לטיילור ואליוט אין לי עדיין רעיונות, אבל קתרין יכולה לשיר את Stop של סם בראון (יש איזה זמרת שחורה שחידשה את זה שנה שעברה). זה שיר עם המון עוצמה, שיכול לתת לה לגיטימציה לצרוח את נשמתה. או, שהיא יכולה לשיר את I'm Calling You, שאין לי מושג מי שרה את זה אבל זה מהפסקול של קפה בגדד. אבל דיר באלאק, שתפסיק לחייך.
ששרה גם את הגרסה האנגלית ל-Superstar. באמת שיר טוב עבורה, אבל אם היא תהרוס אותו - על זה אני באמת לא אסלח. ואגב, לדעתי ג'אמליה משלשת ואוכלת בלי מלח את המקור של Stop.
ישירו!!!! Taylor: Randy's choice: You are so beautiful by Joe Cocker Taylor's choice: Try a little tenderness by Otis Redding Clive Davis' choice: Walking in Memphis by Marc Cohn Kat: Simon's choice: Somewhere Over the Rainbow from The Wizard of Oz Not sure: Kat's choice: Man I Feel Like a Woman by Shania Twain Clive's choice: First Time I Saw Your Face by Celine Dion Elliot: Paula's choice: What You Won't Do For Love by Bobby Caldwell לא ידוע מעבר לזה אצל אליוט
ואני וענרי דיברנו ביום הסטודנט על השיר הזה עם טיילור ענרי אמר משהו שטיילור אמר שזה השיר אהבה שהוא הכי אוהב או משהו כזה חחחח שווה%#$% נדיה ביצעה את זה מדהים שנה שעברה
גם אני נתתי לו שיר של ג'ו קוקר (UNCHAIN MY HEART) יו לי ולקתרין יש אותו טעם
גם אני מתה על שנאיה טווין....במיוחד על השיר הזה ו HONEY I'M HOME וחזרה לי ההערכה לפולה.. זה השיר הכי מלודי והכי הכי מושלם לקול שלו ולסגנון שלו (מי שלא מכיר יש גם ל2 PAC קאבר לשיר - (או סאמפל ממנו ליתר דיוק))