יאא יפה! אבל בפלטות תוסיפי עוד... צבע אחד להכל! לפי דעתי! שיהיה קצת יותר מוצלל!
Q qpELORqp New member 9/8/05 #238 יאא יפה! אבל בפלטות תוסיפי עוד... צבע אחד להכל! לפי דעתי! שיהיה קצת יותר מוצלל!
2 2ofir New member 8/8/05 #24 האא, עושה בי צמרמורות. בצד ימין, בבית השחי..זה קו עקום כזה קצת "מדולדל" ויש פיקסלים לא קשורים, ופיקסלים כפולים. אה, כבר אמרתי שאת זונה מוכשרת?
האא, עושה בי צמרמורות. בצד ימין, בבית השחי..זה קו עקום כזה קצת "מדולדל" ויש פיקסלים לא קשורים, ופיקסלים כפולים. אה, כבר אמרתי שאת זונה מוכשרת?
S super cat New member 9/8/05 #173 תיקון קטן../images/Emo13.gif בראש צד שמאל שלנו יש עיקום כזה ובירך ימין שלהו יש משהו יוצא
G GalGul000 New member 8/8/05 #17 המ... אופס? מצטערת. בדיוק חשבתי על זה היום, שקצת הצפנו אבל חוץ מאיזה 5 הודעות בסוף על כפיר אונגר, הכל היה קשור לשדח"ם! סליחה
המ... אופס? מצטערת. בדיוק חשבתי על זה היום, שקצת הצפנו אבל חוץ מאיזה 5 הודעות בסוף על כפיר אונגר, הכל היה קשור לשדח"ם! סליחה
B binbin2 New member 8/8/05 #18 שלי טריה ישר מהתנור!!!! בייס מהאתר-http://iflookscouldkill.org/ilck/accept.html
B binbin2 New member 8/8/05 #29 תגיבו לי פליזז אני חייבת עזרה ושיפורים למה אף פעם לא מגיבים לי??!?!!?!?!?
D DaRdAsIt12 New member 8/8/05 #54 ../images/Emo82.gifת"ב. חולצה מוצללת סתם מבחוץ פנימה, תנסי להיעזר בטיוטוראלים. סרבל כנ"ל לגבי החולצה, תעשי קפלים וכו'. להצליל את הפרח שיער קצת מוזר לי בעיניים, קשה להסביר ושוב- טיוטוראלים סטאף הדמעות- מעולות
../images/Emo82.gifת"ב. חולצה מוצללת סתם מבחוץ פנימה, תנסי להיעזר בטיוטוראלים. סרבל כנ"ל לגבי החולצה, תעשי קפלים וכו'. להצליל את הפרח שיער קצת מוזר לי בעיניים, קשה להסביר ושוב- טיוטוראלים סטאף הדמעות- מעולות
צ צב אתלטי New member 8/8/05 #60 תגובונת../images/Emo54.gif בחלקים השחורים כמעט ולא רואים הצללה. באוברול להוסיף נק' אור וקפלים, ולהצליל את ההדפס. גרביים יוסיפו.
תגובונת../images/Emo54.gif בחלקים השחורים כמעט ולא רואים הצללה. באוברול להוסיף נק' אור וקפלים, ולהצליל את ההדפס. גרביים יוסיפו.
צ צב אתלטי New member 8/8/05 #65 כמעט בכל אתר יש.../images/Emo54.gif חוצמזה, פתחו פה לא מזמן שרשור טיוטוריאלים.
2 2ofir New member 8/8/05 #66 חמודה+תגובה בונה הכל בקובץ מקווה שעזרתי. [אה, השקעתי...אל אני מאוד מקווה שתתקני.]