ציציחם.

PakoLina

New member
ראשונההה D:../images/Emo118.gif

בייס אמאריליס. הגיע הזמן >__> לא גמורה, היא איכסי חוץ מהשיער
והחצאית מאודמאוד גושית. אני יודעת. השראה+ פלטה לשיער מקנדי בר ^^

../images/Emo221.gif../images/Emo99.gif איזה יפה

רק הייתי מוסיפה לה פוני או שמורידה טיפה את השער כי יש לה מצח ענק פשוט

Stinki Winki

New member
../images/Emo31.gif

לדעתי המצח הזה זה מה שמייחד אותה[: הדולי מדהימה!
החולצה

נׁעה

New member
החולצה מדהימה!

גם השיער מהמם בחצאית מוזרה כלומר, הצורה של יפה ואני אוהבת את הדברימים שלמטה, אבל הקווים באמצע נראים מוזר

יוווווווו^^

אני ממש אוהבת את החולצה
בחצאית את יכולה פשוט להשתמש בפחות גוונים, אני חושבת שההצללה נהדרת^^ אם כבר, משהו שהפריע לי הוא החלק העליון של השיער, שנראה קצת צמרירי
יכול להיות שהקו הבהיר שתוחם את השיער גורם לזה.. עוד דבר, אני חושבת שהקבוצות יכולות להיות גדולות ולהכיל יותר "שערות". כרגע יש "שערה" אחת בכל קבוצה, אני חושבת ששתי שערות לקבוצה יהיו סבבה, אם את רוצה לנסות
החלק התחתון של השיער נהדר^^

PakoLina

New member
תודה רבהרבה לכולן../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif../images/Emo118.gif

ליידי פרום הל(איך קוראים לך? ^^;;;) - תודה על ההערה, אבל לא נראה לי שאני אתקן ^^ אני אוהבת את זה ככה
נעה - הקווים האלה הם קפלי מתיחה.. אני חושבת שהם בסדר, אבל עם עוד מישהי תעיר לי עליהם אני אשנה >< רקיע - לא כל כך הבנתי מה שהסברת על ה"שערות" >< |אהבלה| תודה לכולם על התגובות

נׁעה

New member
שדח"ם שדח"ם שדח"ם שדח"ם!!

אני יודעת שהיא סתם גותית לא מקורית במיוחד. אני עדיין נורא אוהבת אותה. וזה לא קורה הרבה
בייס אפיצ'ו. עקרונית אני רוצה תגובות, אבל אם היא כבר כאן, איזו מהגרסאות עדיפה?

Bleeding Roses

New member
../images/Emo90.gifעם הלבן../images/Emo99.gif

אני מציעה לך להוריד קווי מתאר (דוגמא בקובץ). תשימי לב, זה נראה הרבה יותר ריאליסטי ככה

נׁעה

New member
תודה :)

אני בד"כ לא אוהבת להוריד קווי מתאר - הם נותנים צורה לדברים ויש לי נטייה להקשר אליהם רגשית - אבל זה נראה לא רע בדוגמה שלך, אז אני אנסה לעשות את זה לכל השיער ולראות מה יצא
תודה.

לשיער אין צורה קבועה ../images/Emo13.gif

אני בטוחה שיהיה לך יותר קל להסתדר עם שוונצים אם תנסי

mirymoo

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo209.gifהיא מאוד יפה

אני אוהבת יותר את זאת עם הלבן

behind the masc

New member
../images/Emo210.gifאני פשוט לא מסוגלת ללכת לישון

עשיתי לעצמי טיפול פניםXD כמה חגקונים הכל כואס לי עכשיוXD לנו..מיס פורום דוליז=] הופקפה. זהו אני הולכת)*&^%$#@%^). יוםיום אה ויש הרבה כפלים וזה זוהר במכנסיים כי זה מכנסי עורD:. אני אגיב מחר כשאני אקח דברים מאבא שלי^^. לילה טוב

Shusho

New member
יואו יואו

את חיייבתתתתתת לעשות לה שיער עם אנדרקאט שמסורק לצד שמאל וחושף את הגלח. סגול כמובן.

למעלה