X-FACTOR טופ 24

Mikey Weiss

New member
אגב, כבר ידוע מה יהיה נושא השירים בשבוע הבא

מקום ראשון במצעדים האמריקאי והבריטי. זה נושא מאד מאד רחב, אז מעניין לראות מה יעשו עם זה, ומעניין אם באמריקן איידול ילמדו מזה משהו.

SHTRUDIDI

New member
נשמע כמו נושא מצוין

זה בהחלט מעניק מבחר ויהיה מעניין לראות מה יהיו הבחירות.

Mikey Weiss

New member
יש נושא אחד העונה שידוע והולך להיות מצומצם

אבל הוא נושא מעולה... בערב שבו תהיה הופעת אורח לביצוע השיר הרשמי של ג'יימס בונד, הנושא יהיה שירים מסרטי ג'יימס בונד, שזה אולי לא רשימה ארוכה מדי לבחור ממנה, אבל איזה נושא ענק. (עוד אין אישור רשמי לזה, אבל זה די וודאי).

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif טופ 12 ../images/Emo58.gif!

אוי,אני כ"כ אוהב את האקס פקטור!$@4 הטופ 12 כמעט מושלמים וכמעט בדיוק מי שניבאתי. שריל עשתה החלטה נכונה מאוד עם הבנות [למרות שממש חבל שלא היה אפשר להכניס 4 ולהכניס על הדרך גם את האנה P:] לואי עשה החלטה מצוינת עם הקבוצות.במיוחד בכך שלא הכניס את 4 אינסטינקטס. דני עשתה החלטה מצוינת עם האוברס.אחרי האודישנים של רות' התחלתי ממש ממש לאהוב אותה ואני שמח מאוד שהיא נכנסה.בסוזי חסר את הדחיפה הזאת שיש לרות'. ורק מההחלטה של סיימון הכי התאכזבתי.כאילו כמובן שאוסטין ואוואן נכנסו וזה היה מצוין.אבל מה הקשר לסקוט?מישהו אשכרה חשב שהוא יכנס?אני ממש לא הבנתי את זה ><.מרלי כ"כ היה צריך להכנס במקומו,או אפילו ליאם,אתם יודעים מה?!אבל מה הקשר סקוט?הכי לא חשבתי בעולם!למרות שהאודישן האחרון שלו היה מצוין לפי דעתי. מנצחים פונציאליים: אוסטין,אוואון,דיאנה,אלכסנדרה,ג'ייאלאס ורייצ'ל. אבל ה-מנצחת תהיה לורה אהובתי!
.

Bleed for Me

New member
וואי../images/Emo58.gif

לורה מ-ד-ה-י-מ-ה! אני ממש אוהבת אותה..מעניין אם היא תהיה מספיק טובה כדי לנצח..היא ממש מיוחדת..

dsneddon

New member
../images/Emo58.gif

אני ממש אוהב את אוסטין ודיאנה - פשוט מעולים אני בכלל חושב שהעונה הזאת מפוצצת באנשים מוכשרים. פשוט כיף. אני מקווה שBAD LASHES יגיעו רחוק גם. רייצ'ל צריכה להזהר. היא מעולה, אבל מסוכנת. גם לורה וייט.

למעלה