קורי עכביש!!!!!!

העכביש2

New member
לצערי אין קשר לעיניין, אתה מערבב דברים שונים

עצם התעסקותי והתענינותי בבודהיזם לא משליכה אפילו לא טיפה על מה שכתבתי בעיניין גאידמק. אתה בכלל לא מכיר אותי, לא יודע מה אני חושב או את השקפת עולמי ואמונתי. על סמך כתיבת הודעה אחת קבעת את מה שקבעת??? בהחלט תמוה שלא לומר די מאכזב אם אני מנסה לקחת את דבירך הרצינות. לגבי מה שכתבת- אכן, לא אמרתי מעולם שהכל מושלם במדינה. יש הרבה שחיתויות, וגם אני-שממש לא מתעניין או עוקב באדיקות בפוליטיקה- מודע לדברים האלה. ושוב- אתה מפספס את האמירה שלי. אין לי בעיה או צרות עדיין למעשים טובים. להיפך, אני תמיד שואף למעשים כאלה. אבל- מה שגאידמק עושה חמור בעיני. הוא משתמש בצורה רעה בכוחו הפיננסי בכדי לנסות ולגנוב את קולות העם במסווה של "מעשים טובים" ותרומה לנזקקים. אם היה עושה זאת ללא כל מטרה אז כל מה שאתה אומר היה מקבל משמעות רצינית. אבל- העיניין הפוך ממה שתומכיו חושבים. תומכים אשר רואים שהוא מביא כסף- אז הוא קדוש. למעשה- הוא גורם לכולם להאמין במשהו שבסוף יתפוצץ להם ולכולנו בפנים בצורה הכטאבת ביותר....

אניןטעם

New member
אני לא צריך הכרות אישית ארוכז זמן איתך

כדי להבין שאין הצדקה והסיוע לחלש אבן יסוד בערכיך. בשלב זה גידאמק טרם עשק מי מתושבי ישראל, ההיפך הוא הגמור. הוא לא התנה מתן תרומה בקריאת מוזיאון שלם שנבנה בתרומות של מיליונים בעבר, כמו ה"ה אביבה וסמי עופר ולא בקש שיקראו למושאי תרומתו על שמו. הוא גם לא החליט כי בכוונתו לרוץ לכנסת. מה שהוא הצהיר זה שלדעתו בנימין נתניהו ראוי להיות ראש ממשלה. על הכרזה זו, למשל, יצא קצפו של חבר הכנסת רן כהן, הרואה כמוך בגיאדמק - סכנה למדינת ישראל - בגלל תמיכתו בנתניהו. אם אתה מתומכיו של רן כהן, התפקד נא ואמור - אני מתנגד לגידאמק, כי תמיכתו בנתניהו מפריעה לי. אם אינך מתומכי דרכה של מרצ בפוליטיקה, לא ברור לי במה בדיוק מפריעה לך הפילנתרופיה שלו והדעות הפוליטיות שלו.

העכביש2

New member
ושוב- אתה מדבר ללא ידיעה

אין לי טעם בדיון הזה- אגיב בפעם האחרונה: גם אני באופן אישי וגם בבודהיזם אחד הערכים העליונים הוא עזרה לזולת, הסתכלות על האחר ורצון לעשות מעשים טובים ולהמנע משליליות. לא ביקרתי את מעשיו הטובים של גאידמק אלא את הצורה והדרך בה הוא עושה את המעשים האלה- דרך ראוותנית ומניפולטיבית בכדי להשיג קולות בפוליטיקה. העובדה שבהתחלה לא רצה מעורבות ועכשיו הוא אומר בקול רם כי הוא מעוניין להשתלב בפוליטיקה מראים כי הרבה מהתרומות שלו נעשות לא מתוך רצון אמיתי לתרום, אלא לזכות בתומכים רבים בזכות אותן תרומות ועזרה לנזקקים כביכול. אין כאן שום קשר לדת. אין כאן שום קשר לדיעה פוליטית. אני בן אדם חיובי הרבה יותר מהרבה אנשים שאתה מכיר- אז בבקשה- תתייחס לכתוב ולרעיון שעומד מאחוריו ואל תגלוש לי לניתוחי סרק של האדם שכותב מולך... אני זה לא הנושא פה

אניןטעם

New member
רק צדיקים גמורים ונותני צדקה בסתר

מסתפקים בסיפוק העצמי או במילוי צו אלוהי ואינם מבקשים דבר לעצמם. אבל, לצערנו ואולי לא לצערנו, רוב התורמים משתמשים בתרומותיהם לקידום אינטרסים שלהם. למשל, נוחי דנקנר במלחמת לבנון השניה תרם ופעל לטובת תושבי הצפון תוך שהוא מתעד ומעביר למדיה כל דבר. בעיני זה לגטימי. גם גידאמק תרם את עיר האוהלים לתושבי הצפון וגם הוא לא מנע את הידיעה מן התקשורת. יש עוד מספר רב של דוגמאות, אבל אני מסתפק בדוגמאות מיצגות של נוחי הצבר וארקדי העולה החדש. מה הבעיה שלך עם השתלבותו של גידאמק בפוליטיקה? מה היתרון המוסרי של ראש הממשלה שלך הנחקר בפרשיות שחיתו לביתו על גידאמק התורם לציבור? מה היתרון המוסרי של שר האוצר הנחשד בגניבה של מיליונים על ארקדי? מה יתרונה של זהבה גלאון שנחקרה בזמנו בפרשת שחיתות והתיק נסגר?מה היתרון של חיים רמון "השר המנשק" על גידאמק? מתשובות אלה אתה מתחמק כמו מאש ולכן אני מתעמת איתך כאן. כי לכל אדם יש "אג'נדה". חשוף את האג'נדה שלך ונדע כולם - האם באמת גידאמק הוא הבעיה או שמא האג'נדה שלך היא הבעיה.

העכביש2

New member
אסביר לך...

בדיוק היום דיברתי על זה עם חברה שלי: אכן- הממשל בישראל לא פחות מושחת. הרבה מראשי המדינה לא נקיים ויש הרבה צרות ודברים שליליים אים- אין עם זה ספק בכלל. אבל- הקטע הוא שאתה, כמו עוד כמה, עושים השוואה שלא צריכה להעשות. זה שראשי המדינה מושחטים לא אמורה לתת לגיטימציה לעוד שחיתויות. זה שיש מעשים רעים לא צריכה להיות פונקציה עבורנו. ממשל מושחת? צריך להוקיע! אבל מכאן ועד לתת במה לעוד אנשים מושחטים? זה דבר אסור ביותר. ההשתלבות של ג' בפוליטיקה הישראלית מאוד מסוכנת לדעתי וזאת מכיוון שהוא עלול (ורוב הסיכויים שזה יקרה עפ"י אישיותו) להפוך עורו מנותן ומפנק למנהיג צר עין שישליט את יעבו במדינה במקרה ויבחר לתפקיד מרכזי. האדם הוא בעל עבר בעייתי מאוד ויש ספק לגבי כשירותו בכמה נושאים. הוא אדם עם ממון רב שמנצל יכולת זו כדי לקדם אינטרסים אישיים. לא יכול לצאת מזה טוב- וזה ב-99 אחוז. אתה מתייחס לגאידמק כתורם לציבור אך אוטם עצמך לתמונה הכוללת. אתה מתנהג כאחד שאם ייתנו לו כסף הוא יהיה מוכן לעשות הכל למענו- ולא ככה הדברים צריכים להתנהל. אנחנו מדינה דמוקרטית שחייבת לשמור על עיקרון החופש הזה יותר מכל דבר אחר. ואדון ג' מסכן את הדמוקרטיה. ולא הבנתי איך האג'נדה שלי היא הבעיה בדיוק- אתה שוב לוקח את זה אישי בזמן שאני מעלה דיון ציבורי...

אניןטעם

New member
ההסבר אינו ברור ואיני מספק

איפה השחיתות של גידאמק??? ארשה לעצמי לספר לך חויה מכוננת. בשנת 1977 בגין עמד בראש הליכוד. המערך של אז (מפלגת העבודה של היום) חשה שהשלטון נשמט ממנה. האחראי על ההסברה במערך דאז, היה "אדון חבר כנסת לשעבר" יוסי שריד, לפני עריקתו למרצ. יוסי שריד הכין קליפ פשיסטי לפיו עם עליית בגין לשלטון, ישרור בארץ משטר צבאי. בפועל, מנחם בגין היה ראש הממשלה הדמוקרטי ביותר שהיה בארץ עד היום. כלומר איש אינטלגנטי ואינטרסנט (יוסי שריד בתור ראש מטה ההסברה של המערך), מתוך אינטרס, השמיץ אדם הגון (מנחם בגין) ובסופו של יום, התברר שהמושמץ, הרבה יותר הגון מהמשמיץ.

דין0107

New member
גם אני לא מתנגדת לגידמק

נכון .מי שיש לו כסף יכול לרכוש באהבת נפשו. לא הייתי מתנגדת אם ארכדי בכבודו היה רוכש את העסק שלי שהבעיה היחידה שלו היא תזרים מזומנים.אני מניחה שמין הסתם יש עוד הרבה כאלה.

יאללה יאללה יאללה די כבר כל היפי נפש הצבועים

צועקים "קונה את המדינה" אתם הרי צועקים שכל הפוליטיקאים מושחתים לא ? ואם הוא רוצה להיות ראש ממשלה בסוף ? למה שלא יהיה ? הוא תורם לאנשים נותן לכולם מהעושר הפרטי שלו . אני מקווה שהוא יקחים מפלגה אני ירוץ להצביע לו והלוואי שגם יהיה ראש ממשלה בסוף .

העכביש2

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

תקרא מה שכתבתי למעלה- תבין למה אני חותר...

שמע דגם לי זה נירא מוזר

אבל ארכדי הוא אולי אחד האנשים היחידים שבאמת מוכן לעזור ולעשות, אין לנו ממשל ואין לנו באמת במכות שיושבת שם מעל ודואגת לנו, וזה די מדאיג, שמע אם ארכדי יתמודד אני יצביע לו, כי הוא היחיד שעושה , אם הוא יהיה יום אחד ראש ממשלה לא נירא לי שהוא יחפש כסף כי לא חסר לו, צריך לחשוד בראש הממשלה שלנו ובכל השרים האלה שזה פשוט גועל נפש לפתוח כל יום את הטלוויזיה ואת העיתון, בקצב הזה לא תהיה לנו מדינה, צריך להעיף אותם באמת משם, המקום הזה לא ראוי לאנשים שמחפשים כסף, המקום הזה קם למען מטרה אחת, למען עם ישראל ומדינת ישראל, ואם גאידמק הוא האדם היחיד שרואה את זה גם אני רואה את זה.

adi444

New member
ארכדי קונה והציבור מוכר את הפוליטיקאים שלא

שווים הרבה אולי כך יתחילו להתעורר ולעשות משהו למען החברה למען החלשים למען אלה שקר להם בלילה שרעבים שחולים שנכים שבוכים שודדים את המדינה הסוף ידוע המדינה הולכת לכיליון ואבדון אנשי אמונה אבדו הולכים בכח מעשיהם

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif

המצעד המוזיקלי השבועי שלי מפורסם מידי שבוע בפורום מצעדים וגם בקומונת המוזיקה שלי- קומונת Driving Time Music. השבוע אני מפרסם אותו גם כאן.
= כניסה חדשה The Drive Chart המצעד השבועי של FM104 תאריך: 15/4/2007 מספר # 14 1. Incubus - Love Hurts 2. Travis - Closer 3. James Morrison - Undiscovered 4. Scott Matthews - Passing Stran 5. Little Man Tate - This Must Be Love 6. The Dykeenies - New Ideas
7. Arcade Fire - Keep The Car Running 8. Silverchair - Straight Lines
9. Rob Thomas - Little Wonders
10. Ben Lee Tyler - Would you wake up the sun
11. Decemberadio - Drifter 12. אוהד בן אבי - פגישתינו
13. The Fray - Look After You 14. Kaiser Chiefs - Ruby 15. Snow Patrol - Signal Fire 16. Maroon 5 - Makes Me Wonder 17. Dolores O'riordan - Ordinary Day 18. רונה קיינן - בתוך אגם קפוא 19. יהודה סעדו - ממשיך במרדף 20. The Energies - Life Begins 21. OneRepublic - Stop & Stare 22. Justin Timberlake - What Goes Around... 23. Nelly Furtado - In God's Hands 24. סינרגיה - עד אלייך 25. Stone Sour - Sillyworld 26. The Killers - Read My Mind 27. Blue October - X Amount of Words 28. John Legend - P.D.A. (We Just Don't Care) 29. Paolo Nutini - New Shoes 30. Incubus - Dig ומה אחרי שבועיים! טוב, זה לא צחוק. love hurts הוא השיר שהכי הכי התחברתי אליו כל החודש וקצת האחרונים. לכן- אולי זה טיפה מוגזם לדעת המי ומי אבל בשבילי ממש לא. 4 שבועות אינקובס מקום ראשון והשיר הוא אחד המועמדים הרציניים לשיר השנה אצלי! השבוע גם שמעתי את האלבום הטיפה מאכזב שלהם אבל השיר הזה מנצח על כל סינגלי מרץ/אפריל 2007!! עליה של שלב אחד מהשבוע שעבר ל-Travis עם שיר קליל וממכר. James Morrison הוא אחד האמנים האנדרייטד לפחות בארץ וחבל- הוא עושה מוזיקה משגעת! תענוג של זמר. כאן במקום ה-3. עוד זמר שאני מאוד ממליץ עליו עולה למקום הרביעי וקוראים לו Scott Matthews. הוא נכנס לפני חודש למצעד ועדיין בצמרת אצלי ובצדק. זמר איכותי, מרגש, יפה.
במקום ה-6 כניסה חדשה ראשונה ל-The Dykeenies. פרסמתי את השיר הזה שבוע שעבר והוא בהחלט קטע מעולה בסצינת האינדי/סופט-רוק. הם קיימים רק שנה וחצי ומגיעים מסקוטלנד וזה הסינגל החדש והיפה שלהם. גם זה מומלץ! במקום ה-8 כניסה להרכב הותיק Silverchair (קרדיט לשרון אקסטרייר) שמביאים שיר חדש וממכר במיוחד. אני נהנה להאזין לו כל פעם מחדש ויש להם עוד שירים יפים. במקום ה-9 מפציץ עם שיר חדש מיודענו Rob Thomas המצויין (קרדיט לאליקו האנושי). הסינגל החדש מתאפיין בסגנון המוכר של תומאס. השיר מופיע בפסקול הסרט "לפגוש את הרובינסונים". במקום ה-10 כניסה חדשה נוספת לזמר אנונימי מבחינתי הקרוי Ben Lee Tyler (קרדיט לגילו אדגר המלך). סגנון פופ/רוק שנשמע חזק ביותר. אני אהבתי . כניסה אחרונה במקום ה-12 לזמר הישראלי המוכשר אוהד בן-אבי. סינגל שני לבחור הזה ובינתיים בשני הסינגלים שהוציא (הראשון היה"נעים בגב") הוא נשמע כמו קניה בטוחה. מגיע לו מילה טובה. עד כאן להשבוע, שיהיה לכולם שבוע מעולה (גם בריאותית, גם מוזיקלית, גם בזוגיות וגם בעסקים)
כניסות חדשות נוספות
Rob Thomas - Little Wonders http://www.youtube.com/watch?v=mT6EVIIcLLo
Ben Lee Tyler - Would you wake up the sun http://www.youtube.com/watch?v=VMRmRLi4YL8 לקומונת DTM http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommunaMsges.asp?Communaid=21878&smsMsg=

שאפולי

New member
מממ... לירן?

תגיד, א במוסיקה עסקינן, ברח לי שם של שיר ישראלי שמתנגן בחודש האחרון נון סטופ בגלגל"צ.. זה בחור עם קול מרגיע ישנוני משו.. שיר די שקט ויש פה שורות שמדברות על שתיקה.. ושיר.. אוף!! משו בא מן השתיקה..?..

השקעה.

הבנאדם עושה את זה כל שבוע... והלוואי וזו היתה הפינה היחידה
נו שווין, הבנאדם אוהב את זה. וזה מה שחשוב לא?

למעלה