פרק 201

"פנדל זה טוב ליהודים?" קאריןןן../images/Emo70.gif קורעתתתתתת!

בכלל, קארין גנבה את כל ההצגה בפרק הזה!!! וזאת פעם ראשונה שאשכרה התעניינתי במשחק כדורגל..

Shira XD

New member
דורי בא../images/Emo28.gif

והרגיע אותם . ופלודה לא הבין מי זה תום,ומה הוא רוצה מהחיים שלו
אז דורי נלחץ מכל האקדחים אז הוא אמר לפלודה "תגידו מה זה כל האקדחים פה?!" אז הוא עונה לו" האבטחה פה לא משהו.. "

../images/Emo210.gifסוף סוף נותנים לקארין להראות מה יש לה!!

קארין קרעה אותי כל פעם שהראו אותה הייתי על הרצפה.. זיוה ואלי די עיצבנו.. אם אסי לא בועט בגלל ההומו אני הולכת לעשות הפגנה ליד הבית של רוני ידור(מישו יודע איפה היא גרה?) ואני לא בנאדם שעושה הפגנות במיוחד לא בגלל סדרות טלוויזיה!!!

טושית18

New member
דווקא זה היה קטע עצוב עם זיוה ואלינור...

למה היא לא אמרה לה שיש לה רגשות כלפיה?! טיפשה|!

שירוש1989

New member
../images/Emo6.gif אשכרה

וואי שנים לא הייתי פה זיוה ואלינור זה בכלל קטע מטומטם, רק מראה כמה התסריטאים מזלזלים השנה אבל יש להם טעויות יותר משמעותיות השנה מלשגע סטרייטית (כמו למשל להחזיר ולהפריד את סער וליאן כל פרק...) ובקשר לרוני... הסוף כבר צולם, אבל תמיד יש 144

טושית18

New member
אוי זה כבר ממש מרגיז...

נמאס כבר מסער וליאן! בכלל כמה שפחות לראות את עדי הימלבלוי שהיא פשוט שחקנית גרועה זה יותר טובבבבבבבב

linoy7

New member
פרק טובבב!!!../images/Emo47.gif../images/Emo6.gif קארין../images/Emo99.gif../images/Emo41.gif

נטלילה99

New member
היה משעמם :/

איזה מוזר שאמרתם שהפרק היה מותח אני כמעט נרדמתי!!! הוא היה ממש משעמם בעיניי. אני כבר רוצה לדעת מה עם מיטל.... מסכנה!

נטלילה99

New member
לכול אלה שהופיעו בפרק כלשהו באלופה

אין לכם ספוילרים על הסוף??? אף אחד לא יודע להגיד אם סער יהיה עם מיטל???? מה עם כול אלה שהתרברבו שהופיעו באלופה? ובפרק האחרון? ומה עם כול אלה שמכירים את דוד/ סבתא/ אמא של מישהו מהסדרה..? יאללה שפכו ספוילרים

נטלילה99

New member
לא אמרו בכלל עם מי הוא יהיה

מוזר שלאף אחד אין צל של מושג אבל אם השיר סיום יישאר ככה עד הסו הוא אמור להיות איתה! הלוואי

•HadaS•

New member
זה היה פרק טוב!!!! ../images/Emo13.gif

קארין חחחחחח קרעה אותי מצחוק כל הפרק. היא כזאת חמודה! אסי... כל הפרק לא זזתי מהמסך רציתי לדעת מה יהיה איתו . והוא גם משחק כזה טוב! חחחחח דרור נובלמן הצחיק אותי היום . קיצור היה פרק ממש טוב ומותח . אחד הפרקים הטובים בעונה!

נטלילה99

New member
תגידו, רק לי הפריעו הניחוחות האלו?

זה נהפך כזה מסחרי אלוהים אדירים!

HILA46

New member
כלכךךך

יאלהה הבנו סעעמקק הרבל אנסאנס הרבל הנסאנס אלוהים ישמורר

למעלה