, או משהו

super cat

New member
היא יפיופה

אני אוהבת את השער בחזה צריך רק קפל מתיחה אחד(כמו שאופיר אמרה) בנעל שמאל שלה העל קת עקומה למטה תעגלי אותה זהו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifתגובה בונה ../images/Emo9.gif.

השתפרת המונים
. -שיער- -הקבוצות מבולגנות.תעשי כל קבוצה בנפרד. -סימון הקבוצות נורא ארוך,תעשי פיקסלים קצרים יותר. -הקבוצות צריכות להיכנס מעט-מעט-מעט(!)לסימון ולא כל-כך הרבה פיקסלים. -חולצה- -רואים שההדפסים "הושקפו" על החולצה,מה שלא מראה שהם הולכים לפי הכפלים.קקחי פלטות רגילות ותצלילי לפי החולצה-לא להתעצל! -יש רק כפל מתיחה אחד,צריכים להיות שניים. -תסמני בסימון עבה יותר את ה"חבילה" של החזה. -מכנס- -מעולה
. -הבדלי הגוונים קטנים נורא,לא שמים לב לכפלים היפים שעשית. -נעליים- -נראה שחיברת בין הסולייה לנעל ללא הפרדה,תעשי הפרדה. -הצללת רשת לא טובה בנעליים,אלא הצללת כרית פשוטה.בסוליות,פסים הולכים ומבתהרים. 0הצללה על- ככה זה לא ממש נראה כמו הצללה על,אלא כמו שריפה על
.תצלילי מתחת עם הגוון השני-אז השלישי וכך הלאה. סורי שהתגובה כזו קקע
. מקווה שלא נעלבת ותקני
.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo51.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אין לי כוח לתקן
אולי בפעם אחרת... אבל ממש תודה

binbin2

New member
מדהיייייייייים

ואוו! מדהים! אני עוד שנייה בוכה כמו הדוליז שלי למה לא מגיבים לי?! זאת פעם שנייה בעערך שהכנתי עם פיקסלים ולא בפוטשופ עם אפקטים ואני חייבת עזרה:( אוף,מבאס

אנבלייי

New member
-_- תפסיקי לשים את הדולי בכל מקום

משרשרים רק להודעה הראשית.. יאנה
זה יפה!! יש במכנססים מן קו-פופיק לא ברור שכזה
קסקסה?

2ofir

New member
יפה מאוד!

בחולצה הכהה, כל הצללה אותו דבר, תללי את החזה כמו שצריך..[אני לא יודנעת להסביר] ובקושי רואים שם הצללה תעשי אותה יותר חדה. בעליון הבהיר, גם תדגישי תחזה. ובמכנסיים ה**שלה יותר מדי בולט ותעשי בהן קפלים לא הרבה, בנעליים לא ממש רואים הצללה, אל תצלילי כלפי למעלה, תצלילי כלפי האמצע. העע זהו.

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifבדיוק רציתי שדחם ../images/Emo3.gif../images/Emo2.gif!

בייס(
)מגרפיק דול. שיניתי גוון עור. על פי הדמות לוסט פיש,לתחרות המגניבה אצל גילי
. תגיבוווווווווווווו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifספנקיו ../images/Emo25.gif.

גם את מוכשריה
.

2ofir

New member
../images/Emo99.gifואוו

בנעליים לא רואים הצללה השיער תוסיפי גוון(0.0) גרר היא מדהימה!

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifספנקיו ../images/Emo25.gif.

אני אנסה לחזק את ההצללה. בשיער אני אוהבת ככה
.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

אע.
זה יפע

למעלה