כוס.

o0Invisible0o

New member
../images/Emo99.gifמדהימה!!

רק תסיימי להצליל..ונעליים וזה..ופשוט.
השיער מדהים..והקפלים בחצאית!!
והקשירה בגב..פשוט נפלא!

אנבלייי

New member
וואו ;[

את כל פעם מקריצה איזה משהו מדהים כזה
במיוחד עם השיער
ואני מקנאה
זה ממש מקסים.

Karin917

New member
אנשים הגיבו לי../images/Emo2.gif

אני אחליף את השמלה לגמרי כי אני לא אוהבת אותה בכלל.

think shon

New member
אממ

השיער מדהים
יש לה גוף גברי כזה,ואיזה נער רוקיסט עם השיער המטולטל יכול להיות מדהים,עם כישרון כמו שלך
הבנת משהו?>< פתאום ההודעה נראת לי לא מובנת

Stinki Winki

New member
חדשה, לדמב"ו

בייס של מרייי אני די מרוצה מהג'ינס (ניסיתי משהו קצת שונה). מהחולצה לא כ"כ, מהשיער די מרוצה אבל יש מקום לשיפור אני רק לא יודעת איך... אשמח לתגובות בונות ולהצעות לנעליים

תגובות בונות?!

את אל צריכה
הדולי מהממת אהבתי את כולה..יש לי הצעה אחת,אולי תבהירי את הצבע הכהה בפלטה של החולצה? אני חושבת שיתאימו נעלי עקף עם שפיץ,מה את חושבת? זה כ"כ יפה

Stinki Winki

New member
תודה../images/Emo25.gif

אני חושבת שאת צודקת לגבי הנעליים^^ אנסה לתקן את החולצה.

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifהג'ינס מדהים../images/Emo99.gif

ההצללה בשיער טובה מאוד אבל אין בו שומדבר מיוחד, וחסרות קצת שיערות שאולי קופצות לה מהראש כזה או נופלות לה על הפרצוף, הוא מעין מסודר מידי.. *לשנות צבע גבות* הדולי בכלליות מאוד יפה, אבל היא מאוד פשוטה! בג'ינס לא הייתי משנה דבר חוץ מזה שאולי יהיה נחמד להוסיף כיס מכל צד בלמעלה שלו
אני אישית לא ממש אוהבת את הצבע של החולצה, ואני מציעה לשנות אותו לאחת מהפלטות הנ"ל, למרות שזו רקקקקקקקקקק דעתי :)(גם גווני ירוק בהיר יתאימו) איפה שסימנתי בירוק זועק, צריכים להיות יותר קפלים בגלל המעבר מהדריקות בחזה לשיחרור שיש בחלק הקטן.. עוד בנוגע לחולצה, ההצללות טובות, אבל זה מין נוקשה מידי, לא זורם, קצת קשיח אולי, לא יודעת להסביר, צריך להוסיף עוד קפלים.. מומלץ מאוד להוסיף איזשהו הדפס על החולצה, תחרה או משהו, היא מאוד ריקה. צמידים, טבעות, שרשראות, הכל רק יוסיף, גם כובע יהיה נחמד (ברט). וזהו, בסה"כ דולי ממש חמודה, והצללות טובות

leonel knight

New member
../images/Emo19.gifועוד משהו בקשר לחולצה:)

החלקים הכהים, הנגדיים לחלקים הבהירים, הבולטים, לא משתלבים נכון זה עם זה, אני לא ממש יודעת איך להסביר את זה אבל בדולי את תראי שסימנתי לך בצבע סגול את הצורה שאת עשית, ובצבע תכלת את מה שמתאים יותר לפי דעתי

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifבייס של נושי פאי ../images/Emo3.gif

לא בטוחה שאני אקח את ל התגובות להגיב רק לשיער

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifהתבלבלתי בקובץ../images/Emo122.gif

הבייס הקודם של נועה פאט לואי

Stinki Winki

New member
שינויים ותיקונים../images/Emo69.gif

תיקנתי קצת את הצורה של החולצה וההצללה. שיניתי את השיער כי הקודם היה גועל נפש. הוספתי נעליים וצמיד.
בייס של מרייי

kousetsu chan

New member
../images/Emo99.gif

השיער נראה לי קצת קפוא באזור הקרקפת>< הייתי מציעה להוסיף קצת שוונצים, אבל זה מדהים גם ככה.

o0Invisible0o

New member
נפלאה!!../images/Emo99.gif

אהבתי גם את השיער של הקודמת, ד"א.. אבל זה יותר יפה..
יש יותר מדי קפלי מתיחה בחזה, לדעתי..והצמיד קצת מיותר. חוצמזה, הכל יפה, נקי, מסודר..ממש אוהבת את החולצה..והנעליים בכלל!
וגם שילוב הצבעים נפלא.

למעלה