הקורבן

../images/Emo11.gifהקורבן../images/Emo11.gif

בפינה זאת כל שבוע ייבחר חבר פורום אחר ואותו תוכלו לשאול שאלות והוא יענה עליהן. שבוע שעבר נבחרה חמוטל(בלינדה belinda) השבוע בעקבות ההפסקה של נטע מנטה(Refreshing Menta) נאלץ לדלג עליה עד שהיא תודיע אחרת ולכן הקורבן שלנו היא זהבית (go goldi) סתם כדי שיהיה לנו נוח- האלה הגולשים שהיו הקורבן בשבועות הקרובים *הרשימה היא לפני סדר שליחת המסר ובחירת הקורבן מתבצע לפי סדר הרשימה* יובל 94 ofer976 צינצילה2 Miss Roni hagaymi26 דנדוןXD חסה יבשה אם אתם לא ברשימה הנ"ל ורוצים להיות שלחו מסר לניק הזה תפציצו בשאלות

slee4

New member
ז'בטות!!!

מה דעתך על הרעיון המסעיר שלי לעשות מירוץ גמלים? את באה איתי לטיול שורשים ברוסיה? את יודעת שיש לך גרביים? בלה בלה בלה בלה בלה? את יודעת שאני מסניפה ז'בט? ונכון שזה גדול??? איזה מגניב שיש לנו אנרגיוווווווווווווווווווווווווווות!!!!נכון??? ממה כל זה נובע לדעתך?
את מי את יותר אוהבת את אריק(הפון שלך) או אותי? נ.ב-דיר באלק אם את כותבת שאת אריק!!! אמ.....איך נקרא ליצור הזה שיש לנו מלא אייקונים שלו במסן?

go goldi

New member
מאופק עד אופק אשיר את שירה

מה דעתך על הרעיון המסעיר שלי לעשות מירוץ גמלים?זה מאוד מרגש ונוגע ללב... במיוחד שאין שם גמלים! את באה איתי לטיול שורשים ברוסיה?יש לנו שורשים ברוסיה? מאגניבבבב את יודעת שיש לך גרביים?אבל עכשיו אין לי
הוא היה כזה אדיוט
בלה בלה בלה בלה בלה?נמ נמ נמ נמ? את יודעת שאני מסניפה ז'בט?כן
זה חומר טוב *פרצוףמסטול* ונכון שזה גדול???כן!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איזה מגניב שיש לנו אנרגיוווווווווווווווווווווווווווות!!!!נכון???נכון נכון נכון אעהאעהאעהאעהאעהאעה ממה כל זה נובע לדעתך?מהזה של ההוא שעושה ככה את מי את יותר אוהבת את אריק(הפון שלך) או אותי?אמ.... אני צריכה לחשוב על זה
סתם! מה נראה לך? ברור שאת אר... אותך!!!!!!!! נ.ב-דיר באלק אם את כותבת שאת אריק!!! לא כתבתי אריק
אמ.....איך נקרא ליצור הזה שיש לנו מלא אייקונים שלו במסן?פיני!

דנדוןXD

New member
אזז זהבייתת

פגשת את הפיג'מות? אם לא אז מה היית עושה כדי לפגוש אותם? באמת?! מה השעה? מה התאריך? מה הטמטום הזה לעזעזאל? עד כאןן השאלון החרא שלי

go goldi

New member
כי את רוצה אותי כגבר כדי לעמוד נגדי כעזר

פגשת את הפיג'מות?אכן
אם לא אז מה היית עושה כדי לפגוש אותם?האמת לא הרבה
אני לא מעריצה משוגעת
באמת?!באמת!! מה השעה?21:09 מה התאריך?09.09.2009 מה הטמטום הזה לעזעזאל?לא יודעת! אולי תסבירי לי את?!@#$%^&*

דנדוןXD

New member
אין לי בעיה להסביר מזה הטמטום הזה... ../images/Emo3.gif

טמטום נובע בעיק מ.... שעמום XDD תיקון: שעמוםם מוות

go goldi

New member
יש לך מסנג'ר?

יש לי דרך להפיג לך את השעמום
זה לא מה שאתם חושבים!!!!!!!!!!!!!!! *רצה בבכי*

slee4

New member
שאלת השאלות../images/Emo11.gif

את באה למירוץ גמלים שהכניסה לשם היא עם כרטיס בית משוגעים בלבד?

go goldi

New member
אעה אורי!@#$%^&*

1. מה ניש?כואב לי הראש 2. מה נשמע?יש לי מרץ!@#$%^&*)( 3. מה קורה?אני קורא!
4. ממצב?חצב 5. כמה דרכים יש לשאול לשלומך?יש גם מה שלומך ואיך את מרגישה ויש עוד אני חושבת

Pijamist

New member
ז'בט (פעם ראשונה שאני קורא לך ככה ../images/Emo3.gif)

שעורי בית: קראי את הכתורת ועני: 1. מה שלומך? 2. רשמי משפט שמאפיין אותך: 3. מה הדבר שהיית עושה הכל בשבילו? 4. צייני משפט אחד שמאוד התחברת אליו: 5. כתבי בדיחה בת 2 שורות לפחות: 6. סכמי מהספר עמ' 36-78 בהרחבה!

למעלה