ה"י 09/08/11

היה נהדר היום! D:< ( מה לא בסדר בתמונה? )

קניתי את הקשת הזאת ב1 מיל... 99 אטאק ואז עשיתי עליה אנחמנט סקרול הזה כי חשבתי שזה מוסיף סלוטים.. אבל במקום סלוטים זה הוסיף לי סטטים
והרי לכם קשת עם 104 אטאק ועוד בלי פוטנציאל ( שיהיה טווווב! ) אה כן ו.. יש משהו לא בסדר בתמונה.. קשור לשיער ופרצופים.. לקח לי 5 דקות

מ י ל ר

New member
אז מה איציק? מה אתה עשית היום?

עשית דרקון פיקיו יש תמונה?

MomerS

New member
אני קניתי חנות!!!!!!!!! ויש מכירות טובות!!!!!

אז קניתי אתמול חנות...... ואז שניה לפני שנכנסתי לFM בשביל לחפש ספוט מישהוא זרק בFM7 חפצים אני מהר אספתי אותם ונכנסתי אחרי חיפוש בFM מצאתי ספוט פנוי בFM20 למעלה.... אני מגיע שם את החנות ואז הולך...... אחרי חצי שעה אני רואה שהיו מכירות!!! אני מחרתי שלושה חפצים בשלושה מיל!!!!! ושתיים מהשלושה היו כאלה שהאיש ההוא זרק
אחרי זה בטעות נתתי בעיטה למודם (החוט שלו לא טוב אבל זה לא כמו של לוטן אני רק צריך לקנות חדש בחמש שקל אני חושב) ואז התנתקתי וכשהתחברתי מישהוא תפס לי את המקום
אז אמרתי שאלך לחפש מקום אחר.... אני יורד למטה ומה אני רואה??? ספוט פנוי
אז הצבתי שם חנות קבעתי מחירים ואמרתי שאני אלך לישון (כמובן שלא נירגמתי עד שראיתי את הסרט של סאוטפארק ואת אל תתעסקו עם הזוהן
) ואז אחרי בערך שלוש שעות אני פותח את המשך (ונזהר מאוד מהמודם) ואני רואה.... שמה שנמכר היה גלימה ב800K אני חושב
אני אמרתי מה? לא יקנו ממני
וחשבתי אולי להוריד את המחירים אבל בסוף וויתרתי..... והיום בבוקר אני פותח תמסך ואני רואב שיש לי 20 מיל ממכירות
איזה כיף
עכשיו תקשיבו אני אמרתי לעצמי שאני מעביר את כל הכסף לבנק וככה אני אדע כמה כסף עשיתי הלילה אז אני שמתי הכול בבנק והיום בבוקר היו לי 30 מיל
אבל יש כאן 7 מיל מיותרים איך הם הגיעו הרי מכרתי בלילה חפצים ב20 מיל ולפני שהמודם יצא אז מכרתי ב3 מיל אז איך הגיעו אלי עוד 7???
טוב נו הרגע התעוררתי אז המוח לא עובד..... והכי חשוב: אתמול אסף (הגבר
)קנה ממני 2 מגילות (ששוות במקרה ההכי גרוע 2 מיל כל אחת ב 20 מיל
) אז היום שלי מסתכם במכירות של 50 מיל
ישששששששש אני מת על החנות הזאת נ.ב לפני היום הזה היה לי רק 20 מיל

כל הכבוד על המכירות!../images/Emo13.gif

ד"א, אין לי בעיות במודם...
אלו הוט שגורמים לבעיות. תנסה כל לילה להשאיר חנות פתוחה, במידה ויש לך מה למכור. אתה יכול לעשות הרבה כסף!

מצבניק

New member
תגיד לי.. אתה רציני?

מכרת לאסף את זה ב20 מיל?! פאק אני מרגיש ממש ממש רע עכשיו!

אולי תסמכו על אסף שהוא

לא קנה ב 20 מיל משהו לא ראוי? אני בטוחה שלפני שאסף קונה משהו ב 20 מיל הוא בודק קודם וגם מודע למחירים של דברים....

מצבניק

New member
סמדר יש פה דברים מתחת לשטיח!

אני מבקש ממך בכל לשון של בקשה, Back off

מ י ל ר

New member
סמדר שמעי את הסיפור

אדם רצה מגילות של POLE ARM 60% ועומר אמר שיש לו 2 קניתי מעומר 2 מגילות בשביל מתנה לאדם שאלתי את עומר אם הוא רוצה להשתתף איתי במתנה והוא אמר שלא, אז אם לא אז לא. שילמתי מחיר מלא כי לא רציתי לרמות את עומר. אבל היום עומר הנחמד מכר לי 7 EE 80% ב-7 מיליון, תודה עומר. ולמקרה שמישהו לא יודע פול ארמ נמכר ב-10 מיליון (60%) הכי חשוב שלאדם עבדו 2 המגילות, ושיש לו שיער מגניב.

כל הכבוד לך אסף ../images/Emo45.gif

ומזל טוב לאדם. שאין לי מושג מה הוא רצה להגיד לי אבל ... כבר הבנתי שלא הכל בפורום אני מבינה.

צ ל י ל 8

New member
נראה לי שאדם סתם מנסה להתחכם

(ולא ממש יוצא לו, כי גם אני לא הבנתי על מה הוא מדבר
)

מצבניק

New member
סמדר.

טעיתי, חשבתי שהוא שילם סתם כסף כדי להביא לי מתנה שהיא ללא ספק מותרות. חשבתי שהוא סתם בשבילי כאילו שילם. אבל הסבירו לי שזה המחיר בשוק סך הכל. אם כך זה בהחלט בסדר. זאת ההזדמנות להתנצל בפניך, כי סך הכל חשבתי שאת כאילו אומרת ״אל תדאג לאסף, תתעסק בעניינך״ סליחה.

יש פיצוי על הבעיות...../images/Emo26.gif

2x EXP and Drop events on Friday, August 12 and Saturday, August 13. 1 Free EXP Booster Cash Shop item. טוב...
מניחה שאני לא אנצל יותר מידי את הדאבלים. והEXP בוסטר זה רק לקווסטים לא? יופי.

btekx

New member
תגובה בבקשה בקשר למחירים! + כללי...

הרוויחתי 87M אתמול במכירה כול מיני שטחיות מנעלים עם 2%-3% כפפות נקי מתכננים לבגדים של רמה 120 טבעות מגילות אורביס... ובזמן פנוי עם פיראט אגרוף קונה נעליים, כדי ליצור איחוד שלהם, ויצא כמה פוטצנל שמכרתי (2%-3%) כך עשיתי אתמול והיום בבוקר, היום בבוקר לא תאמין יש לי נעלים עם 4%+4% שינהם STR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני יהפוך למילונר!!!!!!!!!! אני יהיה עשיר!!! מה מחירים של נעליים הזה? (ראה בתמונה)?????????????????????????????????????????????????? 100M? 200M? 300M? 400M? 10B? 100B? 100000N? 100000000000000000K? 1000000000000000000000000 מסוס?

למעלה