סיור ב- CrimsonWood

spongbob

New member
../images/Emo110.gifכן אין בעיה

אבל תצטרכי להתגבר על הקפיצות

spongbob

New member
../images/Emo110.gifמקסימום תבקשי מהבנים שלך ../images/Emo3.gif

הם ישמחו, לא?

icy woman

New member
האמת שאתה צודק

לגלעד יש הרבה יותר סיכויים!!! אחרי שאמות קצת, אעביר אליו...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif מי ישמע.. כולה אחוז אחד יורד..

אפילו פחות, עשיתי חישוב ויורד 0.95 אפרופו, עשיתי את הקפיות האלה עוד בערך 15 פעמים ואני עושה אותם שוב עכשיו, בטעות התאבדתי על מפלצת..

OMG אני שונאת את המקום הזה

שנאת מוות. ברררררר הלכתי עם קוסמת אש-רעל רק כדי לקבל את התליון השווה. את משימת הקפיצות לא הצלחתי, אז המאסטר של הגיילד עשה אותה ועשיתי אליו VIP TELE - NX FTW יש לי עוד משימה שם, אבל החלטתי לנטוש את המקום האיום הזה F5 כל הכבוד לך איציק על התעוזה והמושלמות

deisy

New member
מה זה התליון השווה??

באמת שמעתי עליו ועוד לא יצא לי להתקל בו... קצת פרטים? איך מקבלים אותו? אגב, לא יכולת פשוט לפתוח אליו דלת?

לא זוכרת מה השם המלא של התליון, אבל

הוא נותן 5 לכל הסטאצים - INT STR LUK DEX 100 MP 100 HP 35 W,DEF 35 M.DEF 3 סלוטים המשימה הזו ממש קשה. צריך להרוג את ביגפוט, את הסוס ללא הראש ולאסוף הרבה דברים מהמפלצות המעצבות שם. נאבקנו קשה כדי לביים את המשימה ושתינו רמות 120+.. ומה זאת אומרת לפתוח אליו דלת? הוא קוסם קרח-אין לו דלת. צריך ללכת קדימה כמו שאיציק עשה כדי להגיע לאיזה NPC מעצבן למשימות.

deisy

New member
לך יש...

אי אפשר שהוא יגיע לשם ואת תפתחי לעצמך דלת אליו? טוב, אני מבינה שהמשימה "קצת" גדולה עלי כרגע
השרשרת ניתנת להעברה/מכירה? היא נשמעת שווה ביותר!

אני לא מבינה...

אי אפשר לפתוח דלת "אל" מישהו.. דלת נפתחת רק ממני לעיר הקרובה, או להביא מישהו למקום בו אני נמצאת. הלוואי והיה אפשר להשתמש בדלת כמו בTELE ROCKS

deisy

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

זו אני לא את
עכשיו אני מבינה LOL
השרשרת ניתנת למכירה?

כן. השרשרת ניתנת למכירה

והוא עולה המון. בווינדיה היא נמכרת בערך ב-70 מיל. אבל אני משערת שבעוד כמה זמן הערך שלה יירד, אחרי שיותר ויותר אנשים יעשו את המשימה הזו..

deisy

New member
מן הסתם....

בדיוק כמו שהיה עם השרשראות של MCPQ.... תודה!

oded12120

New member
מגניב אתה בגילד עם חבר טוב שלי (wyn) [=

פעם הייתי בגילד הזאת כי הוא הוסיף אותי אבל עזבתי..

למעלה