סופ"ש פרוע

milkshakit

New member
../images/Emo110.gif סופ"ש פרוע ../images/Emo110.gif

שיר השבוע של HIM: שיר השבוע לא של HIM: ציטוט שעשה לכם את השבוע: קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אתר השבוע: חוויית השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: מדגישון

every me

New member
^^

שיר השבוע של HIM:ג'וין מי שיר השבוע לא של HIM: Pierrot The Clown -Placebo ציטוט שעשה לכם את השבוע:אמממ לאיודעת. קליפ/הופעת השבוע:הופעה של פלסיבו ברידינג המלצת השבוע:אממ>< אתר השבוע:>< חוויית השבוע:קרןןןןן!!!!!!111111
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:Hole- Violet

HimXAndXHer

New member
נעלמתי לכולם S:

(חרא תקופה, מה אני אעשה? וההקאות גדלות, אני מוכנה להתערב איתך שהפסיכולוגית שלי אשכרה תרביץ לי
)

HimXAndXHer

New member
חיחי, נוור!

(לא, ברצינות: עזבי אותי, אחרי שנתיים וחצי זה פשוט הופך לשגרה.)

זה לא חייב להיות ככה..

אם אחרי 4 שנים השיגרה הזאת נעלמת היא גם יכולה להיעלם אחרי שנתיים.. ואחרי 10 (
יאב יותר ותסבלי יותר..) העניין הוא שזה אפשרי אם את רוצה שזה יקרה. בקיצור.... אני כאן בשבילך.
אל תהססי וכאלה, אל תעיזי אפילו.

נמנמנמ

שיר השבוע של HIM: The Sacrament שיר השבוע לא של HIM: Dry Cell- Body Crumbles ציטוט שעשה לכם את השבוע: "Shit happens." קליפ/הופעת השבוע:
המלצת השבוע:אם אתם מתכוונים להתקעקע\להתחורר-רק פסיכו!! =] אתר השבוע:
חוויית השבוע: חעחע שעתיים וחצי בנוקס + החמודייי על הגבה!
תמונת השבוע:
חמודייי
מה אתם שומעים עכשיו: Cars- Just What I Needed

אוקי..רציתם שאני אגיב קיבלתם..=)

שיר השבוע של HIM: borellus אוהבת יותר את הענתיקות שלהם..=) שיר השבוע לא של HIM: amorphis - house of sleep ציטוט שעשה לכם את השבוע: לא זכור לי משו כזה קליפ/הופעת השבוע: the 69 eyes-the chair המלצת השבוע: אולי בשבוע הבא(לא לשכוח שבוע הבא יש הים ווישליסט..כן?):) אתר השבוע: חוויית השבוע: חגגתי חודשים כמעט לעבודה שלא העיפו אותי משם אחרי שבוע
תמונת השבוע:מצורפת
מה אתם שומעים עכשיו: the 69 eyes עוד להקה פינית מעולה..

danduuu

New member
יש סופסוף את מגיבה כמו שצריך../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

ג'רארדדדד
הוא כ"כ חמוד כאן

nooki92

New member
../images/Emo181.gif---> סתם כי לא היה מה לשים..

שיר השבוע של HIM: ביונד רידמפשין שיר השבוע לא של HIM: סטארלייט של מיוז <נטחן כבר> ציטוט שעשה לכם את השבוע: נממ.. לודעת.. קליפ/הופעת השבוע: הקליפ שעשיתי על הכלב שלי.. חחח המלצת השבוע: תישנו עם ערוץ מוזיקה ברקע.. זה כיף להתעורר עם זה.. אתר השבוע: הרטאגרם דוט קום חוויית השבוע: פרידה..
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו: את הטלויזיה ברקע.. כי אני לא בבית ואין פה מוזיקה טובה...

nooki92

New member
הקובץ..

אממ תכנסו אליו.. כי זאת אנימציה ולא רואים פה.. תלחצו ותראו..

milkshakit

New member
../images/Emo6.gif האנימציה המדוברת!

כבר שמתי אותה כאן
וזה זולטן (הקלידן לשעבר של HIM)

למעלה