, או משהו

BiDriL

New member
../images/Emo185.gifספנקיו ../images/Emo25.gif.

מרגישה שהשתפרתי
. אוהבת אתכן
.

ame noire

New member
חסר לה משהו...../images/Emo4.gif

זה משגע אותי אבל אני לא מצליחה למצוא... למרות זאת אני אוהבת אותה, ניסיתי משהו בשיער (זה באמת נראה מוזר...) אבל עדיין... פעם ראשונה שאני מתעסקת בפנים (לא שזה הרבה, אבל.....) בייס משוארי.

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

לא חסר כלום
היא ממ
ד
ה
י
מ
ה

DaRdAsIt12

New member
../images/Emo82.gif../images/Emo25.gif../images/Emo92.gif../images/Emo140.gif../images/Emo9.gif

shooroo

New member
מדהייים ../images/Emo99.gif

השיער |מרייר| הכפלים בציצים נורא גסים כאלה
נסי לעשות אותם קטנים ומעודנים יותר.

shronet

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

הכתר או מה שזה לא יהיה צריך להצליל על הבנים, כמו השרשרת.
החגורה צריכה להצליל על הבגדים.
הכפלים בחולצה מאוד מוזרים והם נראה כאילו הם יוצאים מהאמצע, שזה לא הגיוני מבחינת קווי המתאר. תעבי את ההצללה ותעשי קפלים יותר עדינים.
השתמשת יותר מדי בגוון השני. תעשי עוד צל עם הגוון הראשון ואור עם הגוונים הבהירים במקומות שצריך. אה, כבר הזכרתי את זה-

ame noire

New member
תודה רבה... (לכל מי שהגיב)

הייתי מגיבה אישית לכולם אבל אני לא סומכת על המחשב האהבל שלי (הוא נתקע לי כל הזמן, זה למה שלא עניתי עד עכשיו...
) בלע!
נראה לי שלכישרון שלי יש גבולות ברורים... זה מוזר, אני עברתי על הכל ומשום מה שהפסדתי את העובדה ששכחתי להצליל מתחת לנזר (נראה לי שזה התרגום לעברית- TIARA) והחגורה... אני באמת סתומה... טוב, ניסיתי ניסיתי אך יש גבולות... (או שזו השעה...*מפהקת*) בכל מקרה תודה על התגובות

אממ..

וואו?
אני חושבת שמה שחסר לה זה משהו בצדדים של הכתר, כמו שני עיגולים או עיקולים או משו. אוף, אני לא מצליחה להסביר את עצמי. מקווה שהבנת.

ame noire

New member
...../images/Emo4.gifstrange

I thought I responded already... It disappeared!! bummer... well, anyways... thank you's to all those who responded and helped... i tried making it beter but to no avail...
my tallent can go only this far... again thanks! כבר שיגעתי אתכם עם האנגלית?
תודה...
(אם אתם מעוניינים לדעת למה אני מתנהגת ככה... נראה לי שזו השעה.. בהחלט השעה *מפהקת בפעם המיליון... אני צריכה ללכת לישון...)

ame noire

New member
דייייייייייי../images/Emo46.gif

תפוז מעצבן אותי!!! נכנסתי שלוש פעמים לדף ולא ראיתי את הגובה למעלה... וכשיו היא מופיעה לי... אני מתעצבנת!!

למעלה