סופ"ש פרוע

לאאלאלאלאלא!

הקטע הנשי העיקרי בגוף של ווילה היה רק בתקופת שיא השחיפיות שלו, ואז.. ממ איך לומר? כמו שלבנות יש מבנה רחב יותר או מבנה צר יותר? אז לווילה יש מבנה רחב, ממ בעיקר בקטע של האגן, חוץ מזה יש לו גוף נורמלי ו(כמעט)גברי לחלוטין.

milkshakit

New member
ב2003 הוא לא היה שחיף?

עד 2005 הוא היה שחיף בענק. וניתן לראות שהתמונה היא מ2003 כי יש לו את הכובע ההוא והשיער היחסית קצר.

danduuu

New member
סופסוף סוף שבוע../images/Emo3.gif

קאריני
פאק קודם רשמתי הכל ובאתי לשלוח וזה חזר לעמוד הקודם חתיכת מטומטם! שיר השבוע של HIM: Drunk On Shadows Killing Loneliness Sweet Pandemonium Lose You Tonight Funeral Of Hearts שיר השבוע לא של HIM: Bif Naked-Let Down-שיר חמוד Billy Tallent-Red Flag Blue October-Hate Me Alexisonfire-This Could Be Anywhere In The World
Cradle Of Filth-Byronic Man Motley Crue-Rocketship
אעעעע ניקי%^##@^ תעשה את קאריןן Evanescence-All That I'm Living For ציטוט שעשה לכם את השבוע: "I tripped my foot on a falling star" מביירוניק מאן של קריידל קליפ/הופעת השבוע: כל הקליפים וההופעות של מוטלי וניקי סיקס שקאריני הראתה לי
המלצת השבוע: תבואו למפגשי פורום
אתר השבוע: נו כרגיל אותם אתרים
חוויית השבוע: מפגשי פורום!!! וקארינייי!!!
ולהיות באייקון ולפגוש את ניל גיימן ושהוא דיבר עם נועה חחח
תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו:טיוי

cradle..הממ

האמת לא חשבתי שוילה ישתלב איתם בשיר בכלל וסתם זה יהפוך לעוד סיבה לאלה שלא מתים(בכלל) על הים לשנוא אותם עוד יותר אבל יצא שיר אחלה..

danduuu

New member
../images/Emo45.gifנכוןן הוא משתלב ממש יפה בסוף

השיר.עדיין זה קצת מצחיק לשמוע אותו שם חח כי יש לו קול עדין כזה לעומת דני מקריידל אבל זה יצא ממש יפה

מדהים איך וילה עושה את זה..

כל שיר שהוא עושה עם להקה אחרת או משו כזה מרגישים את הטאץ ההימי שלו(או איך שאומרים את זה) חח..כמה שירים התחלתי לאהוב בגלל הפיני המוכשר הזה חח

Aline In Chains

New member
שיר השבוע של HIM: Bury Me Deep Inside Your Heart שיר השבוע לא של HIM: שירים של מגדהת',ובוב מארלי. ציטוט שעשה לכם את השבוע: לאזוכרתכלום. קליפ/הופעת השבוע: אין. המלצת השבוע: לישון אתר השבוע: תפוז. חוויית השבוע: מפגשפורום נירוונה.. תמונת השבוע: > מה אתם שומעים עכשיו: Led Zeppelin - The Lemon Song

danduuu

New member
יפיופה../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

יאיי שמעי כמה שיותר HIM זה מעולה לבריאות

DuLcE NeTa

New member
../images/Emo202.gif סופ"ש פרוע D: ../images/Emo202.gif

שיר השבוע של HIM: לא שמעתי הימ כבר פול זמן! שיר השבוע לא של HIM: פלרמו-עברי לידר. ציטוט שעשה לכם את השבוע: "יש שירים שמישהו כבר שר אותם מזמן, אבל אתה כותב אותם ראשון..." [פלרמו-עברי לידר] קליפ/הופעת השבוע: המלצת השבוע: אל תלכו לחברה שגרה רחוק בכפכפים. זה עושה כאב גב
אתר השבוע: אממממ אני חושבת שהבלוג שלי בישרא ^_^ הו צנועה שמותי XD חוויית השבוע: מפגש ישראבלוג, היה בהחלט כיף. תמונת השבוע: הפלאפון השקסי שלי.. עם הפו הדוב הגמדוש החעמודי הזה D: מה אתם שומעים עכשיו: את הרעש של המזגן
שיהיה סופשבוע מדהים, ושהשבוע שאחריו עוד יותר מדהים. אוהבת. נטע

DanaValo

New member
הוו יא, אופטימיות שליטה../images/Emo122.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של HIM
Salt in our wounds
שיר השבוע לא של HIM
המממ.. "רוקטשיפ"- מוטלי קרו [קארין, זה שיר כ"כ יפה
תודה ששלחת
] האמת היא שלא היה לי ממש זמן לשמוע משו השבוע, חזרותחזרות.
ציטוט שעשה לכם את השבוע
יש מלאמלאמלא קטעים מהמחזה שהשמינסטים עובדים עליו [ואני מאחורי הקלעים, העבודה "השחורה"
] המחזה
"חפץ" והוא של חנוך לוין, ובגלל שכ"כ טוחנים לנו את המחזה הזה, אני מקשרת כל משפט וחצי מהיומיום למחזה, קיצור אני לא אזיין יותר מדי בשכל וגם אין לי כוח להסביר את הפירוש של המשפטים הבאים
רק תדעו שזה מתוך המחזה.. פוגרה: "החיים כבר לא יודעים מה לעשות בשבילי. כאילו לא מספיק כל השפע שקיבלתי, אז הגורל עוד מזמן לי, באמצע הרחוב בלילה, מה? כסא. כסא למקרה שהתעייפתי. זה לא משגע? (בועטת קלות בכסא) כסא חנפן, מחכה במתיחות שאשב עליו, אבל הוא לא יזכה לזה, מפני שאני, תופתעו לשמוע, רעננה! (קופצת ועולה על הכסא) יראה הגורל שהמאמצים שהוא עושה בשבילי לא משאירים עלי שום רושם! "
הופעת השבוע:
חתונת הדמים וחפץ [גם זה נחשב הופעה, מה לא?]
המלצת השבוע: סיגדו למנה חמה. היא מצילה חיים. הא ו..אף פעם אל תתנו לעצמכם להרדם באוטובוס
אתר השבוע: וואלה, ישראבלוג, יוטיוב ו
.
חווית השבוע: עדיף שאני אשתוק
מספיק טחנתי לכם בשכל על זה
תמונת השבוע
מה אתם שומעים עכשיו? HIM- Pretending שבוע טוב לכולם,
אוהבת
-דנה-

danduuu

New member
יאא את סבבה את יכולה לעזור גם לי

בהפקות
אני אנצל אותך שתבואי מת"א עד לקריות חחח סתם סתם. אבל איך זה שיש להם הפקות כזה מוקדם? לנו זה רק בסוף שנה
ואת יודעת שאין לי את האיסי שלך ומסן? [שלחי לי מסר
]

DanaValo

New member
רק עכשיו ראיתי את ההודעה,

יש להם הפקות בגרות תחילת+סוף שנה. בהתחלה מחזה ובסוף מחזמר
ואני אשלח לך
רק שבזמן האחרון אני כמעט ולא מחוברת [קארין יכולה להעיד
]

למעלה