פרק 201

דiיד

New member
למה רני ידע

לא זכור לי שדריה סיפרה לו. וגם אם כן אז אולי היא לא אמרה לו

julie90

New member
חח כנראה גם אתה לא ראית את העונה ה-1

דריה סיפרה לרני כשהיא רצתה להתייעץ. ואז הוא שאל אם היא אוהבת את ג'לל ודריה אמרה שכן, ולמה היא בכלל מתלבטת היא הולכת להתחתן איתו, לכן היא ורני נסעו לאיצטדיון כדי שדריה תגיד "כן". רני לא יכל לא לדעת!!! חוצמזה למה שדריה לא תרצה שליאן תדע?! מה זה הסודות הלאה?! זה כזה לא הגיוני
תודה בזה - פשוט פאשלה תסריטאית בגודל של פיל! אל תנסה לכפות עליהם!

danit1234

New member
אתם בטוחים שהיא ענתה לו בסוף?../images/Emo12.gif

כאילו אני זוכרת בבירור שהוא הציע לו היא התלבטה שאלה את רני היא ארצתה לומר לו כן הם הלכו לאיצטדיון ואז היה את הפיגוע . אז שכחתי מתי היא אמרה לו שכן?

julie90

New member
היא לא ענתה לו לפי מה שזכור לי

אבל זה בכלל לא משנה. הרי אתמול בפרק דריה אמרה שהוא בכלל לא הציע לה נישאין - וזה כזור לכם, לא נכון!!!! הוא הציע! זה לא משנה שהיא לא הספיקה להגיד כן...

וואי היו מלא קטעים מצחיקים../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"תגידו מה זה כל האקדחים?!" -"האבטחה פה לא משו.." "זה לא בשבילו.." -"אההה, זה לכבוד העיד-אל פיטר!"
"נראה טוב במדים הא? את מריירת מאמי" "נשק אותי... תנשק אותי פה. אני רוצה נשיקה"
-"נו... תנשק אותו" "יש לי זיפים."
ענק "אם הם לא יפסיקו לקלל אני עוברת פה אחד אחד ומכפכפת אותם!!!!!1"
קארין
"פנדל!!!! פנדל!!!!! למה הוא לא אומר פנדל?!!?!?!? תגיד, פנדל זה טוב ליהודים?" -"כן" -"פנדל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111"
פרק טוב...המבטים בין אסי וקארין

טושית18

New member
היום פעם ראשונה בעונה שאהבתי את קארין...

בכלךל מאז שאסי שכב איתה וגרם לה להרגיש עלובה כמו זונה עם השטר של ה50 התחלתי פתאום לפתח כלפיה איזה אהדה קלה

סתיו1995

New member
יווו פרק מותח!!!!

אסי יכניס את הגול בטוח!!!! מחר תתכוננו לפרק הכי טוב בעונה......חיחיחיחי

T k B

New member
אני היחידה ששמה לב לשגיאה בעמ' הראשי

בתפוז? במקום "נרצחו" הם כתבו brmju :) חה חה!

Black Jane

New member
מסקנת ../images/Emo58.gif-

אסי יבקיע את הפנדל. לפי תקצירי הפרקים הבאים, ולפי מה שכתבת... זאת מסקנתי. אבל נו, אין לדעת

וואי וואי איזה משחק!

יואו הייתי כל כל שקועה במשחק.. איך התפללתי שישים כבר גול! פרק כל כך טוב! איזה יפה היה שאסי שם לב שקארין בקהל.. והתחיל לשחק! חח איזו גדולה: "פנדל! פנדל!"
"פנדל זה טוב ליהודים?" איך נקרעתי. ואיך סער חושב שהוא מכר משחק.. ויאללה איזה מתח! אני מה זה מחכה למחר..

ודורי דפק אחושרמוטה את אסי../images/Emo122.gif

איזה כלב... חשבתי שהוא ישר יגיד לסער שאין מצב ושכנראה הוא באמת לא מרגיש טוב, ישר מאשים אותו... חרא

פרק מותח ברמותתת מעולם לא ראיתי פרק כזה.וקארן

אחאחאחאחאחאחאחאאח יא מדהימהההההההההההההההההההההה עשתה רצוף לאסי...הוא חזר בענקקקקקקקקקקקקקקק שיחשוב על קאריןןןןןןןןןןןןןןן סעמקק עם דורייי מה אכפת לי מהחובב שלווווווווווווו

למעלה