חפירהP:
דבר טוב שקרה השבוע: הסמינר.
היה כ"כ כיף. כל כךךךךךךך. חח
דבר רע שקרה השבוע: זה שהסמינר נגמר. ^^ ו.... אריאל את יודעת. >:
התחדשות השבוע: אהההה אנלא בטוחה שיש לי. חטיפים? XDDDDDD
שיר השבוע: המוווווווון המווווווון שירים של מקפליי.. כי חברה שלי הביאה ת'דיסקים לסמינר והמדריכה שלנו הביאה טייפ.
Lola - McFly כי זה לא בדיסקים חחחחח Where Is The Love? - Busted חרישה לא נורמאלייייייייייית!! Umbrella - Rihanna אבל רק בתחילת השבוע.. ראשון-שני כזה.
Lover's Spit - Broken Social Scene כי כל פעם שהתגעגעתי לBJ שמעתי 3>
בן אדם שעשה לכם את השבוע: אהמ. חסוי. שוב, אריאל.
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: אני לא אפגוש אבל. ;;
דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שיהיה כיף... לודעת חח
ציטוט השבוע: הכל מהסמינר
אוקי, ראינו טלויזיה, וחברה שלי ליאן כל הזמן אמרה שהיא מכירה אנשים~ (כאילו פתאום היא ראתה שחקן שמוכר לה מתוכנית אחרת אז היא צעקה: "אני מכירה אותו!" ) מקרה א': משחק החיים~ *אפרת בוימבלד* ליאן: "אני מכירה אותה!" אני: "את באמת מכירה אותה!! פגשת אותה במציאות!!!" חחחחחחחחחחחחח והיא סתם אמרה את זה, היא לא זכרה שהיא פגשה אותהXDDDD מקרה ב': חדשות~ *מיקי קם* ליאן: "אני מכירה אותה." אני ~מצביעה על הציצים שלי~ "את מכירה אותם?" ליאן: "לא." אני: "אז תכירי, זה הארי וזה דראקו ~מצביעה~. הם אוהבים לשחק. אחד עם השני. בתוך הארון." --- איזה ערס נכנס לחדר שלנו וחברה שלי בדיוק שרה לי (זה בדיוק התנגן הקטע הזה): "יוסטון וויב גוט אה פרובלם!" XDD --- "אוווווווווווווווו סושי בחצררררררררררררר, סושי בחצרררררר סושי בחצררררר סושי בחצררררררררר! זהירות!!!!!!!!!" לא תבינו.
אירוע השבוע: הסמינרD:
תמונת השבוע: דאגי הכוסית~