פרק 201

כן הן כאלה תקועות...

אני לא מבינה מה תפסו מזה כ"כ הרבה... סתם חבורה של פוסטמות שחושבות שהן יודעות לזוז...

HILA46

New member
העיקר

בשביל לראות את מייקלואיס. גם כן, אפשר לחשוב..

AntilopA2

New member
"פנדל!!!!!פנדל!!!!!!פנדל!!!^&$&^$&^

-תגיד פנדל זה טוב לנו? -כן -פנדלללל!!!!!!!~!&)*&%*&$&*" D: היה פרק פשוט מעולה!!!!! יעליעל

khzh120

New member
פספסתי../images/Emo201.gif../images/Emo66.gif

חרשתי על הסימס 2 מ19:30 עד עכשיו יש לי sims 2 teluxe זה אומר גם הסימס 2 הרגיל וגם נייט ליף וגם dvd עם עצות ורמזים
והנייט לייף עולה 300 שקל אבל אני קניתי את הדיסק הזה והוא עלה לי 022 במקום כמעט 530 של קניה של כול משחק בנפרד,נכון שווה? חרשתי על זה
זה כזה שווה,אני חולה על סימס. היה משהו מעניין בפרק

julie90

New member
מה מסכן מה?!

אם היה מעט יותר אחראי על המעשים שלו ומפסיק עם ההתמכרות שלו בזמן כל זה בכלל לא היה קורה, אז מסכן הוא לא, כי בגללו אנשים אחרים צריכים לסבול בלי שיוכלו לעשות שומדבר בנידון! או שיכל פשוט להגיד לאביו שיטפל בחוב, וכך לפחות אסי לא היה נקלע באמצע. דורי הוא סכנה שפשוט עוטה פנים של אומלל וחסר אונים שכולם רק מתנכלים לו כשבתכלס הוא לא חושב בכלל על התוצואות של מעשיו!!

L O L O59

New member
ווווואי אסייי

איזה מסכן מקווה שהוא ישים את זה בפנים, כי אני בעד שהכוח תנצח
אבל אז יהיו בלאגנים.. חחחח וקאריןן גדולהה מתה עליה..פשוט מתה

sdavid1

New member
אחח איזה פרק../images/Emo47.gif[עכשיו ראיתי ש.ח]

אין אין על סער שלי כפרה עליו איזה ראש חכם ישר הוא קלט שאסי מכר משחק
ולדעתי אסי צריך לשים על פלודה והעוזר שלו *** ולהכניס גול כמו גבר למה מה יש לו לפחד הוא גם עבריין , למה הוא לא דקר מישו ונכנס לכלא? אה? לא צריך לפחד ולא כלום!

L O L O59

New member
אבל פלודה זה עבריין עבריין

חח חוץ מזה אסי לא רוצה להתעסק בזה יותר נראה לי

julie90

New member
בכלל לא..

בסה"כ מדובר בחיים שלו. או גרוע יותר - ישאירו אותו בחיים אבל נכה ובלי קריירה. אין סיבה לדאגה...

sdavid1

New member
איך אני אוהבת את הפרקים שמשדרים משחק!!

ומשחק כמו שצריך עם אוהדים וזה ושמראים את רוב המשחק לא כמו שאר המשחקים שמראים רק את השדרנים חח

X Gal51m X

New member
../images/Emo58.gif מראים אותי בפרק הזה לשנייה ../images/Emo3.gif

שמוחאים כפאים לג'לל.... ואסי יכניס את הפנדל בדוק (בדוק כי היתי בצילומים של הפרק הזה +האחרון....צילמו את זה ביחד)

למעלה