סיכום שבוע. :}

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif סיכום שבוע. :}

דבר טוב שקרה השבוע:
דבר רע שקרה השבוע:
שיר השבוע:
יום בשבוע:
התחדשות השבוע:
תוכנית השבוע:
בן אדם שעשה לכם את השבוע:
דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:
תמונת השבוע: סוף שבוע רגוע. :]

o o o h

New member
יש ראשונההה:0

דבר טוב שקרה השבוע:ממ... למדתי איך להדביק בפוטושופ XD דבר רע שקרה השבוע:השבוע שיר השבוע:Secret Smile יום בשבוע:מחר התחדשות השבוע:שרשרת XD תוכנית השבוע:ליהיות בתוך מזגן בן אדם שעשה לכם את השבוע:אני דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:ללכת ליקנות עוד שרשרת בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:....לא מישהו מיחוד תמונת השבוע: =0 סוף שבוע רגוע. :]

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: שיר השבוע:innocence של אבריל יום בשבוע:רביעי התחדשות השבוע:החלפתי צבע לאבלו!! תוכנית השבוע:לנסות לישון בן אדם שעשה לכם את השבוע:דסי ונועוש' דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא:לא יודעת בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:ד',אבל זה לא יקרה..
תמונת השבוע:

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif סופשבוע. D:

דבר טוב שקרה השבוע: טוני אייס קרים. ^^, שפיים, ים. דבר רע שקרה השבוע: כואב לי הגב. שיר השבוע: Brighton rock - Queen. כזה שיר גאוני!
יום בשבוע: נה, לא יודעת.. כל הימים נראים לי אותו הדבר XD התחדשות השבוע: צמיד, בושם וקרם, עגילים לאף, קשת, עניבה, שרוכים, כובע, תיק, כפכפים.. P: דיוידי של קווין, דיסק של קווין
תוכנית השבוע: דורה@:#$$@#
לא ראיתי טלויזיה, בקושי. בן אדם שעשה לכם את השבוע: עדן ונועה. דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: אילת! בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: תמיר וכולם :) תמונת השבוע: חהח. מקסיקו! XD

Miss Menta

New member
../images/Emo115.gif חהח נכון, גם אני חשבתי על זה XD אבל פ

רדי יותר חתיך P:

crazysapir

New member
בוראט בלי כל השיער וזכה איך שהוא במציאות

הוא נראה מאוד טוב ונאה

כן, אבל בלי השיער[לא רק על הראש P:] והסטיות

המוזרות שלו, הוא דווקא נראה דיי טוב [:

נוגעע

New member
../images/Emo66.gif../images/Emo103.gifסיכום שבועי !

דבר טוב שקרה השבוע: הרבה דברים: שרק3, שירלי באה לארץ, גבי באה לארץ, יומולדת לספיר ^^ דבר רע שקרה השבוע: המממממ..... כלום. שיר השבוע: i dont love you מכ"ר יום בשבוע: לא יכולה להחליט. :/ התחדשות השבוע: ספר
תוכנית השבוע: לא דעת :/ בן אדם שעשה לכם את השבוע: אין0 דבר שאתם מתכננים לשבוע הבא: שבוע הבא.... אמממ.... כלום. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אין תמונת השבוע: >>

למעלה