סופ"ש פרוע

little WhiSper

New member
אל תקראו.

שיר השבוע של HIM: אמ אמ
שיר השבוע לא של HIM: וואי קשה, נגיד כל החדש של אוונסנס ציטוט שעשה לכם את השבוע: If I fall and all is lost no light to lead the way remember that all alone is where I belong קליפ/הופעת השבוע: החדש של MCR !! המלצת השבוע: תהנו! ותחיו. אתר השבוע:מייספייס ישרא תפוז חוויית השבוע: מ פ ג ש י ם!
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: כלום =\

HimXAndXHer

New member
^-^

שיר השבוע של HIM:
שיר השבוע לא של HIM: וואו, History/Funeral For A Friend. כל כך! ציטוט שעשה לכם את השבוע: This sky will make me sick, so I'll give up on you, I'll give up on this. (History/Funeral For A Friend) קליפ/הופעת השבוע: טוב, לא אכפת לי אם זה נחשב או לא: אעע! סיימתי סוקישו (אנימה) ביומיים
המלצת השבוע: שונן איי
חווית השבוע: כל השבוע הזה היה נחמד... לאדעת, לא היו הורים עד היום ^.~ תמונת השבוע: XDDD רן/נאו (לא זוכרת מי הוא בתמונה הזו ._.) כל כאאאך חמודדדדדדד והומווו
ושלי.
מה אתם שומעים עכשיו: Bullet For My Valentine/The Poison

milkshakit

New member
../images/Emo99.gif!!!1

שיר השבוע של HIM: אין
שיר השבוע לא של HIM: The Ramones - I Wanna Live Ratt - Round & Round Motley Crue - Girls Girls Girls Motley Crue - Wild Side Motley Crue - Rocketship ציטוט שעשה לכם את השבוע: "I wanna live.... well I want to live my life" קליפ/הופעת השבוע: Motley Crue - Girls Girls Girls Ratt - Back For More המלצת השבוע: לשמוע כל היום מוזיקה
הכי כיף. אתר השבוע: מיי ספייס
, תפוז. חוויית השבוע: המפגש
, שישישבת
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו: Motley Crue - Dr. Feelgood

inbal287

New member
לה לה לה../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM: כל DS&BH
שיר השבוע לא של HIM: Rembrandts - I'll Be There For You Evanescence - Lithium Led Zeppelin - House of the Rising Sun Oasis - Wonderwall ציטוט שעשה לכם את השבוע:
You're still in bed at ten and work began at eight. You've burned your breakfast, so far, things are going great. Your mother warned you there'd be days like these. But she didn't tell you when the world has brought you down to your knees, that, I'll be there for you [Rembrandts - I'll Be There For You]​
קליפ/הופעת השבוע: HIM - The Funeral Of Hearts המלצת השבוע: אין אתר השבוע: תפ!Z
חוויית השבוע: הופעה שלי היום
[לא משהו רציני, בפיתוח קול] תמונת השבוע: החתולה היפה שלי, סומסום
... שלא ידוע מה עלה בגורלה, ואני ממש מתגעגעת אליה
. מה אתם שומעים עכשיו: היהודים - תשחק אותה... אה כבר התחלף ליהודים - הזמן שלך

Yellow Alien

New member
יאפ

שיר השבוע של HIM: איןשיר השבוע לא של HIM: Metallica-unforgivenציטוט שעשה לכם את השבוע:איןקליפ/הופעת השבוע:גם לאהמלצת השבוע:נופאתר השבוע:אותם אתרים
ומיי ספייסחוויית השבוע:שעמום טוטליתמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו:כלוםםםםםםםםלילה טוב בביי

עונה..<חח קצת בדיליי>

שיר השבוע של HIM: פליי דאד..<חח אני שונאת את זה!! > שיר השבוע לא של HIM: סטיל ריין - כריס כורנל ציטוט שעשה לכם את השבוע:אין... =] קליפ/הופעת השבוע:סיז דה דיי - אבנג'ד סבנפולד המלצת השבוע:תנצלו את החופש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אתר השבוע: לטס סינג איט חוויית השבוע:טיול בנחל בעין-תינה משו בסגנון
תמונת השבוע:
מה אתם שומעים עכשיו=> כלום כי NOOKI92 יושבת לי בחדר ורואה לי נמלטים... =] אבל לא נורא לפחות יש את ג'יי זי XD

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif עא... כן.. סופשבוע.. עא..><

שיר השבוע של HIM: אין.
שיר השבוע לא של HIM: Taking Back Sunday- MakeDamnSure |טוחנתברמות|
ציטוט שעשה לכם את השבוע: יש שניים, מאותו שיר.[נו, זה שכתבתי לפני שניה. -.-"] you are everything i want" "cause you are everything i'm not [...] i just want to break you down so badly" (in the worst way (worst way I'm gonna make damn sure that you can't ever leave no you won't ever get too far from me you won't ever get too far from me (i'll make damn sure (damn sure (that you can't ever leave (that you can't ever leave no you won't ever get too far from me you won't ever get too far from me (you won't ever get too far from me (ever get too far "you won't ever get too far ._.
קליפ/הופעת השבוע: |התלהבות| AFI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!|סהתלהבות| [ב9.10. בלונדון. ^^]
המלצת השבוע: טוסו ללונדון, קר ונעים שם.^~^
אתר השבוע: ישרא, דא.
חוויית השבוע: סוף השבוע, ללא ספק. [בעיקר.. בעיקר יום שבת בבוקר-צהריים.
]
תמונת השבוע: ._. [הייתי מצוננת. ;; ] ^~^ [היו לי 3 פאונד מיותרים. ^-^] [~מקווה ששניהם יצאו נורמלי~
מה אתם שומעים עכשיו: AFI- Girl's not grey

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif דא, אני כבר שנתיים+ בישרא.

ישרא.
^~^ לפחוץת אין לי מייספייס.
[אימואימואימואימו.]

LucyMeow

New member
../images/Emo55.gif יש לך מייספייס? ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

HimXAndXHer

New member
איכססססססס, מייפסייס.

סתם מקום של אנשים מושפלים שרוצים שיכירו אותם דרך אתר מפגר. (מצטערת, אני ממש מתעבת את האתר הזה).

למעלה