בחירת הקהל..

20508080

New member
ווווואיייי זה בול לקול שלה!!!

איך עלית על זה? ח"ח!!!! אם היא תשיר את זה, זה יכול להיות ענק!

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

לטיילור ואליוט אין לי עדיין רעיונות, אבל קתרין יכולה לשיר את Stop של סם בראון (יש איזה זמרת שחורה שחידשה את זה שנה שעברה). זה שיר עם המון עוצמה, שיכול לתת לה לגיטימציה לצרוח את נשמתה. או, שהיא יכולה לשיר את I'm Calling You, שאין לי מושג מי שרה את זה אבל זה מהפסקול של קפה בגדד. אבל דיר באלאק, שתפסיק לחייך.

מי שחידשה את Stop היא ג'אמליה

ששרה גם את הגרסה האנגלית ל-Superstar. באמת שיר טוב עבורה, אבל אם היא תהרוס אותו - על זה אני באמת לא אסלח. ואגב, לדעתי ג'אמליה משלשת ואוכלת בלי מלח את המקור של Stop.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לא סבלתי את החידוש.

הוא נשמע בדיוק אותו דבר, רק עם קול מעצבן יותר.

limor egan

New member
../images/Emo58.gifנצל"ש השירים שהפיינליסטים

ישירו!!!! Taylor: Randy's choice: You are so beautiful by Joe Cocker Taylor's choice: Try a little tenderness by Otis Redding Clive Davis' choice: Walking in Memphis by Marc Cohn Kat: Simon's choice: Somewhere Over the Rainbow from The Wizard of Oz Not sure: Kat's choice: Man I Feel Like a Woman by Shania Twain Clive's choice: First Time I Saw Your Face by Celine Dion Elliot: Paula's choice: What You Won't Do For Love by Bobby Caldwell לא ידוע מעבר לזה אצל אליוט

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif אוח,

מה שקתרין כביכול בחרה זה לא מה שקארי שרה בחצי גמר שנה שעברה? *פיהוק* תחדשי, בבקשה.

MeetLofe

New member
יאפ/: ../images/Emo58.gif

ואני וענרי דיברנו ביום הסטודנט על השיר הזה עם טיילור ענרי אמר משהו שטיילור אמר שזה השיר אהבה שהוא הכי אוהב או משהו כזה חחחח שווה%#$% נדיה ביצעה את זה מדהים שנה שעברה

מרי לי

New member
אני ורנדי חושבים אותו דבר../images/Emo99.gif

גם אני נתתי לו שיר של ג'ו קוקר (UNCHAIN MY HEART) יו לי ולקתרין יש אותו טעם
גם אני מתה על שנאיה טווין....במיוחד על השיר הזה ו HONEY I'M HOME וחזרה לי ההערכה לפולה.. זה השיר הכי מלודי והכי הכי מושלם לקול שלו ולסגנון שלו (מי שלא מכיר יש גם ל2 PAC קאבר לשיר - (או סאמפל ממנו ליתר דיוק))

20508080

New member
מי זה קלייב?

רנדי בחר שיר טוב לטיילור סיימון בחר שיר טוב ליכולת הקולית של קתרין, אבל זה השיר הכי מגעיל שאני מכיר בעולם פולה בחרה שיר בינוני לאליוט..

20508080

New member
הלוואי שקתרין ואליוט בפינלה

עד לפני כמה שבועות חשבתי שזה סתם חלום רטוב, ובחיים לא האמנתי שזה יהיה כ"כ קרוב... אבל אני יודע שבסוף זה לא יקרה כי טיילור לוקח ובגדול!
בכל מקרה, קתרין ואליוט הם הטופ שבטופ!

20508080

New member
אופס טעיתי בשרשור ../images/Emo6.gif

קתרין - when you believe אליוט - mandy טיילור - לא עולה לי..

למעלה