בחירת הקהל..

יש לי משהו מדהים לקת'רין ../images/Emo26.gif

Come Speak To Me של אליסה. יש לה סיכוי טוב לעשות אותו מרגש, שונה, מיוחד ומדהים עד כדי פעירת פה. זה יכול להיות הביצוע שישלח אותה אוטומטית אל הגמר. הממ... איזה שיר אליוט יכול להפוך לזכור לעד (לטובה..)? אולי את Drops Of Jupiter של טריין או Side של טראביס. לטיילור הייתי מביא את Teddy Bear, או איזשהו שיר לילה לילדים אחר. עם התנועות המשונות שלו זה מתאים פיקס. אם הוא ידע עברית, הייתי מביא לו לשיר את "איך שיר נולד".

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif

Come Speak to Me שיר יפהפה, אבל לא בשביל קתרין. זה עדין ורוקי מדי בשבילה, היא צריכה שירים "גדולים" עם אפשרות להראות מנעד? ואני לא חושבת שלאליוט מתאים לשיר רוק.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אה, ובהתחשב בכך

שהיא מחייכת בכל שיר שהיא שרה בו, אם היא הייתה מחייכת ב-Come Speak to Me, הייתי מבקשת לשחוט אותה.

האמת היא שיש בזה משהו...

אבל אני חושב שיכול לצאת לה יפה (עם קצת מאמץ) כמו שיצא לשיין ב"מעבר לקשת", משם גם בא לי הרעיון להביא לה את השיר הזה. וגם אני הייתי כועס עליה אם היא הייתה הורסת את היצירה הזאת. אבל האמת שיש שיר אחד שהוא פשוט חרוש בכל צורה אפשרית שמתאים לה - If I Ain't Got You של אלישיה קיז, אבל כאמור - הוא יותר, אבל יותר מדי חרוש. ועכשיו כשאני חושב על זה, היא יכלה גם להצליח ב-Sorry Seems To Be The Hardest Word, לא צריך לצעוק שם יותר מדי. והסיבה שהבאתי לאליוט רוק קל זה כי ההופעות והשירים יביאו לו יותר נוכחות ושגם אחרים יזכרו אותו.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif אבל זה לא מתאים לו,

ואם הוא לא יתחבר לשיר, מה שווה בזה? ושיין וקתרין הם דמויות שונות לחלוטין. לא יצא לי לראות יותר מדי מהשיין הזה, אבל יש לו גוון קול צלול ועדין הרבה יותר משל קתרין. קתרין צריכה שירים עוצמתיים, כמו שאמרתי, עם מקום להפגין מנעד. חוץ מזה שאני פשוט לא רואה אותה שרה את CSTM כי זה לא מתאים לה. גם קשה לי לראות אותה שרה את שני השירים האחרים שציינת (ואם עוד מישהו בתוכנית ישיר את If I Ain't Got You, אלוהים ישמור, אני אתאבד). אם כבר אלישיה קיז, שמישהו ישיר את Diary.

MeetLofe

New member
האמת שגם אני לא

אבל הייתי רוצה לשמוע אותו מנסה...וכמובן מצליח

Lady in red2

New member
אבל טרוויס וטריין לא בחירות כאלה גרועות

בשבילו. נכון שלא מתאים לו לשיר רוק, אבל הם רוק קליל לגמרי. תמיד נחמד לראות קצת גיוון וזה לא שהוא הציע שאליוט ישיר את Welcome To The Jungle של גאנס אנד רוזס. (וואוו, איך הייתי רוצה לראות את כריס שר את זה
)

ששוניקו

New member
אני לא מוצא קשר בין אליוט לטראביס

ובכלל בין אליוט לרוק לסוגיו, זהו.

Lady in red2

New member
מאז שראיתי את כריס בתחרות

קיוויתי שהוא ישיר גאנס. חשבתי על Sweet Child O' Mine בשבילו, אבל גם Welcome To The Jungle מאוד עוצמתי והיה יכול להיות מדהים אם הוא היה שר את זה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif לדעתי כן,

כי יש לו קול בשביל סול וגוספל. נכון שהוא עשה את Somebody to Love נהדר, אבל אפילו קווין אמרו שפרדי מרקיורי כתב אותו בהשפעת ארת'ה פרנקלין. הוא צריך שיר גדול ועם הרבה נוכחות. Drops of Jupiter מקסים, אבל לא בשביל אליוט. וSide פשוט מונוטוני מדי בכלל בשביל שישירו אותו בכלשהיא תחרות שירה.

Lady in red2

New member
גם לדעתי האידאל בשבילו זה שירי נשמה

אבל מה שבטוח, אליוט היה מבצע את Drops Of Jupiter יותר טוב מאייס. בקשר ל-Side - טוב, הוא באמת לא מתאים לתחרות, אבל אולי Why Does It Always Rain On Me יהיה עדיף.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif עדיף,

אבל אני חושבת שעדיין לא מספיק טוב. אין לו מספיק נוכחות כשיר שעומד לבד, אין בו מקום להפגין מנעד או עוצמה יותר מדי. טראוויס עושים מוזיקה די רגועה, ואני לא חושבת שמקומה בתוכניות כמו איידול. וכל אחד היה מבצע את Drops of Jupiter יותר טוב מאייס.^^

Lady in red2

New member
../images/Emo6.gif

וגם לדעתי השירים של טרוויס לא בשביל תוכנית החצי גמר, אבל התכוונתי שבאופו כללי זאת לא בחירה כ"כ גרועה. חשבתי על עוד שיר שיכול להתאים לאליוט - Beatles - Yesterday.

למעלה