בחירת הקהל..

MeetLofe

New member
../images/Emo109.gifבחירת הקהל..

אז כפי שאתם יודעים, בשבוע הבא יש לכל אחד 3 הופעות אחד מהשירים שכל מתמודד ישיר תהיה של בחירת הקהל אז גם אנחנו קהל פה בפורוםP: שכל אחד ירשום איזה שיר הוא היה נותן לכל מתמודד לשיר אליוט- טיילור- קת'רין-

Lady in red2

New member
אממממ

אליוט - כמה אפשרויות: Charles and Eddie - Would I Lie to You Baby Bee Gees - How Deep Is Your Love Police - Every Breath You Take Sting - Shape Of My Heart Elton John - Circle Of Life Lionel Richie - Hello טיילור: Duran Duran - Rio Jet - Are You Gonna Be My Girl Steve Miller Band - The Joker אבל קצבי יותר, יותר בסגנון של החידוש של Fatboy Slim The Knack - My Sharona Bill Haley & The Comets - Rock Around The Clock Don Henley - The Boys Of Summer Mungo Jerry - In the summertime ושיר שקט שמתאים לו לדעתי - The Rolling Stones - Angie קת'רין - היא במילא תייזף.
כריס - שיר כלשהו של Guns N' Roses.

lordof the

New member
../images/Emo58.gif אוקיי בקשר ל..

קת'רין היא לא מזייפת. יש לה קול מעולה. הבעיה היא שהיא בוחרת שירים שדורשים ממנה ממש להרים את הקול שזה נשמע כמו צעקה, ובגלל זה היא כאילו מזייפת. היא צריכה לשיר רק שירים שבהם היא לא צריכה לצעוק, סטייל nora jones או כמו השיר ההוא שהיא שרה (think נראה לי) שפשוט היה מדהים. טיילור צריך לשיר רק שירים, אבל רק שירים שקטים, או בלדות, ולא שירים שבהם הוא מתנהג כמו קוף על הבמה ואי אפשר להבין מה הוא שר. אליוט.. לדעתי הוא יכול לשיר כל סגנון, יש לו קול מעולה, והוא הוכיח את היכולות שלו. בכל זאת לדעתי עדיף לו לשיר בלדות. בכל מקרה, אני מקווה שיקרה עוד מהפך העונה וטיילור לא יעלה, אמןן

ששוניקו

New member
אוקיי בקשר ל...

טיילור, הוא לא מתנהג כמו קוף. הוא פשוט נהנה, אני יודע שאין בזה היגיון אבל הוא נהנה.

lordof the

New member
מה שבטוח זה

שהוא משקיע 90% בריקוד ו- 10% בשירה, והוא לא רוקד טוב. העיקר שהוא נהנה.. :)

מרי לי

New member
לא חושבת ככה

לבן אדם יש קול גם אם הוא מקריא ספר טלפונים ומה שעוזר לו לבטא את איך שהוא מרגיש את השיר זה הטיקים האלה.... חח מה לעשות כל אחד ומה שעוזר לו

Veganiny J

New member
../images/Emo45.gif

כנראה שאם אתה לא מענטז כחבר בלהקת בנים, זה לא נחשב ריקוד. וכנראה שאם כוראוגרף לא כתב את הצעדים שלך אחד לאחד והתאמנת עליהם 2834279 פעם טרם ההופעה, זה לא נחשב ריקוד.

ששוניקו

New member
אם אתה לא טכני ומזוייף מול המצלמה

כבר מורידים לך 10 נק', ככה בשביל ההנאה.

dsneddon

New member
אני הייתי רוצה לראות את זה ככה:

אליוט- בחירת השופטים: Flying Without Wings - Westlife בחירת קלייב דיוויס: Knack - My Sharona בחירת המתמודד: If I Ain't Got You - Alicia Keys טיילור- לא אוהב, לא רוצה לראות את ההופעות שלו בכלל קת'רין- בחירת השופטים: What Does She Look Like - Honeyz בחירת קלייב דיוויס: Walk On By בחירת המתמודד: Head Over Feet - Alanis Morissette

MeetLofe

New member
לא יודע חחח

אבל זה לא בחירת השופטים בחירתו של ההוא ובחירת הקהל?

SHTRUDIDI

New member
הפורמט של שנים קודמות

היה שיר אחד שקלייב בחר, שיר אחד שאחד השופטים בחר ושיר שהמתמודד בחר. אבל זה לא אומר שום דבר לגביי השרשור שלך,הוא יכול להפוך ל"מה הייתם רוצים שהמתמודדים ישירו".

מרי לי

New member
ככה

טיילור - UNCHAIN MY HEART - JOE COCKER אליוט - I'M WALKIN' AWAY - CRAIG DAVID קתרין - TO LOVE YOU MORE - CLINE DION לא יודעת.....

מרי לי

New member
תודה.. חשבתי על זה המון זמן

ידעתי שהיה כבר זמר שאוהב לשיר ככה ונזכרתי סוף סוף

למעלה