סיור ב- CrimsonWood

IceFairy

New member
כשהדרקונים עושים כל מיני פרצופים, הם פשוט

נעצרים ולא אוספים, לכן, אצלי הדרקון הוא כחיה שניה ולא משמש אותי כחיה ראשית, הראשי שלי הוא הרודלף שאני כל כך אוהבת והשלישי יהיה בואש, אני פשוט חולמת על החיה המקסימה הזאת מהיום הראשון שראיתי אותה. הארנב שלי הפך לבובה, אבל אין לי כוונה להחיות אותו, אם היה אפשר להעביר אותו מחשבון לחשבון, הייתי מעבירה אותו לספיירית שלי שכשאני עד הדמות הזאת אני מרגישה עד כמה חסרה לי חיה שם, זה כיף כשיש מישהו נלווה לדמות שלך
אני גם אוהבת את הדרקון האדום מהסיבה שהוא משתלב מעולה עם הבהמוט חח, הוא נראה כמו הבן שלו חחחח.

icy woman

New member
הוא מתאים כי הוא קרח

מאיה באמת הציעה לי שאקח חיה נוספת, אבל לא בא לי על הארנבות (הורוד או השחור) ואני מתקמצנת לקנות חיה אחרת. הקיפוד מדליק- אבל צריך שיהיה כרטיס... נראה, אולי אתגבר על הקמצנות... ליז, אמנם אי אפשר להעביר מחשבון לחשבון, אבל אפשר מדמויות שונות באותו חשבון (שגם באותו עולם- הרי אפשר להקים 3 דמויות בכל עולם)

IceFairy

New member
אני יודעת שניתן להעביר באותו חשבון מדמות ..

לדמות, אך בכוונה פתחתי חשבונות שונים עבור הבישופ והספייר כדי שאני אוכל לאמן אחת את השניה. וכן, גם אני לא אוהבת את הארנבות, לא יודעת למה, החיות היחידות שבאמת אהבתי ב-CS זה הרודולף והפנדה, ומה-ITCG רק את הבואש, לא יודעת למה, מאז הפעם הראשונה שראיתי אותו אצל חברה שלי שגם היא בישופ (היא גם הולכת עם שלושה, קיפוד עם משקפיים, בואש ולא זוכרת מה השלישי). ואני אומרת, קחי חיה נוספת, אם יש דבר שבאמת כדאי להשקיע זה כל מה שקשור לראש שזה, שיער, עיניים וכובע (כי הכובעים במייפל לא משהו בכלל, יש חלק שהם בסדר אבל כשזה מגיע לכובע זאקום שאוסף לתוכו את כל השיער, חייבים להשקיע גם בכובע NX) וחיה, אולי כי אני באה ממשפחה שאוהבת חיות, את מכירה אותי איריס, אני אוהבת להקיף את עצמי בבע"ח חחח
אבל זה באמת שובה לב.

spongbob

New member
../images/Emo110.gifהארבנת הלבנה שלי עושה את העבודה!

בלי יותר מידי בירבורים! נכון שהיא אומרת לי שאני מסריח מתי שאני מבקש חיבוק אבל שיהיה

tinkiwinky

New member
החיות שלי

אני דוקא מאוד אוהבת את הבמבי שלי ואת הבואש שלי ועכשיו יצא לי דרקון ירוק מכוער אבל נראה שאני אגדל אותו למרות שמאוד רציתי שחור!!!!!!! נראה :)

tinkiwinky

New member
החיות שלי

אני דוקא מאוד אוהבת את הבמבי שלי ואת הבואש שלי ועכשיו יצא לי דרקון ירוק מכוער אבל נראה שאני אגדל אותו למרות שמאוד רציתי שחור!!!!!!! נראה :)

oded12120

New member
יאפ,גם אני התחלתי עם דרקון והפכתי אותו לאדום

עכשיו יש לי שלושה בצבעים שונים כולם ברמות 23 0.0 איך שהזמן טס...

spongbob

New member
../images/Emo110.gif תודה ! ../images/Emo23.gif

למרות שזה מבעס אבל הדרקון שלך באמת מכוער כזה
הוא גם דבילי כזה אבל זה מה שחמוד בו..

deisy

New member
ווואווו ווואווו

איזה מגניב
נראה לי אני בחיים לא אגיע לעיר הזאת עם כל הקפיצות האלה
אפילו במקום אימון החיות בהנסיס הבן שלי היה צריך לקפוץ לי עד למעלה
מאיה את יפה!
וכן, איציק, גם אתה

IceFairy

New member
איזה כיף לראות סוף סוף איך נראית המפה

הכל כך מדוברת הזאת, תודה על הסיור הוירטואלי, מהנה מאד

spongbob

New member
../images/Emo110.gifכל הקפיצות הן מהנות יותר =]

כל הזמן שהגעתי לסוף לקחתי נרסט טאון ועשיתי את הכל מההתחלה.. מאוד מאוד כיף!

למעלה