם בעזרת הכסף הרב שמצויי ברשותו (כסף שעל פי דיווחים תיקשורתיים - הגיע ממקומות לא כשרים בעליל). ארכדי פשוט עושה לעצמו תעמולת בחירות ענקית על הגב של עם-ישראל במסווה של מתנות/חגיגות/דברי חינם ועוד הוויליות כאלה, שמזכירות את אותו מפיונר בסרטים שכל תחילת הסרט אנחנו חושבים שהוא מלאך אבל בסוף מתגלה שהוא זה שהורג את כולם. האם אנחנו צריכים לתת יד לתעמולה הזאת? לניסיון ההשתלטות הזה שמושג דרך כסף? האם ארכדי הולך להשתלט לנו על המדינה? אני מסתכל מהצד ולא רואה דברים טובים....להיפך....החושך שבקצה המנהרה...