פרק 201

../images/Emo106.gif פרק 201 ../images/Emo106.gif

שוב.. תמונה מהפרק מצורפת בצד. פאלודה עצבני. על מה?

פרק עלוב כזה לא ראיתי כבר הרבה זמן!../images/Emo46.gif

אתמול-פרק 201, היה עלוב ביותר, וממש משעמם!! שום התקדמות בעלילה, שום מתח ושום נעליים... זה נראה היה כאילו לא היה לבמאי כוח להשקיע בעוד פרק אז הוא פשוט לקח כמה שחקנים שם אותם בצילומי חוץ(צילומים בשטח) שזה כשלעצמו עולה מלא כסף בשביל להוציא פרק ממש עלוב... הלו!!!-איפה מיטל? איפה טובה?אלונה?? ג'וזף וזאביק, ניקי.... מה סער שכח שמיטל נחטפה, זה היה נראה כמו סתם פרק שלא קשור בפאקינג שיט לכלום! וסתם בשביל למרוח אותנו הצופים.... שוב- זלזול באינטילגנציה של הצופים. אני לא יודע מה אתכם- אבל אני כבר ממש מחכה ש: 1)שמיטל תעבור את הניתוח ותחזור להיות יפה ותהיה עם סער
2) שזאביק המניאק ייתפס ויתברר שאנס את ליאן והוא ישב בכלא. 3)שטוקו ואלון/ה יחזרו להיות ביחד- למרות שלגבי זה אני בספק אם זה יקרה... אז שיהיה לכולכם סופ"ש מקסים!

L O L O59

New member
לא ראיתי

אבל אני מבינה שזה היה הרבה על כדורגל זה מצויין

Black Jane

New member
חזרתי מהשירותים כשדורי בא לסער, הם אמרו

לדורי להגידל סער שאסי חייב לשחק?

Shira XD

New member
נמאס לי!../images/Emo46.gif../images/Emo28.gif

כל הפרק הכדורגל הזה נמאס לי לא רוצה שיקרה משהו לאסי. מסכן איזה מצב.
אוףףףףף למה הביאו את הפלודה הזה?

Shira XD

New member
בכל מקרה../images/Emo28.gif

לא אכפת לי ,הבעיהה שזה נגמר לי מהר
וגם הכדורגל הרגיז אותי כי ריחמתי על אסי

julie90

New member
פשלה תסריטאית ענקית!!!!!../images/Emo46.gif

מה נסגר עם התסריטאים האלה? הפעם הם הוכיחו חד משמעית שהם לא צפו בעונה הראשונה! לא הציע נישואין לדריה?? הוא הציע לה נישואין בעונה הראשונה! ובגלל זה היא ורני הלכו לאיצטדיון, ואז היה פיגוע ורני נפצע! איך אפשר לשכוח את זה, גאד?! איזה טמטום!!!

Black Jane

New member
גם לי זה היה מוזר פתאום..ועכשיו החזרת

אותי אחורה ובאמת הוא הציע לה בעונה הקודמת
אבל יש להיות סלחניים, הרי מה יעזור לנו להתמרמר ולהאשים את התסריטאים?... [תסרי-טעות
]

linoy7

New member
נכוןןןן../images/Emo12.gif יאו../images/Emo6.gif../images/Emo122.gif../images/Emo41.gif

דiיד

New member
הם לא שכחו. אלא

דריה לא רוצה לגלות את זה לליאן. כל כך פשוט

למעלה