סיכום שבוע D=

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif סיכום שבוע D= ../images/Emo124.gif

דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: התחדשות השבוע: שיר השבוע: בן אדם שעשה לכם את השבוע: בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ציטוט השבוע: אירוע השבוע: תמונת השבוע:

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif סוף שבוע.

דבר טוב שקרה השבוע: המ.. הכל. שעות שינה נוספות בעיקר :) דבר רע שקרה השבוע: גשר למטה. התחדשות השבוע: מלא צמידים, נר XD שיר השבוע: Great pretender - Freddie mercury The march of the black queen - Queen I want it all - Queen Around the world - RHCP Eroplan - RHCP מגרד לי בגב - יוני בלוך. בן אדם שעשה לכם את השבוע: כל הפורום כמעט D: כל הועידות האלה ממש מצחיקות. בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: כל החברים שלא ראיתי מתחילת החופש. דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ממדיון. ציטוט השבוע: אין. אירוע השבוע: ברית של קרוב משפחה. תמונת השבוע: איזה מותק.

../images/Emo42.gifמה עם נעה?../images/Emo12.gif../images/Emo3.gif

דבר טוב שקרה השבוע: ראיתי חברה שלי שלא ראיתי פווול זמן. ועשיתי עוגה! דבר רע שקרה השבוע: ממ.. לא היה. התחדשות השבוע: עגיליםם
שיר השבוע: אין בן אדם שעשה לכם את השבוע: הועידות של הפורום
בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: את טלל! כן, זה הסוטה
דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: ללכת לבית אלפא ולראות אותו. ציטוט השבוע: אין אירוע השבוע: ממ כלום תמונת השבוע: אין

crazysapir

New member
שבוע ראשון של החופש עבר בשלום^^

דבר טוב שקרה השבוע:ממ היציאה לזה"ב דבר רע שקרה השבוע:-שוםדבר-(אופטימיותXD התחדשות השבוע:טוב האמתי זה כנראה הולך להיות שבוע הבאה:) חגורת ניטים וצצלית אדומה אבל לשים אותה מתחת לעין><חח למה אני תמיד אוהבת לעשות הכל הפוך>< שיר השבוע:paramore-m.b בן אדם שעשה לכם את השבוע:ההורים של חברה שלי הם כאלה קרועים בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא: נופר וגיל דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:שיהיה מעולה כמו כל שבוע=(שוב אפטימיות:) ציטוט השבוע:"מזה זה לא מתאים לי" או משו כזה-->>שהיינו בזה"ב אז התחלתי לקחת את החזיות הענקיות והמוכרת התחילה לצעוק עליי אז שאלתי אותה את זה XDD אירוע השבוע:הזה"ב תמונת השבוע: מה שעבר על האולסטר שלי^^

MushrooMush

New member
זה לא אמור ליהות של נועה *קרדיט*^^ עונה

דבר טוב שקרה השבוע:אמממ לא יודעתת לא משהו מיוחד סתם שבוע חברות איסי כל מיני דבר רע שקרה השבוע:יום של שיעמום ניצחי בבית התחדשות השבוע:סיכות ורודות גדולות XDD שיר השבוע:korn word up בן אדם שעשה לכם את השבוע:שקד בן אדם שאתם רוצים לפגוש בשבוע הבא:מממ... לא יודעת דבר שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא:אממ קצת קניות לא יזיק לי ציטוט השבוע:קוטג הגבינה עם הבית XDDDDDDDDD זה שלי לא ליגנובבב אירוע השבוע:שוםם אירוע תמונת השבוע:ממ מה שיצא יצא

MushrooMush

New member
חארותתתתת !! הם לא העלו לי את התמונהה..@@@

הם לא הלעו לי את התמונה שרציתי אבל גם זה טוב

למעלה