בחצאית את יכולה פשוט להשתמש בפחות גוונים, אני חושבת שההצללה נהדרת^^ אם כבר, משהו שהפריע לי הוא החלק העליון של השיער, שנראה קצת צמרירי
יכול להיות שהקו הבהיר שתוחם את השיער גורם לזה.. עוד דבר, אני חושבת שהקבוצות יכולות להיות גדולות ולהכיל יותר "שערות". כרגע יש "שערה" אחת בכל קבוצה, אני חושבת ששתי שערות לקבוצה יהיו סבבה, אם את רוצה לנסות
ליידי פרום הל(איך קוראים לך? ^^;; - תודה על ההערה, אבל לא נראה לי שאני אתקן ^^ אני אוהבת את זה ככה
נעה - הקווים האלה הם קפלי מתיחה.. אני חושבת שהם בסדר, אבל עם עוד מישהי תעיר לי עליהם אני אשנה >< רקיע - לא כל כך הבנתי מה שהסברת על ה"שערות" >< |אהבלה| תודה לכולם על התגובות
אני בד"כ לא אוהבת להוריד קווי מתאר - הם נותנים צורה לדברים ויש לי נטייה להקשר אליהם רגשית - אבל זה נראה לא רע בדוגמה שלך, אז אני אנסה לעשות את זה לכל השיער ולראות מה יצא
עשיתי לעצמי טיפול פניםXD כמה חגקונים הכל כואס לי עכשיוXD לנו..מיס פורום דוליז=] הופקפה. זהו אני הולכת)*&^%$#@%^). יוםיום אה ויש הרבה כפלים וזה זוהר במכנסיים כי זה מכנסי עורD:. אני אגיב מחר כשאני אקח דברים מאבא שלי^^. לילה טוב