אני קניתי חנות!!!!!!!!! ויש מכירות טובות!!!!!
אז קניתי אתמול חנות...... ואז שניה לפני שנכנסתי לFM בשביל לחפש ספוט מישהוא זרק בFM7 חפצים אני מהר אספתי אותם ונכנסתי אחרי חיפוש בFM מצאתי ספוט פנוי בFM20 למעלה.... אני מגיע שם את החנות ואז הולך...... אחרי חצי שעה אני רואה שהיו מכירות!!! אני מחרתי שלושה חפצים בשלושה מיל!!!!! ושתיים מהשלושה היו כאלה שהאיש ההוא זרק
אחרי זה בטעות נתתי בעיטה למודם (החוט שלו לא טוב אבל זה לא כמו של לוטן אני רק צריך לקנות חדש בחמש שקל אני חושב) ואז התנתקתי וכשהתחברתי מישהוא תפס לי את המקום
אז אמרתי שאלך לחפש מקום אחר.... אני יורד למטה ומה אני רואה??? ספוט פנוי
אז הצבתי שם חנות קבעתי מחירים ואמרתי שאני אלך לישון (כמובן שלא נירגמתי עד שראיתי את הסרט של סאוטפארק ואת אל תתעסקו עם הזוהן
) ואז אחרי בערך שלוש שעות אני פותח את המשך (ונזהר מאוד מהמודם) ואני רואה.... שמה שנמכר היה גלימה ב800K אני חושב
אני אמרתי מה? לא יקנו ממני
וחשבתי אולי להוריד את המחירים אבל בסוף וויתרתי..... והיום בבוקר אני פותח תמסך ואני רואב שיש לי 20 מיל ממכירות
איזה כיף
עכשיו תקשיבו אני אמרתי לעצמי שאני מעביר את כל הכסף לבנק וככה אני אדע כמה כסף עשיתי הלילה אז אני שמתי הכול בבנק והיום בבוקר היו לי 30 מיל
אבל יש כאן 7 מיל מיותרים איך הם הגיעו הרי מכרתי בלילה חפצים ב20 מיל ולפני שהמודם יצא אז מכרתי ב3 מיל אז איך הגיעו אלי עוד 7???
טוב נו הרגע התעוררתי אז המוח לא עובד..... והכי חשוב: אתמול אסף (הגבר
)קנה ממני 2 מגילות (ששוות במקרה ההכי גרוע 2 מיל כל אחת ב 20 מיל
) אז היום שלי מסתכם במכירות של 50 מיל
ישששששששש אני מת על החנות הזאת נ.ב לפני היום הזה היה לי רק 20 מיל