X-FACTOR טופ 24

Mikey Weiss

New member
אם כבר מדברים על להקות באקס פקטור...

ביום שבת התחילה בדיוק העונה הראשונה של האקס פקטור היווני - כן, יווני. זו אחת הארצות הכי כיפיות מבחינת תכניות איידול למיניהן, ואני קצת משוחדת כי אני מתה על מוזיקה יוונית, שזה, אגב, לא בהכרח מה שאתם מדמיינים לכם בראש בתור מוזיקה יוונית, כלומר לא סרנגה ומה שאיך קוראים להם שרו בכוכב נולד - והיה שם את אחד האודישנים הכי חמודים שראיתי ללהקות: http://www.youtube.com/watch?v=BlrV_IR3hZI אגב, Nai ביוונית זה כן.

SHTRUDIDI

New member
אוי, זה ממש חמוד!

אחלה אודישן, אהבתי את כל ההופעה עם התיפוף המיוחד. נשמעים טוב וחמודים ביותר
אולי צריך שוב לפתוח את השרשור של קטעים איידולים מהעולם, כנראה שיש הרבה דברים טובים וחדשים שהיו מאז השרשור ההוא.

ר ו ח ל י

New member
איזה כיף ../images/Emo9.gif

טוב, הייתי צכה להשלים הרבה כי לא הייתי בבית שבועיים. אני גם אזרוק בקצרה את השמות של מי שאהבתי כי אני גם ככה תכף חייבת לעוף. מהבנים ; אוסטין, אלן וליאם. מהבנות ; איימי, אלכסנדרה,לורה ודיאנה. אובר 25 ; רייצ'ל ורות. ו...לא אהבתי אף קבוצה האמת בינתיים.

SHTRUDIDI

New member
דעותיי ממה שיצא לי לראות-

בנות:
האנה מצוינת. לורה ממש מרגשת, אהבתי את הקול המיוחד. אלכסנדרה נשמעת מדהים. דיאנה נשמעה מעולה בבוטקמפ, אהבתי את הקול שלה, את ההופעה קצת פחות.
בנים:
סקוט משעמם. אוון מעולה בעיניי.אחלה קול. אוסטין-וואו!!!האודישן בבוט קמפ היה מדהים! ליאם ממש חמוד. יש לו אחלה קול. מאלי מעניין אבל נורא תלוי בבחירת שיר לדעתי. אלן חמוד נורא, יש לו קול יפה.
האוברס:
דניאל. יש בו משהו מאוד מרגש, קול מיוחד. לואיס-נשמעה מצוין. רות' ששרה בספרדית נשמעת מעולה.
קבוצות:
JLS נשמעים מצוין. גירלבנד חביבות ונשמעות נחמד ביחד. יש כאן הרבה כשרונות ויהיה מעניין. אז איך זה עובד בשלב הבא של התחרות? מה קורה בפרק הבא?

Mikey Weiss

New member
אז ככה

המשתתפים בארבע הקטגוריות מגיעים לשדה התעופה, שם מטיסים אותם ליעד בלתי ידוע להם ולא מספרים להם מי המנטור שלהם עד שהטופ 6 בכל קטגוריה מגיעים ליעד שלהם, שזה בדרך כלל איזו וילה מפוארת באיזשהו מקום, זה משתנה משנה לשנה. השנה סיימון לוקח את הבנים לברבדוס, דני מינוג לוקחת את האובר 25 לסן טרופז, שריל קול לוקחת את הבנות לקאן, ולואי לוקח את הלהקות לטירה באירלנד - הוא היחיד שתמיד לוקח את הקבוצות שלו לאותה ארץ, אבל הוא מחליף לוקיישנים באירלנד. שם כל שופט נעזר ב"חבר שופט" כדי לערוך את האודישן האחרון לטופ 6 בקטגוריה שלו, וכדי לבחור את ה3 האחרונים. ה"חברים" השנה - סיניטה, אם אתן זוכרות מי זו, עוזרת לסיימון (היא הקבועה אצלו), שיין מווסטלייף עוזר ללואי וולש (עד עכשיו זה היה קיאן מווסטלייף), שריל נעזרת בקימברלי שהיא גם מגירלז אלאוד, ודני מינוג נעזרת באמה בנטון, לשעבר הספייס גירלז. הפרק של יום ראשון הוא פרק ההודעות, בו השופטים אומרים לשישה שלהם, כל אחד לבד, אם הם בפנים או לא, ורואים תמיד את כל המשתתפים חוזרים אל הבתים שלהם, שם המשפחות והחברים מחכים לראות אם הם עברו או לא. בשבוע הבא מתחיל שלב ההופעות החיות, שבו לכל שופט יש אחריות על הקטגוריה שלו, והם עובדים עם המתחרים שלהם על בחירת השירים, ההופעה, והכל, כשהמטרה של כל שופט היא שמישהו מהקטגוריה שלו יזכה. ליאונה לואיס היתה בקטגוריה של סיימון כשהיא זכתה, לכן, אם אתם זוכרים את ליאונה מופיעה באיידול בשנה שעברה וסיימון אומר שהוא גילה אותה, לזה הוא התכוון, כי היא לא רק היתה בתכנית שלו, היא היתה בקטגוריה שלו.

SHTRUDIDI

New member
נשמע מעניין

יהיה מעניין לראות מי יעבור ובכלל איך מתנהל השלב הזה באקס פקטור.
על כל ההסברים

Mikey Weiss

New member
מישהו יודע איך מגיעים לסמיילים? ../images/Emo58.gif

בכל מקרה, כשזה ייגמר אני אוסיף כאן למטה את הטופ 12כספויילר למי שלא רוצה לדעת, פלוס רשמים משלב הjudges houses שהיה אתמול. כל ה24 שרו אתמול, ועוד שני שירים, אז זה היה קצת הרבה לכתוב, יהיה יותר קל לכתוב על ה12 פלוס דברים מעניינים מהטופ 24.

verdax

New member
../images/Emo58.gif הפרק של אתמול - S05E09

בדיוק סיימתי לראות את הפרק של אתמול וגם את ה- Xtra Factor ששודר אתמול. מבחינתי לורה בקטגוריה של הבנות התעלתה על כולם, היא חייבת להיות בפיינל12. נראה לי שזה יהיה הפיינל12: קטגוריה של הבנות - לורה, אלכסנדרה ו... קשה לי לבחור בין דיאנה-איימי-האנה. נראה לי שדיאנה. קטגוריה של הבנים - אוסטין, סקוט, אואן. ליאם כבר לא יהיה בטופ12 אחרי מה שסיימון אמר עליו ב- Xtra Factor. קטגוריה של מעל25 - רייצ'ל (בלי קשר אם הלך לה טוב או לא), רות, ו... לא יודע, כל השאר ממש לא משהו אבל נראה לי שדאני תעדיף בן, אז דניאל. קטגוריה של קבוצות - JLS, באדלאשז, ואני ממש שונא את הקבוצה של 4instinct, אבל נראה לי שלואי יבחר בהם. נראה לי דיי ברור שבת תנצח העונה הזאת - גו לורה!

Mikey Weiss

New member
אני נורא אוהבת את הxtra factor

זה היה ממש נחמד שיכולנו לראות את שני השירים ככה. וצדקת ב11 מתוך 12.

verdax

New member
../images/Emo27.gif

ראיתי את פרק התוצאות, ממש ששמח שטעיתי לגמי מי שטעיתי לגביו! זו יכולה להיות עונה מעולה, יש לי בראש 4 או 5 מנצחים פוטנציאלים מתוך 12. זה קצת המון יחסית לעונות קודמות.

Mikey Weiss

New member
זה באמת המון

וגם אצלי זה ככה, ברמה שאפילו קשה לי לדרג את החצי התחתון. פעם ראשונה שאין אף אחד שממש בא לי להעיף אותו בהזדמנות הראשונה... ראיתם את המייקאוברים שעשו להם?

Bleed for Me

New member
יש טופ 12!!!!../images/Emo58.gif

יששששששששששש אוון ואוסטין עברו!!! ולורה ודיאנה! ואחרי שאלכסנדרה שרה את ליסן הגיע לה לעבור גם!! וגם רייצ'ל עברה!! איזה יופי! חחח זהו נרגעתי..

Mikey Weiss

New member
מי גאונה, מי

צדקתי בכל התחזיות שלי! אני קצת בשוק כאן. המקום היחיד שבו זה היה בערך זה אצל הבנים, כי העדפתי את ליאם (זה היה לפני הטופ 24) אבל אפילו אז כתבתי שההימור שלי הוא על אואן, ובטופ 24 גם ככה העדפתי את אואן על פני ליאם. אני דורשת מושב של כבוד בפאנל השופטים. (נראה לי שזה מה שקורה כשרואים יותר מדי תכניות איידול, מתחילים לקבל קצת חוש לזה)... יוצא מצב מוזר שאין כמעט אנשים שאין לי עצבים אליהם / שאני מייחלת שיעופו בשבוע הראשון. בדרך כלל יש לי רשימה מכובדת, אבל יש לי חיבה כמעט לכולם העונה. התרככתי.

verdax

New member
../images/Emo58.gif

באמת כל הכבוד חחח, לי היה קל יותר להחליט רק אחרי שצפיתי בפרק של שלשום. עכשיו הגיע הזמן לנבא מי ינצח
אני מנבא בת, כלומר לא אוסטין
אחת מהבנות הבאות - לורה, אלכסנדרה, רייצ'ל, או דיאנה (רק אם היא ממש תפתיע ב- live shows) אני גם חושב שלואי יהיה המנטור הראשון במהלך העונה שינושל מכל קבוצותיו. עוד רמז לעונה טוב

למעלה