סיכום שבוע D=

עונהההה../images/Emo9.gif

דבר טוב שקרה השבוע: הופעה של אוונסנסססססססססס דבר רע שקרה השבוע: שאני מתחילה לעבוד רק אחרי השבוע הזה =/ התחדשות השבוע: יש לי כרטיס עובדד
שיר השבוע: השירים של אוונסנסססססס בן אדם שעשה לכם את השבוע: איימי לי
ורוב שכבת י"ב בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: חברות דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אמממ לע דעת ציטוט השבוע: "רגע ערפל זה בעצם ענן? מה אנחנו בתוך ענן? *מנסה לתפוס ת'ענן* אבל זה אוויר XBB" אירוע השבוע: הופעה של אוונסנסס
+ מסיבת סיום י"ב
תמונת השבוע:

עדן גפן

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo190.gif|פיס|

דבר טוב שקרה השבוע: סיימתי עם הפעילויות למחנה קיץ!:]]]] יאייי!:] אה, ונגמר בצפר חח ומה שכתבתי אתמול בסקר על הגבר האולטימטיבי:] חחח דבר רע שקרה השבוע:הרבה התחדשות השבוע: אביב שיר השבוע: Paul McCartney- Dance Tonight בן אדם שעשה לכם את השבוע: דניאל- וואי היא עזרה לי המוווווווון בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אני אפגוש הרבה.. בקורס וזה:]] דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: קורס מד"צים של האיחוד חוד חוד
ציטוט השבוע: "ועשינו אהבה על הפסנתר העתיק, ונשארנו שם מאז ולעולם" [משהו כזה
] ואני כתבתי את זה, מי שלא ראה:] אירוע השבוע: שדיברתי עם תומר צדקיהו. באמת שזה היה נחמד. ולא בגלל שהוא היה שיא הנחמדות, פשוט כי אביב בכלל לא היה. תמונת השבוע:

Cause I Broken

New member
עונה../images/Emo168.gif

דבר טוב שקרה השבוע:אממ לא היה כלכך.. דבר רע שקרה השבוע:היה התצברות לחץ.. התחדשות השבוע:2 מכנסיים,2 גופיות ו3 חולצות שיר השבוע:אין. בן אדם שעשה לכם את השבוע:יש כמה..ילדים מדהימים מאיזה פורום בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:נועושית.אני מתגעגעת כלכך3> דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:חזרות וללכת לחברות. ציטוט השבוע:אין.. אירוע השבוע:אממ קניית הבגדים. תמונת השבוע:זאת אני שהייתי קטנה. פשוט בעקבות התמונה הזאת, אנשים אמרו לי הרבה מחמאות וזה עשה לי ת'שבועD:

MushrooMush

New member
XDDDDD איזההה חמודהה אתת יאוווווו !!!

איזה מתוקהה !!! ואייייי איזה חמודה יש לך לחיים שמנות כאלה...>< {כמו שליXDDD} ואייייי !! שימי תמונה שלך עכשיו !! ~חמודההההה ~~ יואווווו !!! XDDDDD

sweet shir

New member
חפירהP:

דבר טוב שקרה השבוע: הסמינר.
היה כ"כ כיף. כל כךךךךךךך. חח דבר רע שקרה השבוע: זה שהסמינר נגמר. ^^ ו.... אריאל את יודעת. >: התחדשות השבוע: אהההה אנלא בטוחה שיש לי. חטיפים? XDDDDDD שיר השבוע: המוווווווון המווווווון שירים של מקפליי.. כי חברה שלי הביאה ת'דיסקים לסמינר והמדריכה שלנו הביאה טייפ.
Lola - McFly כי זה לא בדיסקים חחחחח Where Is The Love? - Busted חרישה לא נורמאלייייייייייית!! Umbrella - Rihanna אבל רק בתחילת השבוע.. ראשון-שני כזה.
Lover's Spit - Broken Social Scene כי כל פעם שהתגעגעתי לBJ שמעתי 3> בן אדם שעשה לכם את השבוע: אהמ. חסוי. שוב, אריאל.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אני לא אפגוש אבל. ;; דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כיף... לודעת חח ציטוט השבוע: הכל מהסמינר
אוקי, ראינו טלויזיה, וחברה שלי ליאן כל הזמן אמרה שהיא מכירה אנשים~ (כאילו פתאום היא ראתה שחקן שמוכר לה מתוכנית אחרת אז היא צעקה: "אני מכירה אותו!" ) מקרה א': משחק החיים~ *אפרת בוימבלד* ליאן: "אני מכירה אותה!" אני: "את באמת מכירה אותה!! פגשת אותה במציאות!!!" חחחחחחחחחחחחח והיא סתם אמרה את זה, היא לא זכרה שהיא פגשה אותהXDDDD מקרה ב': חדשות~ *מיקי קם* ליאן: "אני מכירה אותה." אני ~מצביעה על הציצים שלי~ "את מכירה אותם?" ליאן: "לא." אני: "אז תכירי, זה הארי וזה דראקו ~מצביעה~. הם אוהבים לשחק. אחד עם השני. בתוך הארון." --- איזה ערס נכנס לחדר שלנו וחברה שלי בדיוק שרה לי (זה בדיוק התנגן הקטע הזה): "יוסטון וויב גוט אה פרובלם!" XDD --- "אוווווווווווווווו סושי בחצררררררררררררר, סושי בחצרררררר סושי בחצררררר סושי בחצררררררררר! זהירות!!!!!!!!!" לא תבינו.
אירוע השבוע: הסמינרD: תמונת השבוע: דאגי הכוסית~

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifאני יודעת נהנההנהנ בננההההה ../images/Emo3.gif

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifD:

דבר טוב שקרה השבוע: לילה לבן מעולה!, סיימתי קורס טימטומטיקה
, שחר אמר לי לחבר אוזניות למחשב כדי לשמוע מוזיקה וזה עובד~! דבר רע שקרה השבוע: ממ שומדבר
התחדשות השבוע: ממ לא משו מיוחד:-O שיר השבוע: איף אבריוואן קארד, פיימוס לאסט וורדס, בן אדם שעשה לכם את השבוע: נראה לי שכל האנשים בקן
וכמה מכאן
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: ממ לא יודעת, את האנשים מהקן
חאמודים 3> דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: יש לנו חג קן^^ ציטוט השבוע: "אני כל כך טובה בגיאומטריה שבא לי להרביץ לעצמי!!" אירוע השבוע: לילה לבן כיפי ביותר
תמונת השבוע: חח ינונלה

למעלה