ציציחם.

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo7.gif

מה את מתלוננת מה??!?@?@! [אשך זה כיף! {
?}]

AnImE BaBe

New member
../images/Emo15.gifnyu~

צ'רווילי. שיטה חדשה בחולצה ובחצאית. פלטות שלי. הכל יצא בעע. לא הכנתי דולי חודש וחצי..

../images/Emo221.gif וואו השתפרת ../images/Emo2.gif

ממש ממש יפה! חסרים לך כמה גוונים ממש בהירים בשביל הברק. בחצאית ממש יפה יצא לך, רק תוסיפי קצת יותר מהגוון הבהיר. אני מחקה כבר שתסיימי

PakoLina

New member
אוקיי ^O^../images/Emo118.gif

קודם כל, אני חייבת לציין שזאת תגובה בונה ראשונה שלי.. לא לסקול אם אני מטעה
ואם יש משו לא נכון אני אשמח אם מישהו יתקן אותי ^^ ולפני שאני אתחיל.. רק רציתי לומר שהדולי שלך ממש יפה
וממש השתפרת ^^
שיער: יפה מאוד, ההצללה מעולה ^^ יש לי כמה הערות - הפלטה - הייתי מציעה לך להחליף לפלטה עם הבדלי צבעים קצת יותר גדולים, או להכהות קצת את הצבע הכהה והלהביר את הגוון הבהיר\להוסיף עוד גוון בהיר ^^ הלמעלה - אין לה מצח
השיער עולה על הגבות. לדעתי כדאי להעלות אותו בערך כמו שציירתי לך בקובץ
גם סימנתי לך באדום איפה שאת אמורה להוסיף "פאות" ליד האוזניים.. ^^ אני הייתי עושה את השער קצת פחות דבוק לראש.. אבל זה כבר עניין של טעם אישי, נראה לי >< את לא חייבת
טופ ^^ יפה מאוד
ממש אהבתי את הקפלים למטה!! באמת מדהים
לדעתי השיטה החדשה הצליחה לך
רק הערה קטנה - בחזה, לא הגיוני שיהיו ככה קפלים. מקסימום קפל מתיחה, וזה גם לא תמיד חייב ^^ אז הראתי לך בצד איך בערך זה אמור להיות ^^ (למרות שנראה לי שאת יודעת כבר, אבל לאמשנה OO;;) בעיקון, ממש ממש אהבתי
בוטומממ ^O^ החצאית מאודמאוד יפע.
שתי הערות קטנטנות. הקפלים קצת לא ברורים >< יענו, הכל חשוך כזה. הייתי מציעה לך להגדיל את הבדלי הגוונים, בעיקר בגוונים היותר כהים
היא ממש יפה, אבל בתור חצאית קפלים אני לא יכולה להיות צמודה ככה לגוף, אלא אם כן היא ממש קטנה לה ואז הקפלים היו נמתחים והכל היה חלק >< עזבי
בקיצור, סימנתי לך באדום עד בערך זה צריך להגיע :]
נעליים (?) אהבתי את הרעיון ^^ ממש חמוד D: רק, שבתור גרביון (זה גרביון, נכון? ><), הוא לא יכול לשבת על הרגל בלי שמשהו יתפוס אותו. יעני, הוא היה מתגלגל כזה למטה, נו >< את יודעת למה אני מתכוונת
לדעתי כדאי לך להוסיף רצועה קטנה של גומי בצבע שונה מלמעלה, או מן קיווצים בחלק העליון שלו ^^ (מקווה שהבנת
) אותו כנ"ל לדברים העלה בידיים. (נראה לי שזה מבד של גרביון >< ככה זה מוצלל, לא?
) תוסיפי נעליים
אה, ועוד משו קטן ^^ לדעתי היה ממש מוסיף אם היית שמה לה עגילי כסף גדולים כאלה.. אבל, נו, לבחירתך >< ובע >< אני ממש מצטערת אם תעלבי אומשו כזה >< אל תשימי לב אליי. אני ממש קטנונית :( סכ"ה דולי ממש יפה, והיא לא בעע >< ולא רואים שלא הכנת דולי חודש וחצי!! אפילו השתפרת

PakoLina

New member
בע >>../images/Emo118.gif

אני מטומטמת
"אבל בתור חצאית קפלים, היא לא יכולה להיות.." ********* ><""

PakoLina

New member
נו, נכון ><../images/Emo118.gif

והקפלים זה החצאית, לא?
חוץ מזה, בקובץ הראתי לה איך להרחיב בערך.. אז אני חושבת שזה בסדר D: תודה על ההערה P:

roni727

New member
אהמממממ... בואו נגיד אחת הנחמדות..

בייס מאנג'י צ'אן... סליחה על הגודל XD האולסטאר יצאו סבבה :] אהבתי.. הפלטות מסביב זה סתם פלטות שאספתי לשיער... מי שרוצה לגנוב-בכיף XD רק לא את הדולי! /: תגובות? :]

Stinki Winki

New member
מאיפה צצת?!../images/Emo2.gif

היא מדהימה!!
השיער טיפה בוהק מדי. תצלילי כמו בפוני. לאולסטאר יש קצה לבן...
החולצות והג'ינס מדהימים.
פשוט... וואו.

roni727

New member
מתי הייתי פה? לפני בערך חצי שנה |חב

אם אתם יכולים במערכת של תפוז תבדקו מתי הצטרפתי ותגלו.. מואהאהא תעלומה :] אמממ תודה ^^ שמחה שאהבת :] והשיער בוהק מידי? הומ... אם את אומרת ^^ אבל אני אוהבת אותו ככה D= פשוט די פרשתי לדוליז בטיפו.. תבואו גם אתם כיף שם ^.^

o0Invisible0o

New member
../images/Emo122.gifקשה לי להאמין שנבוא לשם.../images/Emo9.gif

טוב לנו כאן! דולי באמת מדהימה!
האולסטר- אמ. טוב..נעליים יפות..אבל זה לא אולסטר. יש כמה וכמה שגיאות שם.
השיער? מסכימה עם ההערה של נעה- יש חלק שהוא יותר מדי בוהק..או כמו בפוני..או קבוצות..שזה בעצם כמו בפוני אז..
כל השאר ממש ממש טוב..קפלים מצויינים!

יו יו3

New member
PPKH../images/Emo204.gif

נראלי
אני אף פעם לא יודעת מאיפה הבייסים
היא שטוחה ומכוערת
אני בחיים לא אדע לעשות דוליייייי

למעלה