קורי עכביש!!!!!!

שקרנית...

מתי יגיע היום שאת תכיני לי עוגה טעימה טבעונית וריבת לימונים? |מתחננת| פליזזזזזזזזזזזז!!!

אבל כמו שאת תמיד אומרת

את גרה בחור.. וחוצמזה אני חיילת מסכנה שכל הזמן בצבא... ואת צריכה לנחם אותי קצת... תראי כמה מסכנה אני |אייקוןשלחיילתמסכנהוגלמודה| עוגה וריבה טבעונית ינחמו אותי מאד...

כשיגיע הרכב החדשדש ../images/Emo73.gif

תכיני לי ותבואי לבקר אותנו... [תאמיני לי ששנינו מדברים עלייך מלא, וממש ממש רוצים לראותותך]

קחי אוטובוס!

תשקיעי קצת בשביל אהובתך
[ולנהוג זה שיא עולם. בחיי. זה כ"כ כייף. אם את יכולה להוציא ריעשיון- תוציאי. ומהר.]

ToryMaster

New member
אוטובוס מאיפה ../images/Emo6.gif

אני צריכה רכב רק כדי להגיע לתחנה

העכביש2

New member
../images/Emo110.gif הכלב של הכלב

והנה סיפור מצחיק ששכחתי לספר- ממש מהיום: אני לא יודע אם אתם זוכרים את סיפור "רומיאו ויוליה- גרסת החתול" שסיפרתי כאן בעבר, אבל היום אחי סיפר לי עוד קטע מצחיק במעללי החיות בעירנו. אחי הלך לא לתומו באחד הרחובות בדרך הביתה כשלפתע הוא ראה............................. שני כלבים מחוברים!!!! טוב, אז אחרי שהוא קצת התקרב הוא גילה שלא מדובר במוטציה חדשה אלה ב........שני כלבים שקיימו יחסי...סקס (
) ונתקעו!!!
הם פשוט נאלצו ללכת אחד בתוך התחת של השניה (
)
אחי לא ידע לדווח מה עלה בגורלם כי הוא הלך משם, אבל זה סיפור בהחלט מצחיק/הזוי/עצוב.. אגב- אאל"ט אני זוכר שקראתי על מקרה דומה אצל בני אדם...

ToryMaster

New member
זה ממש לא נדיר , אגב

לא זוכרת למה בדיוק זה קורה, אבל זה קורה די הרבה. [וזה מזכיר לי שאני יודעת המון פרטים נורא לא חיוניים על חיי המין של כל מיני יצורים חיים
]

אניןטעם

New member
סוד כמוס על עובדות החיים

האבר הזכרי של הכלב הזכר נתקע בתוך האיבר הנקבי של הכלבה ולכן הם הלכו מחוברים "אבר אל אבר" ולא תחת אל תחת. יחסים הומוסקסואליים אצל כלבים נדירים מאד, אם כי לא בלתי אפשריים. אגב, הסיבה לחיבור היא אינסטינק בו הכלב הבועל נשאר מחובר לכלבה הנבעלת, זמן מספיק כדי שזרעו יקלט בתוכה ולא יגיע כלב חרמן אחר שיבעל אותה ואז הכלבה תופרה מזרעו של הכלב הבועל מס' 2. אצל בני אדם הענין מאד נדיר ונובע מהתקף חרדה של האשה אגב משגל, הגורם לנעילת שרירים שבה "נתפס" האבר של הגבר.

העכביש2

New member
חחחחחח ../images/Emo45.gif

דווקא ידעתי את העיניין, אבל תודה על ההסבר. (ואגב- קראתי בעבר על מיקרים של נעילת שירירים אצל האישה שגרמו לגבר "להתקע" בפנים)

למעלה