תודה! ומה מחירים??? אני רוצה למכור כעת נעליים!! אני מרגיש ששרשרת הורטאיל כאוס מתקרב!!!!!!!!!
B btekx New member 9/8/11 #10 תודה! ומה מחירים??? אני רוצה למכור כעת נעליים!! אני מרגיש ששרשרת הורטאיל כאוס מתקרב!!!!!!!!!
א אבישי ר New member 9/8/11 #12 אל תקח את זה כבטוח בוינדיה מוכרים נעליים כאלה ב 500 מיל אפילו 600 אבל אני לא סגור על זה אז תחכה לעוד תגובות
אל תקח את זה כבטוח בוינדיה מוכרים נעליים כאלה ב 500 מיל אפילו 600 אבל אני לא סגור על זה אז תחכה לעוד תגובות
פ פעם 3 סוכריה New member 9/8/11 #14 אני הייתי שמה דבר כזה ב 450 מיליון. אולי אפילו יותר - 499 מיליון. ומחכה להצעות. אני מכרתי נעליים ללוחם לדרגה 90 עם 6% STR ב 350 מיליון. על אילו יש 8% .......
אני הייתי שמה דבר כזה ב 450 מיליון. אולי אפילו יותר - 499 מיליון. ומחכה להצעות. אני מכרתי נעליים ללוחם לדרגה 90 עם 6% STR ב 350 מיליון. על אילו יש 8% .......
א אבישי ר New member 9/8/11 #16 אבל המחיר קצת יורד בגלל שזה לרמה נמוכה נראה לי שהמקסימום זה 550 מיל בשביל נעל כזאת
פ פעם 3 סוכריה New member 9/8/11 #17 המממ כתבת שהמחיר קצת יורד והעלת את המחיר שאני כתבתי..... בכל אופן. אני חושבת שאין משמעות לדרגה של הנעל כרגע. יש משמעות ל 8 % STR. הדרגה של הנעל זה פסיכולוגית....
המממ כתבת שהמחיר קצת יורד והעלת את המחיר שאני כתבתי..... בכל אופן. אני חושבת שאין משמעות לדרגה של הנעל כרגע. יש משמעות ל 8 % STR. הדרגה של הנעל זה פסיכולוגית....
צ צ ל י ל 8 New member 9/8/11 #21 חושבת כמו סמדר. מה זה משנה הרמה של הנעל? משנים הסטטים עליה. מישהו ברמה גבוהה יעדיף נעל לרמה נמוכה מאוד אם צריך, שיש עליה % גבוה מאשר נעל לרמה גבוהה עם פחות אחוז.
חושבת כמו סמדר. מה זה משנה הרמה של הנעל? משנים הסטטים עליה. מישהו ברמה גבוהה יעדיף נעל לרמה נמוכה מאוד אם צריך, שיש עליה % גבוה מאשר נעל לרמה גבוהה עם פחות אחוז.
מ מ י ל ר New member 9/8/11 #20 תקשיב בדרך כלל נעליים עם 6% עולות 400-500 מיל את אלו אתה יכול למכור בכיף ב-650 אחלה נעליים!
פ פעם 3 סוכריה New member 9/8/11 #18 איחדתי 2 כאילו שהיו לי במזוודה וזה מה שיצא. ל 2 הכובעים שאיחדתי לא היה פוטנציאל....
G GינGית New member 9/8/11 #49 רגע רגע כשיוצא לך עם פוטנציאל את מגלה אותו? ואז יוצא אפיק ישר? אם לא טוב את מאחדת עם פוטנציאל אחר? איך את עושה ? אני לא ממש מבינה
רגע רגע כשיוצא לך עם פוטנציאל את מגלה אותו? ואז יוצא אפיק ישר? אם לא טוב את מאחדת עם פוטנציאל אחר? איך את עושה ? אני לא ממש מבינה
צ צ ל י ל 8 New member 9/8/11 #50 ככה עשיתי אתמול (לא שיצא משהו שווה) איחדתי 2 נעליים, ואחר כך את המאוחד איחדתי עם עוד נעל, ואת האיחוד איחדתי עם עוד נעל עד שבסוף נשאר לך אחד.
ככה עשיתי אתמול (לא שיצא משהו שווה) איחדתי 2 נעליים, ואחר כך את המאוחד איחדתי עם עוד נעל, ואת האיחוד איחדתי עם עוד נעל עד שבסוף נשאר לך אחד.