הקורבן

go goldi

New member
סוף סוף הרבה שאלות יאי

למה את חמודה?אני לא
מתי תעשי לי ילד?כשתבואי|איקוןעושהגבותשלהמסנג'ר|
כמה את אוהבת אותי?המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ועכשיו?עדיין המון ועכשיו?זה נשאר המון
אני חופרת לך הרבה?אני חופרת לך יותר! מה התנוחה האהובה עלייך מול המחשב?ישביה מזרחית על הכיסא
מה את שומעת עכשיו?שער שש-אריק ברמן מתי תעצבי לי את הבלוג?יש לי יותר מדי דברים כבר לעשות בפוטושופ
מתי תכתבי עוד פוסט?בקרוב
יש לי כבר משהו שכתבתי ולא העלתי לבלוג מתי תעשי פוסט תמונות?כששוב ישעמם לי ויצאו לי תמונות טובות מתי תשלחי לי הודעה במסנ?שאני אגמור לכתוב את המפשט הזה
מתי תעשי ועידה?כשאני לא אצטרך לישון מוקדם
ואם את מדברת על ועידה טלפונית אז כשבן לא יתחמק
מה השעה?00:40 מה זה אומר?זה לא אומר, זה שותק. מה צבע השמיים?כחול ככה נוטה לשחור מאגניב כזה מתי תלכי לישון?עוד מעט... אני צריכה לקום מחר מוקדם
אני אוהבת אותך?אני חושבת שכן
למה שמתי סימן שאלה?כי את עילגת מושלמת שלי

שאלות

שוב זה קורה שוברים ת'כלים? שוב זה קורה עדיין גרועים? שוב זה קורה מסתבכים החיים? שוב זה קורה ממש כמו בסרט? שוב זה קורה הפיג'מות חוזרים? די, למה אני צריך את כל זה? אז שכחנו ת'יומולדת שלך אז מה? אתה שומע? השופט שרק? רק אותך אוהב אתה שומע? זה לא ייתכן, כיצד הוא יכול? חסר לכם אדיוט? איך לעזאזל את הקרחת עוצרים? האם המטרה שלו יותר מדי קשה? ולמה רק אומרים לו תשתעל בבקשה? מי זה שיצליח להצמיח לו שיער? אני צועק את עצמי לעצמי אם אל אני אז מי מי? כמה זה כואב? אולי זה איזה וירוס? אולי זו סתם שפעת? תני חיוך לחבר'ה הם נראים לך פליליים?

go goldi

New member
../images/Emo6.gif

שוב זה קורה שוברים ת'כלים?למה לבור? למה הכל באלימות?!? שוב זה קורה עדיין גרועים?למי קראת גרועים?
שוב זה קורה מסתבכים החיים?מסתבכים
שוב זה קורה ממש כמו בסרט?החיים זה לא סרט! זה החיים!!!!!!!!!!!!!
שוב זה קורה הפיג'מות חוזרים?הם חוזרים אעהאעהאעהאעה די, למה אני צריך את כל זה?בשביל מה באמ? בוא נפרק את הפורום נמכור את המקלדת ונחזור לנתניה אז שכחנו ת'יומולדת שלך אז מה?שכחתם? ואני חשבתי שזכרתם כל הזמן הזה
אתה שומע? השופט שרק?השופט הוא לא שרק! הוא החמור!!@#$% החמור שקסי
רק אותך אוהב אתה שומע?רק אותי?
יאי! לא ייתכן, כיצד הוא יכול?הוא יכול
חסר לכם אדיוט?דווקא לא... אני אדיוטית מספיק בשביל שלא יהיה חסר לי
איך לעזאזל את הקרחת עוצרים?אומרים לה סטפ! האם המטרה שלו יותר מדי קשה?יכול להיות.... אם המטרה שלו היא להגיע לנפטון ולמצוא שם חייזרים אז זה קשה ולמה רק אומרים לו תשתעל בבקשה?כי זו הקיראה של החיזריים!!!!!! מי זה שיצליח להצמיח לו שיער?חזי החיזר הנחמד אני צועק את עצמי לעצמי אם אל אני אז מי מי? אז אני!!! למה אתה צועק? יכאב לך הגרון
כמה זה כואב?הגרון? אני לא רוצה להגיד אמרתי לך....... אולי זה איזה וירוס?לא! זה בגלל שצעקת. אולי זו סתם שפעת?אבל אני אומרת לך זה בגלל שצעקת!@#$%^&*)*&^%$# תני חיוך לחבר'ה הם נראים לך פליליים?איך נראה מישהו פלילי?

רעיון מגניב!! ../images/Emo6.gif

אז זהבית! אם הייתה לך אפשרות לטוס לירח לבד למשך שבועיים, היית עושה זאת? ואם מזג האוויר היה טוב? יש לך חיות מחמד? בטוח? ואת לא מתחרטת על זה? יופי טופי, אני צריכה לחשוב
איזה סדרות את הכייי אוהבת בטלוויזיה? חוץ מהפיג'מות, כמובן..! היית ממשתפת באודישנים לנולד לרקוד או כוכב נולד אם היית בגיל המתאים? תעני לך בכיף!

go goldi

New member
לה לה לה

אם הייתה לך אפשרות לטוס לירח לבד למשך שבועיים, היית עושה זאת?רק אם הוא עשוי מגבינה! ואם מזג האוויר היה טוב?נחשוב על זה
יש לך חיות מחמד?לא בטוח?אולי איזו אלפקה ואת לא מתחרטת על זה?לא! יופי טופי, אני צריכה לחשוב איזה סדרות את הכייי אוהבת בטלוויזיה?האי ועוד כל מני שטויות של ערוץ הילדים חוץ מהפיג'מות, כמובן..! היית ממשתפת באודישנים לנולד לרקוד או כוכב נולד אם היית בגיל המתאים?לאאאאא

למעלה