סיכום שבוע D=

שלי פאר

New member
:)

דבר טוב שקרה השבוע: הייתי בים, פעם אשונה שנסעתי ברכבת, אחד שעובד איתי, נסע.... דבר רע שקרה השבוע: לא קרה התחדשות השבוע: שיר השבוע: שומרת לילה - סיגי בר חיים בן אדם שעשה לכם את השבוע: ליטל בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: לא יודעת... דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שוב ים ציטוט השבוע:"לאן אתה בדיוק חטשב שאתה הולך?!, אירוע השבוע:ים תמונת השבוע: נראה עם יעלה

I R i T 94

New member
סופשבועD: ../images/Emo217.gif

דבר טוב שקרה השבוע: בל באהD: דבר רע שקרה השבוע: התנהגות מגעילה של "חברות?" התחדשות השבוע:כינוי חדש^^ שיר השבוע:A day in a life - The Beatels
בן אדם שעשה לכם את השבוע: כולכם.D: בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: זקנוני, פיצפוני וקטנטוני~ [ג'ס, גילי ובל] דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: מפגש זצק"פ~
ציטוט השבוע: "בל ורית משתלטות על העולם1@#$(*@#%*(%#$@ [או על ישרא בלוג3:]" אירוע השבוע: בל. נו מהXD תמונת השבוע:הוממ. אני רוצה סווטשרט כזה *-* [הפסיםP:] וגם אותו *-*

סיכום שבוע

דבר טוב שקרה השבוע: כלמיני קן דבר רע שקרה השבוע: לא אוהבת את השאלה הזו התחדשות השבוע: אהמממממממממממממממממממממממממממממממ אין לי שמץ שיר השבוע: בקושי שמעתי כי האייפוד מטומטם.. אולי whatever של אואזיס בן אדם שעשה לכם את השבוע: יו אמ כל הבוגרת ומאי! בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: כל הקבוצה בבריכה יום שני דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: בריכה ציטוט השבוע: אמ אולי "היה כיף עם יער וסקאי.. דיברנו על מחזור.." "כן יער אוהבת לדבר על מחזור" "לא אני כן!!" או כשאמרתי לסקאי שהמנה חמה שלה נראת כמו קקי במחזור אירוע השבוע: לופ.. אולי היום.. בביקור של הקורס מדצים תמונת השבוע: וואלה אין

Retama

New member
בלה

דבר טוב שקרה השבוע: פעולת לילה, חתונה של דודה שלי, נסיעה לת"א, חופששש דבר רע שקרה השבוע: לא זכור לי התחדשות השבוע: כלום :( שיר השבוע: ותזעק ישראל בן אדם שעשה לכם את השבוע: נוגי בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אסף דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: הצגה של שיעור דרמה ציטוט השבוע: "רות, כמו תות שדה" אירוע השבוע: חתונה של דודה שלי תמונת השבוע: אין..

למעלה