כוס.

אני חושבת שזה

אנג'י צ'אן או פינקלנד... לא בטוחה. נראה לי אנג'י צ'אן.. זה מאוד דומה לבייסים שלה. ובפעם הבא תבדקי מאיפה הבייס. זה חוק חובה, זכויות יוצרים.

o0Invisible0o

New member
וואי..החצאית!../images/Emo99.gif

החצאית ממש ממש יפה..והנעליים גם מיוחדות!
מפריעה לי קצת שהגוון הכי כהה בחולצה הוא כ"כ דומיננטי [גם מופיעה לכל אורך הקפל כזה..><] ולהוסיף ברק בשיער יהיה ממש טוב לדעתי!
דולי נפלאה.^^

תוספות^^

שרשרתי לפה, כי הדולי שלי למעלה למעלה>< תיקנתי כמה דברים והוספתי משהו מוזר בקצה של החצאית. איך זה נראה? טוב יותר, פחות טוב? בייס שלי מריייי.

נעה, תודה^^

הוספתי גם נעליים וגרביים. הן לא מבגרות אותה יותר מידי? אני חושבת שעדיף להחליף למגפיים בלי עקב, מה אתן אומרות? (הצבעים מתאימים?><)

Stinki Winki

New member
האאאאאאאאא../images/Emo99.gif

בדיוק כשחשבתי שיותר מושלם מזה לא יכול להיות הוכחת לי שטעיתי.
הגרביים מקסימות, שילוב הצבעים נהדר לדעתי. מה שכן, אני חושבת שכדאי לך להשאיר את הנעליים נעלי בובה אבל בלי עקב שפיצי אלא סוליה בעובי פיקסל או שניים.

tamaguchi girl

New member
../images/Emo89.gifאוף איתך ../images/Emo7.gif

הייתי משנה את הגרבים לצבע ורוד כמו הפס בשמלה [וגם כי צהוב זה לא הצבע המועדף עליי, אם אפשר לומר
]. הדבר בשמלה מוסיף בצורה מטורפת, והדולי בכלל מדהימה!

o0Invisible0o

New member
לא מתה על הצבע של הגרביים..

אבל התוספת לקצה של השמלה..מדהימה!!
ממש ממש מוסיפה!

../images/Emo15.gif להפך-הצבע מוסיף לאללה!

נותן ייחוד..סגנון מדהים רקיע, לדעתי הצהוב הזה הרבה יותר יפה אם היה סתם ורוד או תכלת(נגיד:S) שמתאימים לכם ויזואלית לבגדים וזה..

Dandoka

New member
כנסוו!!../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

הייתי נורא עסוקה עם הפקת סיום בדרמה שנגמרה אתמול לצערי הרב
אז לא הייתי מעורבת בבובות לאחרונה וכל זה. עכשיו עברתי על כל הבובות כאן בשדח"ם הזה ורציתי לומר לכן שפשוט כלכן כ"כ מוכשרות ולדעתי זה אחד השדחמים עם הכי הרבה בובות מהממות אחת אחת! אני רצינית. כל אחת משתפרת כאן ממש מהר והייתי מגיבה לכולן אבל זה המון עבודה.. שדח"ם הבא. פשוט דעו לכן שנורא התרשמתי מהבובות ששמתן הפעם.

../images/Emo28.gifדוליי חמודה שלי, בייס מטיפו

הינה היאא : היא לא גמורה .. אני צריכה רעיונות לאיזה מיכנס \ חצאית לעשות להה..תביאו רעיונוץ בקיצור הינה היא : http://img205.imageshack.us/img205/7341/1814941806lb.png אני לא יודעת לעלות אותה לפה אז כנסו לקישור.. מממ..הצעות , שיפורים הכול תירשמו חעחעחע.. אה דרך אגב אני חדשהה.. שלום לום לכולםםםם..

דארק רוס

פלטות של אנשי הפורום במעורב, לא זוכרת מה של מי, כי זה הפך כבר לקובץ אחד. אז מי שמזהה, הקרדיט שלו. חדשה חמה מהתנור, יש בעיה עם המכנסיים, אני יודעת. והשיער גושי. מאוד רוצה הצעות לאביזרים נוספים. הזהרו. אשמח לתגובות בונות^^

sillyputty

New member
תגובה בונה ../images/Emo121.gif../images/Emo216.gif

את הרוב הידגמתי בקובץ.. אני לא טובה בהסברים..>< הדולי ממש חמודה^^.

למעלה