הקורבן

go goldi

New member
תתרגל לקרוא לי ככה (זה חיסכון באנרגיה)

קראי את הכתורת ועני: 1. מה שלומך?כואב לי הראש או הרש מה ששארון אומרת
2. רשמי משפט שמאפיין אותך:משוגעת על שארון ומשועממת. 3. מה הדבר שהיית עושה הכל בשבילו?שארון! 4. צייני משפט אחד שמאוד התחברת אליו:"אני אוהבת את שארון!!!" וגם עוד כמה משפטים משירים שאני לא זוכרת עכשיו
5. כתבי בדיחה בת 2 שורות לפחות:שר האוצר נכנס למסעדה רומנית אוכל צ'ורבה פתאום נכנס שר הפנים שואל אותו כמה שר האוצר עונה לו 7 שר הפנים אומר לו מה 7? שר הפנים עונה לו מה כמה(הגששים שליטעעעעע
) 6. סכמי מהספר עמ' 36-78 בהרחבה! איזה ספר?

3yuval3

New member
ז'בטטטטטטטטטטטטט../images/Emo9.gif

בדיוק שהתחלתי לכתוב את זה נהייה לי כואב כל צד שמאל של הפנים. את שמאלית או ימנית? מערכון אהוב של הגששים? זמר מועדף? זמרת מעודפת? עכבר מועדף? דניאל מורשת מועדף? זהו?

go goldi

New member
../images/Emo23.gif

את שמאלית או ימנית?ימנית מערכון אהוב של הגששים?קרקר נגד קרקר
זמר מועדף?כרגע זה אבי גרייניק
(כן הוא גם זמר
) זמרת מעודפת?אפרת גוש עכבר מועדף?עכברי ברי
דניאל מורשת מועדף?דניאל מורשת12#$%^&*)*&^%$#@! אעהאעהאעה

ofer976

New member
יאא זהבית!!!

יש לי כמה שאלות!!! מה את הכי אוהבת לאכול כשמשעמם לך ואין לך דבר אחר לעשות? חברה הכי טובה? -שאלה רטורית- חיה אהובה? מתי בפעם האחרונה אכלת קרמבו? פעם קרה שנכנסת לשירותים ונתקת בפנים? ועוד שאלה: מתי תכיני לי את האייקונים!?!?!?!!?

go goldi

New member
יאא עופר

מה את הכי אוהבת לאכול כשמשעמם לך ואין לך דבר אחר לעשות?לאכול? שוקו!!@#$%^ חברה הכי טובה? -שאלה רטורית- שארון
חיה אהובה?שארון!
מתי בפעם האחרונה אכלת קרמבו?שבוע שעבר... ועכשיו בא לי קרמבו
פעם קרה שנכנסת לשירותים ונתקת בפנים?ביסודי
ועוד שאלה: מתי תכיני לי את האייקונים!?!?!?!!?
!!!!! אין לי מוזה המחשב תקוע וסליחה

איזו לא מעודכנת את

לפני רגע ראיתי בוידאודי הפיג'מות ואמרו שם בחמש וחצי שאין כזה דבר שבכסל...

../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

אז מי המעסיק שלי?!?!?! עם מי אני שוכבת כדי לקבל כסף

go goldi

New member
עם איזה פדופיל מהאינטרנט../images/Emo12.gif

תראי לאן הידרדרת!

../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif

למה את חמודה? מתי תעשי לי ילד? כמה את אוהבת אותי? ועכשיו? ועכשיו? אני חופרת לך הרבה? מה התנוחה האהובה עלייך מול המחשב? מה את שומעת עכשיו? מתי תעצבי לי את הבלוג? מתי תכתבי עוד פוסט? מתי תעשי פוסט תמונות? מתי תשלחי לי הודעה במסנ? מתי תעשי ועידה? מה השעה? מה זה אומר? מה צבע השמיים? מתי תלכי לישון? אני אוהבת אותך? למה שמתי סימן שאלה? טוב די אני חופרת

למעלה